Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Baby toto je overena stranka?

    Dievcata, dcera ma 7 rokov a ma covid. Chcem sa opytat su tu nejake mamicky co maju dievcata v podobnom veku, ktore mali covid? Ako to zvladli Vase dievcata? Aky bol zaciatok, priebeh a kedy sa uplne vyliecili? Dakujem za Vase postrehy 🙏

    lucia898989
    28. jún 2021    Čítané 38x

    Testovanie camilie na konci

    Zúbky. Pri mojej dcére zúbky nebol žiadny problém. Dcéra mala 20 zúbkov a ja vôbec neviem ako a kedy jej narástli. Pri synovi je to ale niečo úplne iné. 😱 Zúbky ho trápia každý deň. Každá dostupná vec v dome ide do úst. Na začiatku testovania mal môj Marečko dva zúbky. Počas testovania sa mu prerezal 3. zúbok a dokonca sa mu začal prerezávať aj 4. 😊 Na Camiliu sme si tak zvykli, že ju používame každý deň. Synovi aplikácia veľmi vyhovuje, lebo môže hrýzť do obalu a cuckať obsah balenia. Sama neviem na 100 % posúdiť, či Camilia skutočne funguje, alebo si to len namýšľam. Ja som si ale tak zvykla na Camiliu, že pri najbližšej návšteve lekárne ju určite kúpim. 

    #skusenosti_camilia36 #test_camilia2 #recenzia 

    Dievcata Vy viete vsetko poradte 🙏 Mam novu dlazbu na balkone a stale ju mam takuto 😬 Umyla som uz xkrat teplou vodou aj octom a stale je takato 🙄 Dakujem 😊

    #test_camilia Už sme si, tak zvykli na camiliu, ze je sucastou nasho kazdeho dna 😇

    #test_camilia Zacina testovat 😇

    #test_camilia2 Krabičky chutia. Uvidíme či aj obsah bude 😊

    #test_camilia2 Dnes ma potešil kuriér 🤩

    lucia898989
    4. apr 2021    Čítané 67x

    Testovanie vlhčených utierok HiPP Natural

    Prišla mi správa z Koníka, že ma vybrali na testovanie vlhčených utierok. Vlhčené utierky používam vždy a všade. Doma, v aute, v práci... Ja ich proste milujem.

    Potešilo ma, že prišlo na testovanie jedno malé balenie vhodné do kabelky a dve klasické veľké balenia. Prvé testovanie sme začali prebaľovaním. Marečkov zadoček bol spokojný.

    Ďalšie testovanie pokračovalo pri jedení. Marečkova tvárička bola tiež spokojná. 

    Malé balenie som hodila do kočíka. Okrem 7-mesačného syna mam aj 7-ročnú dcéru, ktorá tiež potrebuje stále vlhčené utierky. Pri prechádzke jej totiž všetko ruky podáva. 😜

    Výhody HiPP Natural: 

    • Majú príjemnú vôňu.
    • Sú biologicky rozložiteľné. 
    • Nie sú priveľmi mokré a studené. 
    • Sú bez chémie. 
    • Moje očakávania sa naplnili. Vlhčené utierky sú perfektné a určite ich budem kupovať.

    Ďakujem za možnosť testovať tieto super utierky. 

    #test_hipp_natural #recenzia #skusenosti_hipp_natural

    #test_hipp_natural Testujeme vlhčené utierky pri prebaľovaní a zatiaľ som spokojná 🤩

    Balíček je doma 😋 Teším sa na testovanie 😋 #test_hipp_natural

    lucia898989
    3. nov 2019    Čítané 883x

    Persil Disc 4 in 1 môj prvý test v živote 😊

    Dostala som možnosť testovať nové pracie kapsule persil disc 4v1. Pravdu povediac, kupujem celý život iba konkurenčnú “zelenú” značku. Takže k testu som pristupovala s neistotou. Avšak už po prvom praní ma okúzlila vôňa v celej kúpeľni, čo je pre mňa veľmi dôležité. Prádlo bolo krásne čisté a voňavé. Persil ma tak zaujal, že som si prikúpila aj ďalšie kapsule persil disc 4v1 na farebné pradlo. Nesklamali ani tie 👌 S väčšinou škvŕn si Persil poradil, prádlo bola čisté a voňavé. 

    Ja som veľmi konzervatívny typ človeka a nemám rada zmenu, ale po tomto testovaní musím povedať, že veru zmením “zelené” kapsule na pranie za Persil pracie kapsule a už teraz sa teším na iné vône a druhy Persil kapsúl.