Muž ma ponížil pri sexe
Začalo to hádkou večer. Večer som sa starala o deti. On medzitým chodil na balkón fajčiť každých päť minút hral sa na mobile. Všetko proste čo sa netýka deti. Malý mi niekam zobral nabíjačku. Tak som sa opýtala či ju nevidel. On, že moja chyba, že mám sa starať. Nemám mu to dávať. Tak hovorím, ze ok nech ráno zobudí malú aj odvede do škôlky, keďže nemám budik ( on mal pritom aj 3 nabíjačky schované len bol futbal tak sa na to vykaslal). Ešte sa mi smial som to pocula. Potom pozeral ten futbal a mali sme mať sex. Akurát bola ovulácia. Začala som robiť oral ale sa mu nepostavil. Skusala som to asi aj hodinu ale on nič len ležal vôbec sa nesnažil. Potom som sa rozplakala a on povedal, že nemám toľko žrať, že nech sa pozrem na seba. Že už mi nedociahne ani do rozkroku. Mávame sex každý druhý deň skoro a nikdy nebol problém. Viem, že si pozerá cudzie sexi ženy v mobile. No je pravda, že niesom taká ako oni. Ja som povedala, ze idem teda spat. On že čo tam ešte robim pri ňom,ze už som mala ísť davno. Ešte som poznamenala nakoniec, že sa môže tešiť, že žiadne decko už nebude. Išla som spat. Ráno išiel si kúpiť do lekárne ten kotvicnik. Začal ma chytať, že skúsime to s tým, že asi má nejakú problém. Ale on len nechce mňa. Vidím to. Neviem čo mám robiť trápim sa strašne. Neodcudzujte má skúste mi poradiť.
Dosť blbé, že takto degraduješ ženy. Nie sme takéto aby sme si toto nechali. Takže sa už vymaž a prestaň vypisovať somariny. Okrm iného 1 hodinu ožužlávať zmrda, je technicky nemožné, nevydržal by to ani zmrd.
Autorka
Vieš vbc co sú to problémy?
Isto nie mäkký úd a čakanie na štyroch🤦 je mi koko**tno za teba 🤦
🙂 🙂
mas problem a to, pchas sa neschopnemu chlapovi do zadku... nevazi si ta, je mu jedno co robis/nerobis. Keby mi chlap pofajcoval doma a behal z mobilom, tak ho na tom balkone zamknem :DD
ja som diskusiu ani necitala, ale ku mne sa takto vecer spravat tak na sex moze zabudnut. A s takymto chlapom dalsie dieta? Radsej z okna skocim. Ani zlateho a ani nejak vykonneho ho nema viditelne, ked sa mu.. no sorry za vyraz.. nepostavi. Este aby som ho isla ja "postavovat"... a este riesit ze mam ovulaciu ? ako obchadzala by som ho ako cert svatenu vodu..
A inak pre mna je zaujimava vec = ako clovek nemoze v byte najst nabijacku a duplom (lebo ano stane sa mi, ze si "pozicia" niekto moju zo spalne a hladam", ako si nieko v jednej domacnosti so mnou moze skryt 3 nabijacky a ja neviem kde... vsak zdvihnem sa a vyberiem si. A ked neviem kde, tak draheho vykopnem next time s deckom von na cely den a ruobim si doma poriadky, u seba doma ja proste viem kde co mam, minimalne dolezite veci.
a citam, ze toto su probelmy... nie toto nie su problemy co opisujes. Mne je trapne za teba 🙄 ja fakt dufam,ze je to vymyslene
Autorka to nie sú problémy. To je len v tvojej hlave prázdno. Tma. Nič. Nerozmnožuj sa.
Jedine že si komediant s trochu divným zmyslom ore humor, tak vtedy môžeš. Lebo túto tému chodím pravidelne sledovať aby som sa pobavila a naozaj som sa dávno toľko nenasmiala z komentárov
a stihla si si obliect silonky, kym si na neho cakala na vsetkych styroch?
toto je ten koníkový úchyl :D :D silonkový :D
Trošku viac fantázie treba použiť a hlavne reálne nie tvoje mokré sny, že Ti nejaká ženská hodinu cmúľa tvoj sfuknuty balón.
Samozrejme ze to je nejaký chlap, čo sa tu baví.. reaguje len na sexuálne príspevky a čaká, kedy nám môže opísať ich sexuálny život, lebo my tu staré diery to uz doma nemáme. Podotýkam, že nazov témy je, ako ju ponizil pri sexe a preto ho čaká na štyroch, kym pride z nočnej 👌👌👌
Trošku viac fantázie treba použiť a hlavne reálne nie tvoje mokré sny, že Ti nejaká ženská hodinu cmúľa tvoj sfuknuty balón.
@katka2602 🤣
inak to je užasny sex bez predohry na sucho sa drhnut, to musi byt zažitok na zaplakanie
inak to je užasny sex bez predohry na sucho sa drhnut, to musi byt zažitok na zaplakanie
@karolinakr lubrikačný gél.
Samozrejme ze to je nejaký chlap, čo sa tu baví.. reaguje len na sexuálne príspevky a čaká, kedy nám môže opísať ich sexuálny život, lebo my tu staré diery to uz doma nemáme. Podotýkam, že nazov témy je, ako ju ponizil pri sexe a preto ho čaká na štyroch, kym pride z nočnej 👌👌👌
@mischy00 ja som si to predstavila...majú týždeň tichú domácnosť...muž otvorí dvere a ona ho čaká na štyroch ako pes, možno funí, možno s vyplazeným jazykom...možno aj zahavká 🤣

Neverím, že toto nie je vymydlrné. Stále dookola ako mu vyhovieť 🤦♀️
Buď sa niekto baví alebo je to "mentálny akrobat"
@mischy00 ja som si to predstavila...majú týždeň tichú domácnosť...muž otvorí dvere a ona ho čaká na štyroch ako pes, možno funí, možno s vyplazeným jazykom...možno aj zahavká 🤣
@earlgrey jasné, on ju predtým ešte 3 krát nezabudne zhulakat, že je tučné prasa a jemu preto nestojí. Tak zatiaľ čaká na štyroch, pokým pozrie pečko a môže mu potom v kľude hodinu žmoliť v ústach jeho kabanos.
Som rada, že sa zabavíte na cudzieho nešťasti. Aby sa Vám to raz nevrátilo.
My sa bavíme dobře, autorka. :D :D
Tak sa bavte
Že som tu aj písala. Tu nikto nemá pochopenie. Za to, že máte dobrých mužov sa teraz môžete vysmievať inym.
Ale to nie je vysmech. Vacsinu toho co ti tu napisali si asi nepochopila. To je otvaranie oci. Tebe treba tie oci otvorit, ty musis pochopit, ze zijes so zmrdom sebeckym. Zobrala si si aspon nieco z toho co ti tu napisali? A tu vobec nejde o to, ze nabuduce mas cervika zuzlat maximalne 5 minut. Tu je ina tragedia v tvojom zivote. Tak si ju konecne pripusti. A ak z nic ine ti tato debata nedala, tak aspon neplod s nim dalsie deti. Ziadne dieta si nezasluzi v tom co vy doma mate vyrastat, ani tie co sa uz narodili si to nezasluzia. Nezasluzis si to ani ty, ale ty si sa rozhodla, tak trp. Alebo sa konecne rozhyb a nieco s tym sprav. Pre dobro svojich deti a aj svoje. Lebo taky trpak ako mas ty doma spokojny nebude nikdy. Tak nech su aspon deti spokojne.
Žienky, zbytočne deriete displej na mobile. Ona si ide svoje 🤦♀️
Pochopila som a verte, že mám ťažký život. Vôbec nie som šťastná ani na sekundu v mojom živote. A ako to mám zmeniť nemám ani kam odísť. Rodina tiež na mňa kašle kôli tomu, že som si ho vybrala. Všetci hovoria, že čo som si vybrala to mám. Nikto sa do toho starať nechce ani mi pomáhať. Dali sme sa dokopy keď som mala 16 rokov. Takže už je to riadne dlho. Vtedy som myslela, že budeme stastní.

OMG, modrikonik je čím ďalej tým viac nechutný. Neverím, že toto je pravda, neverím, že niekto niečo tak nechutné nielen že toleruje, ale aj vyhľadáva. Fuj 🤮🤮🤮 už nechutnejší je hádam len ten silonkový príbeh 🤦♀️
@vikiki29 to je aký?