Muž ma podvádza s družinárkou detí: Čo robiť?
Ahojte, co by ste robili keby ste sa dozvedeli ze muz vas podvadza s druzinarkou vasich deti (poznali sa uz prrdtym ako tam nastupila z jeho prace)
Nemam ziadne priame dokazy, ale vyvolavaju si po nociach, klame ze jej nevola ze niesu v kontakte zablokoval si telefon, doma na vsetko kasle, klamal ze robil nadcasy, doma tvrdil ze je v praci ale tam nebol, zrazu uplne zmenil spravanie, otocil o milion stupnov je ku mne hnusny arogantny povysenecky. Citila som som dlhsie zmenu spravania ale ked som sa ho milion krat pytala co sa deje odpoved bola ze si to namyslam a nic.
Vymyslala dom spolocny program, dovolenky vsetko, starala sa o neho, cakala dom ho kedy pride z prace a ten chuj bud slopal alebo sa kurvil. Posledne 2 tyzdne sa to vyhrotilo lebo zmena spravania bola hrozna, prestal komunikovat uplne, len stekal arogantne. Nechce sa bavit o nicom. Neriesi financie deti dom nic. Vsetko zapiera ale relevantne vysvetlenie mi dat nechce. Ja uz som zufala, raz sa so mnou bavit bude musiet, k dohode prist musi. Som hotova, neviem co mam robit a on si tu v klude chrape. Neviem co mu zrazu preplo. 3 roky dozadu som mu nasla spravy od nej ako lutuje ze sa s nim nedala dokopy ked mala sancu. Sme spolu 20 rokov mame 2 deti
Len sa ukludniť a pekne si všetko vytriediť v hlave tak, aby to bolo najlepšie pre Teba a Tvoje deti. Nepočúvaj tu zbrklé rady. Budete to žiť vy. Určite by som neoberala deti o kamarátov v novej škole a sebe komplikovala život, len preto že ich otec je .... Viem, že Ti teraz behá v hlave nenávisť a hnev. Ale nepremyslené rozhodnutia pod tlakom emócií môžu narobiť paseku v živote deti aj Tvojom. Skús trocha nadhľadu a všetko si dobre premysli. Bude to peklo ju stretávať denne v škole, ale odhodlaná žena nájde v sebe dosť sily a zachová si hrdosť a úroveň. (Tiež musím bojovať podobne, keď idem po dieťa a kusnuť si často do jazyka) Dôležité je dobro deti a Teba. Bojuj za vaše zázemie a šťastie, nedaruj mu nič, ale pomsta a naschvály, čo by deťom ubližovali nie je dobrá cesta.
Dom mate spolocny, vyhodit ho nemozes. Ale je to len docasne neboj. Poziadaj o rozvod.O zverenie ziadat nemusis, ak sa o deti bude starat a prispievat im na vyzivu do casu rozvodu. Nuz co ti poradit. Stava sa to mnohym, aj mne. Hlavne sa nestrapnuj s tym, ze budes robit tej slecne peklo. Zdvihni hlavu hore a prijmi situaciu s hrdostou. To on sa ma hanbit a neboj, ono sa ludia aj bez tvojho pricinenia o celej situacii dozvedia. Bud rada, ze si sa zbavila nie celkom spravneho cloveka zo svojho zivota a ver mi, nejaka laska tam vonku na teba este caka. Dolezite je teraz kvoli detom ostat pokojna, nehadat sa, nevyvolavat dramu a nechat priestor otcovi sa o deti starat. Kazda burka raz skonci a ty budes opat stastna.
@anketkarka Ano 100% suhlasim. Pre deti to bude uz i tak velky sok, nieto este ich stahovat a menit skoly len preto, aby dotycnu damu nestretavali. Stretavali by ju tak ci tak, so svojim otcom. Tomu sa zabranit neda, comu sa zsbranit da, je deti balamutit nenavistou voci danej dame. Je to tatova nova priatelka a tam ma koncit akekolvek konstatovanie o danej osobe pred detmi.
hlavne prosím ťa vychladni a začni rozmýšťať hlavou. Uvedomuješ si, že keď sa "postaráš, aby sa každý dozvedel, čo je ona zač", udeje sa to v škole, kam chodia tvoje deti? Domyslela si to, čo ich potom bude v tej škole čakať? Ukľudni sa, chlapa pošli kadeľahšie, ale dôstojne a elegantne, bez hystérie a ponižovania sa. Uvedom si, že čím väčší cirkus narobíš, tým viac z toho vyjdeš ako totálna chudera. Vôbec nerieš "družinárku", na vine je tvoj muž, on mal záväzky, nie ona, takže nerob cirkus okolo nej, to je trápne. Deti sú školopovinné, čiže asi dosť veľké na to, aby vnímali všetky negatíva a trápnosti okolo toho. Postaraj sa, aby ti všetká tá hystéria čím skôr vyfučala a začni myslieť na deti! OK, ako žena si nedopadla najlepšie, ale si aj MATKA! Myslíš, že tvojim deťom je to jedno? Postaraj sa o ne!
Mas moju druzinarku?
Ta si pri kazdej stvorrocnici najde noveho otecka😁.
Aj sa cudujeme, ze su ti chlapi tak sprosti.
Toto si mala riesit uz pred rokmi, jedine rozchod.
Autorka - Prepac ale si úplne mimo. Ty nie si vo vzťahu a manželstve s ňou, ty si v manželstve so svojim manželom ktorý tá s ňou možno podvádzal, alebo podvádza. To, že si našla nejaké správy spred 3 rokov o tom ako ona ľutuje že sa s ním nedala dokopy ešte nič neznamená. Prichytila si ich? Alebo to je dôveryhodne asi tak ako jedna pani povedala? Kde berieš tu istotu že práve s ňou teraz niečo má ? Čo ak je v tom niekto iný alebo niečo úplne iné? Ďalšia vec je to, že by si mala vychádzať pri takýchto situáciách aj od seba. Zamysli sa aj nad svojim správaním a nad tým aký bol váš vzťah pred touto situáciou. Keď príde k takejto situácii, nikdy to v tom vzťahu nie je vina len jedného, ale oboch ktorý sú vo vzťahu, lebo evidentne tomu vzťahu niečo chyba a niekde už problém je. To, že ty si nevidela problémy, tak toto uz je len následok toho, kde to vyeskalovalo. Každopádne ja na tvojom mieste by som sa snažila o to sa s manželom porozprávať, otvorene o všetkom a v prípade toho, že nebudete mat ani jeden záujem o naprávanie vzťahu, tak mat rozvodové papiere už nachystané a aj náhradné bývanie minimálne v štádiu riešenia. Čo sa týka vychovávateľky, tu by som z toho úplne vynechala, lebo ešte ty skončíš koniec koncov ako sialena ženská ktorá rieši veci na nesprávnej adrese.
😂😂😂, presne. Su take dracice.
Tak toto je sakra zla situácia a fakt ti prajem veľa síl. Ja by som mu ešte dnes dala na stôl rozvodové papiere. S tou kurv.ou by som si vôbec nešpinila ruky, ona nestojí za to. Jemu by som prestala variť, prať,proste vzduch pre mňa
Zasluzil by si vykastrovat skur…..
Máš kam ísť? Jeho z domu pravdepodobne nedostaneš.
Ja ta chápem. Ale nasilu ho z domu nedostaneš.
To len tu si vždy žena také husté,že pobal mu veci a hotovo. To sú také drísty. Je to rovnako jeho dom,ako aj tvoj.
Nechaj ho chvíľku vypotiť vo vlastnej šťave. Nenadávaj, nehysterci, nerieš.
Nuz takto som to mala aj ja. Aj ten moj je aj teraz jeden velky ublizeny chudacik, kade chodi, tak sa stazuje. Ved nech. A ten tvoj, ak si bude chciet frajlu udrzat, tak ho nenecha byvat pri tej milej zene, co sa o neho prikladne stara a je na neho mila 😉. Ale to len na cas do rozvodu, po rozvode dom asi budete musiet predat a rozdelit sa. Ci zvladnes platit hypoteku a ak ho z polovice vyplatit?
No zjavne si nebola ideálna manželka, keďže si našiel druhu, ale to si asi nechcela pocut, ale chyba je na tvojej aj muzovej strane, čo s tým má vychovávateľka, alebo doktorka, alebo upratovačka, nepochopím toto ako ženy dokážu zvaľovať vinu na druhych, lebo ich manželik je asi svatec bože, čo máš robiť je najjednoduchšie na svete rozvod a žiť si svoj zivot

Je mi luto. Je to peklo.