Muž ma ponížil pri sexe
Začalo to hádkou večer. Večer som sa starala o deti. On medzitým chodil na balkón fajčiť každých päť minút hral sa na mobile. Všetko proste čo sa netýka deti. Malý mi niekam zobral nabíjačku. Tak som sa opýtala či ju nevidel. On, že moja chyba, že mám sa starať. Nemám mu to dávať. Tak hovorím, ze ok nech ráno zobudí malú aj odvede do škôlky, keďže nemám budik ( on mal pritom aj 3 nabíjačky schované len bol futbal tak sa na to vykaslal). Ešte sa mi smial som to pocula. Potom pozeral ten futbal a mali sme mať sex. Akurát bola ovulácia. Začala som robiť oral ale sa mu nepostavil. Skusala som to asi aj hodinu ale on nič len ležal vôbec sa nesnažil. Potom som sa rozplakala a on povedal, že nemám toľko žrať, že nech sa pozrem na seba. Že už mi nedociahne ani do rozkroku. Mávame sex každý druhý deň skoro a nikdy nebol problém. Viem, že si pozerá cudzie sexi ženy v mobile. No je pravda, že niesom taká ako oni. Ja som povedala, ze idem teda spat. On že čo tam ešte robim pri ňom,ze už som mala ísť davno. Ešte som poznamenala nakoniec, že sa môže tešiť, že žiadne decko už nebude. Išla som spat. Ráno išiel si kúpiť do lekárne ten kotvicnik. Začal ma chytať, že skúsime to s tým, že asi má nejakú problém. Ale on len nechce mňa. Vidím to. Neviem čo mám robiť trápim sa strašne. Neodcudzujte má skúste mi poradiť.
Skús sa dať iba na tri možno sa mu postaví
Preco s nim riesis dieta?
A ty s nim chces dalsie dieta, aj ked ta nemiluje a si s nim nestastna? Ja chapem, ze si nestastna, neviem si predstavit, ze by niekto takeho chlapa chcel, ale preco mu teda robis komplet servis, preco sa mu tak vnucujes?
Áno áno áno a teraz tu o červenej čiapočka. Ty píšeš, že máš doma zmrda, čo ťa neľúbi, ale Ty čakáš na 4 nech Ťa pretiahne a spraví Ti dieťa. Tak potom sorry, ale drevený koník ma vyššie IQ ako Ty. On sa k tebe chová tak ako mu Ty dovolíš. On Ťa urazí a Ty mu roztiahneš nohy, má ťa len za handru, za nič iné (ak to teda je aspoň z časti reálne čo tu píšeš) nevážiš si ty samu seba tak prečo by si ťa mal vážiť on?
Mám problémy so sebavedomím aj sociálny fóbiou to je pravda. On je pravý opak mňa vie sa s každým rozprávať spriateliť. Každý si o ňom myslí,ze on je ten dobrý a ja vždy ťa zlá a divná. Každý verí iba jemu. Nejak som to už vzdala že sa budem mať lepšie. Neviem kadiaľ ísť ďalej.
A načo ti je ďalšie dieťa?
8 strana a ty zrazu reagujes a píšeš aj o niečom inom ako vašich praktikách. Zaujímavé.....
Žiadna normálna žena by sa takto primitívne nepodsuvala mužovi, ktorý ju má za nič a smeje sa jej do tváre!! A ty ho akože ešte čakáš v polohe vítame ťa?
Neverim....narobí ti deti a som zvedavá co budeš s nimi robiť, keď mu zas zachuti nejaká " predavacka"
Ja som ho tak nečakala. On prišiel do kuchyne a začal s tým ale aj tak to neslo. Tak ma dal na štyri a snažil sa ho postaviť. Ja som sex nechcela.
Mám ešte aj problém s emocionálnym prejedaním. Čím viac mi ubližujeme, tým viac jem. Neviem si s tým pomôcť a štve ma to. On sa mi len vysmieva.
A ako ti pomoze, ze tu podrobne, az nechutne opisujes vase intimne veci.... Na co je to dobre? Ty si sex nechcela? Tak s tym uz nieco rob prepanajana! Fakt mi pride, ze si kus slabomyselna, nehnevaj sa..., ale na co ta lutovat, ked ty si len ides svoje... otrcas sa ochabnutemu debilovi.
Ako fakt chudence deti, v tomto vyrastat...
Furt si nevysvetlila to ze chces dalsie dieta od neho.
Furt si nevysvetlila to ze chces dalsie dieta od neho.
@really8 mám pocit, že možno by si ma potom znova aspon trochu všimol. Ale je pravda, že on ďalšie nechce. Veľa sme sa kôli tomu hádali aby na ďalšie pristúpil.
To vazne? Co je toto za logiku? Akych si mala rodicov?
Nerozumiem tomu aby som svoj život obetovala v takomto chorom vzťahu. A ešte do neho priviedla ďalšie deti. Chceš aby tvoje deti takto žili? Preto si ich porodila, vychovala aby svoje šťastie a život prenechali v toxickom vzťahu?
To vazne? Co je toto za logiku? Akych si mala rodicov?
@really8 zlych. Mama ma odložila babke už keď som bola malinka. Sem tam pre mňa prišla ale to vždy len po mne vrieskala aká som tučná škaredá a keď som len dostala dvojku tak to po mne hucala aj dve hodiny. Otec alkoholik. Stále sa s mamou hádali. Ale ona si ho stále zastávala, že hlavne, že jej dáva peniaze. Doteraz si ho zastáva. Nikdy som necítila, že by ma niekto milovať takú aká som. Doteraz to tak je. Som jedináčik a úplne opustená. Možno aj tam pramení tá túžba po viacerých deťoch.
Ja ani sama neviem prečo ťa túžba. Ale viem, že aspoň budú mať jeden druhého. Nie ako ja čo som sama. Ja by som potrebovala aby ma niekto prijal presne takú aká som. Ale taký nie je nikto.
akoze chapem, ze chces dopriat surodenca. ale ty nevidis to pozadie? priviest dieta do nefunkcnej toxickej rodiny. toto by si mu dobrovolne spravila?
Na druhej strane možno mi chýba aj ta pozornosť. Po pôrode si ma aspoň trochu viac všímal ale aj to trvalo krátko. Bola veľká hádka strašne nadávky ohľadom ďalšieho dieťaťa od neho. Nikdy na to nezabudnem. V tej hádke povedal, že mal počúvať svoju mamu a babku a nechať má hneď na začiatku. Tie slová ma bolia doteraz. Teraz veľmi chce aby som tam chodila. Ale to len preto, že som im porodila vnucata a chcú aby som ich tam dávala k nim. Keby neporodim ani pes o mňa neštekne. Načo je to dobre. On ale na svoju rodinu nedá nikdy dopustiť.
Takze dve deti uz mate, myslim ze vam to staci. Je mi luto ako si to mala s rodicmi ale v podstate davas svojim rovnako zly vzor ako si mala ty. To chces? Chces aby aj tvoje deti isli do nefunkcneho vztahu a citili sa ako ty?
Myslíš ze je správne takýto nefunkčný vzťah riešiť, lepiť dieťaťom?
Ak by si náhodou ostala sama, s 3 deťmi, vieš si to predstaviť?
Máš dve, sustred sa na ne.
Vyrastajú v hádkach, počujú to, vidia.. Nasavaju.. A ty tu chceš priviesť ďalšie dieťa??
A ani ho nechce.
Hm teraz už skoro nikto nepíše, už to asi také zábavné nie je že.
A čo chceš čítať.
Máš tu x rad, precitaj si ich všetky.
Nepíše, lebo ti to nie každý uveril.
Hlavne ty nedržiš tempo, malo odpovedáš, nerozvijaš tému, nič. Sa nečuduj, nuda.
Neukazuj tento vzor zivota tvojim detom, presekni ten kruh. PRoste sa pozbieraj. Nie si odkazana na to, aby si sa niekomu podkladala. Trosku bud vzor, aby tovje dieta nespominalo na detstvo tak ako ty... a ver ci nie.. to ze bude mat surodenca v takejto rodine vobec nie je ziadna zachrana.
Neukazuj tento vzor zivota tvojim detom, presekni ten kruh. PRoste sa pozbieraj. Nie si odkazana na to, aby si sa niekomu podkladala. Trosku bud vzor, aby tovje dieta nespominalo na detstvo tak ako ty... a ver ci nie.. to ze bude mat surodenca v takejto rodine vobec nie je ziadna zachrana.
@simca06022011 Fakt si myslíš, že takto dokáže uvažovať?
@simca06022011 Fakt si myslíš, že takto dokáže uvažovať?
@gribka1 nedokaze, preto jej to skusim napisat :DDD mozno pochopi, co cini... ze tymto buduje akurat tak buduce traumy svojmu dietatu, takto vyrastat.
@gribka1 nedokaze, preto jej to skusim napisat :DDD mozno pochopi, co cini... ze tymto buduje akurat tak buduce traumy svojmu dietatu, takto vyrastat.
@simca06022011 S tým súhlasím, na druhú stranu, dosť pochybujem o realite.

Viem, že má nemiluje. Stále si pozerá cudzie ženy na nete. V minulosti sa aj stretával. To už ale prestalo už nikam nechodí. Minule si skoro začal s predavačkou v obchode ale ta to sekla a našla si iného. Teraz má len výčitky svedomia za to čo mi povedal. Keď mu odpustim zas to bude po starom a nájde si nejakú. On nechce odísť ale keby nemáme deti podľa mňa už je dávno preč.