icon

Muž ma podviedol

8. nov 2022

Nie je mi dobre. Mam chuť sa zbaliť a už sa navrátiť. Môj manžel moj vysnívaný muž ma podviedol a nie bez následkov. Zistila som to náhodou. My mame dve malé deti. Keď som sa dozvedela chcela som ho zabiť..potom tu kur...vu, plakala som. Rozbila som mu počítač dostala som strašný amok. Muž je teraz na služobke, deti mi zobrala švagriná vyhovorila som sa, že mi je zle. Nemôžem to nikomu povedať. My sme celkom normálna rodina. Žili sme šťastne ja som bola hlupa puča a žila v tom, že ma miluje aj naše deti. Čo mám robiť?

Strana
z12
slavkajurko
6. jan 2023

Ako sa mate s odstupom času?

lucia898989
6. jan 2023

@slavkajurko To by zaujimalo aj mna

teleskop
6. jan 2023

znicilo vasu rodinu? toto volas rodina ked muz vklada vtaka do cudzej vaginy? ach zienky slovenske.....hanbim sa ze som slovenka...strasne...ta farizejska idea rodiny!!!!!

teleskop
6. jan 2023

ked mi muz povie schudni alebo prefarbi si vlasy, zasvieti konttrolka

dadis
6. jan 2023

@kvietocek87 a ty nieco nove? Stale vam to funguje?

kvietocek87
7. jan 2023

@dadis pravda, všetko ok.

stevvvka
8. máj 2023

Ahoj.. Ako sa máš? Ako ste dopadli?

elvia
8. máj 2023

@teleskop neprežívaj to toľko, ľudia si nepatria, žena muža nevlastní a ani naopak 🙈 Stalo sa.. a stávať sa to bude lebo nevera neexistuje to je čistý blud.
Neexistuje muž ktorý bude pchať vtáka celý život do jednej ženy, veď to je nezmysel len sa tvárime že je to správne.. ale takto to funguje iba teoreticky, realita je iná bohužiaľ.
To je to isté ako keď sa od farára očakáva celibát a oddanosť fikcii napriek uvedomeniu si jeho fyzického tela 🫣🤣

teleskop
8. máj 2023

@elvia ak dovolis, budem prezivat co chcem, a idem pracovat, papik 🙂

chillibubble
8. máj 2023

@elvia teoria je to sice "pekna", ale v praxi si to predstavujes ako? ze si zena s 2 detmi najde chlapa s 2 detmi aby ani jeden z nich uz po detoch netuzil? ci zena bude rodit a vychovavat a novy chlap ju po case znovu vymeni za dalsiu? ze si 30 rocnu hypoteku s muzom rozdelia po 15-tich rokoch a kazdy si este vezme tolko isto na splacanie noveho byvania? alebo ze zena si bude riesit bokovku popri manzelstve a detoch a chlap si bude riesit bokovku popri nej a detoch a dufat, ze neostane tehotna? ci chlap bude platit minimalne alimenty na dve povodne deti a vychovavat k tomu deti s dalsou? ci rozvedu sa ludia ktori uz maju deti dospele, cize maju okolo 50 rokov a zacnu v tom veku odznovu s niekym dalsim? mne by bolo smutno keby sa aj teraz moji rodicia rozvedu, lebo viem ze otec by uz ostal sam.

madeline1
8. máj 2023

nahliadla som sem, ale tieto komentare sa nedaju citat, bez urazky. neda mi to nevyjadrit sa. vernost mile damy existuje. je to rozhodnutie dvoch ludi, ktori spolu vedia komunikovat, stretli sa v potrebach a maju rovnake postoje k dolezitym otazkam, je to rozhodnutie dvoch ludi, ktori sa lubia...kde je laska, tam sa to nestane, ale o lasku sa treba starat stale, aby silnela, aby rastla, aby vsetko prekonala a vtedy vydrzi aj cely zivot.

vikiki29
8. máj 2023

@teleskop čo má názor spoločné s národnosťou?

life123
8. máj 2023

Aj mňa by zaujímalo ako to dopadlo

som_realistka
Autor odpoveď zmazal
elvia
9. máj 2023

@madeline1 áno ak je to takto ako píšeš tak to môže fungovať tzv "navždy spolu" ale tam so sebou ľudia ladia hlavne duševne, ak ide o chtíče a fyzično a láska pramení od ega tam nikdy vernosť nebude .
V dnešnej dobe sú tie krásne uprimné vzťahy skôr raritou, je iba spústa tých ktorí si myslia že je to všetko tak ako má byť, no zväčša sú to len sebaklami.

akiana
9. máj 2023

@elvia Mrzi ma, ze si mala take zle skusenosti so vztahmi, ale takisto je bachorka, ze muz "nedokaze pchat vtaka do jednej zeny" po cely zivot. Muzi totiz nemaju v mozgu ziadnu oblast, ktora ich nuti, podvadzat dlhorocnu partnerku, to su klamsta, aby spolocnost normalizovala nezodpovedne spravanie muzov vo vztahoch. Moj otec a mama su spolu 37 rokov, otec mamu v zivote nepodviedol, ani na inu zenu nepozrel, aj ked bola po druhom porode, pribrata, nestastna, zanedbana, mala aj depresie, ale nastastie sa z nich vyliecila. A cely zivot ma prosperujucu firmu, teda o zaujem zien nemal nudzu, ale vedel si vzdy vybrat rodinu pred kratkodobym uletom. Od zien ocakavame starostlivost o deti a domacnost, k tomu karieru na plny uvazok, k tomu ma vyzerat ako modelka a nejakym kuzlom zastavit starnutie a prirodzene zmeny tela, sexualne naladena kazdy vecer, a od muzov necakame ani za mak zodpovednosti a sebaovladania? Trosku blbost. Ak zena uz vytvara domov a ma uspechy vo forme krasnych vychovanych deti a pracovnych vysledkov, tak muz moze urobit to minimum a aspon nerozbijat rodinu a nesliapat po cti svojej zeny. Toto su moje kriteria a takto ich odovodnujem.

elvia
9. máj 2023

@chillibubble prepáč ale tak ty si inú kovbojku z toho vydedukovala 😅😅 moc to hrotíš, uprimne nijak hlbšie som sa nad tým nezamýšĺala ,žiadne scenáre ma nenapadli. Ja som písala len o tom že nevera neexistuje lebo ľudské telo "cudzie" čiže aj mužove ja osobne nevlastnim a myslim že ho nevlastní žiadna žena rovnako ako naopak takže keď chlap bude chcieť inde zasunúť zasunie 🤷‍♀️ a slovo NEVERA je smiešne lebo sa z nej ženám rúca život a popri tom o život predsa nikdy nešlo iba o to ako to tá žena vzala a zaujala postoj, väčšinou je z toho veľká hystéria ktorá pramení od ega.. a emócie od toho sa odvíjajúce sú egoistické lebo čo vás ženy vlastne sklame .. zistenie že telo muža mala iná žena???Ako píšem.. nikoho nevlastnime a pojem "môj muž" "moja žena" je len hovorové,no realita je iná.
Treba chápať detailnejšie co píšem nie reagovať nezmyslami.

stevvvka
9. máj 2023

@elvia pre teba to je možno iba telo, ale pre mňa je to porušenie prísahy, ktorú dal pred oltárom. Kde je chlapska česť, cnosť, úcta, záväzok? Kde je chlapské slovo, ktoré keď dá, tak ho dodrží?

chillibubble
9. máj 2023

@elvia neviem preco by som to hrotila. ja som napisala scenare, ktore mozu po nevere nasledovat v realnom zivote. a to som este nepisala o detoch, ktore tym trpia najviac. len malo zien ma taku neucte k sebe samej, ze zostane s clovekom, ktory ju podvadza.

madeline1
9. máj 2023

@elvia to clovek citi ako to ma...treba pocuvat svoje vnutro...a treba ladit aj dusevne ale aj fyzicky, bez toho to nejde, potom to moze vydrzat naozaj navzdy...

vecicky1805
10. máj 2023

@akiana presne je to aj o tom co ocakavam podla toho si aj vyberam a tolerujem iste veci, ake mam nastavenie v hlave a takisto partner ktoreho si vyberiem/spoznavam, ked je to pre niekoho iba telo tak tak sa k tomu aj stavia a podobne aj opacne z partnerovej strany niet sa potom comu cudovat, ja poznam vela parov ktore su si verne roky…

ariannazara
10. máj 2023

Ako to dopadlo? 🙂

jana_eyre_2
10. máj 2023

@teleskop eee... Ja viem že si to písala už dávno, ale nedá mi.. čo s tým má Slovensko, myslíš že nevera v iných krajinách neexistuje a ľudia v iných krajinách nevolajú rodinu rodinou ak je partner neverný?

bluka2
10. máj 2023

@jana_eyre_2 Tak v krajinach, kde sa nepovazuje za standard byt na RD 3 roky, maju zeny omnoho viac moznosti sa osamostatnit, co je tiez faktor, co velmi zavazi, ked sa jedna o neveru v rodine. Tiez su inde skratene uvazky bezne, co taktiez ulahci situaciu zeny, ktora nechce tolerovat neveru a musi sa o seba s malym dietatom postarat sama. A bolo by toho viac.

jana_eyre_2
10. máj 2023

@bluka2 a čo to má spoločné s tým čo napísala telescop?

chillibubble
10. máj 2023

@bluka2 no dobre skratene uvazky, ale asi aj za menej penazi nie? prenajom/hypoteka a strava ich stoja tolko isto ako keby pracuju na plny uvazok... ale je fakt, ze tie polovicne uvazky nam tu chybaju. to by bolo fajn pre zenu ktora ma v domacnosti aj druhy prijem a ma ozaj male dieta, ktore da na pol dna do nejakeho zariadenia.

bluka2
10. máj 2023

@chillibubble akoze pre zenu, ktora si nevie najst pracu kvoli obmedzenym otvaracim hodinam zariadenia a jej sichtam, by bol ciastocny uvazok zrejme lepsi nez ziadna praca. Ale absolutne suhlasim, ja som to skusala pri prvom dietati, menej penazi sa mi nepacilo a pri druhom som isla rovno na plny

bluka2
10. máj 2023

@chillibubble Aj z toho 20-25h uvazku sa samej v Rakusku dalo normalne zit, ale nebolo na poriadne vylety...

blanka5678
Autor odpoveď zmazal
anonym_fef110
2. okt 2025

@anonym_autor ahoj autorka, ako to s tebou dopadlo?

Strana
z12