icon

Muž odmieta sex

14. apr 2023

Ahojte,
neviem ako danú situáciu riešiť…
S mužom sme 5 rokov. Ja mám 25, muž o 10 rokov viac. Všetko bolo super kým som neotehotnela… Odvtedy odmieta sex… Cez tehotenstvo na mňa pozeral ako na blázna, že mám na niečo chuť. Po pôrode ma odmietal pol roka, až jeden večer ma “odbavil” a odvtedy znova 5 mesiacov nič… Ani sa ma nedotkne. Keď ho konfrontujem - prečo nemá o mňa záujem, či sa mu už nepáčim, čo robím zle… Vysmeje ma. Že znova začínam, že som v prvom rade matka a mám sa tak správať. A že on má veľa práce a je unavený, že sa o nás stará a nič mi nie je dobré…Ja som na dieťa a domácnosť sama, nesťažujem si, ale samozrejme nemám čas na seba ako predtým…
Ajtak sa snažím o seba starať, aj navodiť atmosféru, večera, film, vínko… Nezaberá nič… Už si prídem ako naozajstná chudera 😣

Strana
z6
karolinakr
16. apr 2023

Si nejaka superkosť al.modelka, že robi take naroky na teba? Alebo on je nejaky Adonis krasavec, že mu neni paru široko ďaleko? Lebo ak nie, je to celé blud !!

katkazuz
16. apr 2023

@liv1
👏👏👏

jamidea
16. apr 2023

Poznam take pary, jeden sa rozviedol, druhy par, manzelka mala milenca. A este dalsi, ti mali sex 1xza rok, neviem ako dopadli..

maminka940
Autor odpoveď zmazal
janaspa
17. apr 2023

Nebol náhodou pri pôrode? Vtedy tiež zvyknú mať problém s týmito vecami a chytiť blok berie tá viac ako matku ako ženu.

autor
17. apr 2023

Baby tak ten môj muž sa mi ospravedlnil, za to čo mi povedal. Dokonca ide riešiť seba… Dnes bol u dr. a pôjde aj na ďalšie vyšetrenia. Takže začal od seba… Plus ma dnes sám od seba pomiloval..
Aj keď to nerada priznávam, pomohol nátlak, že odídeme.
A chcem dodať aj iným ženám, že nie vždy je muž neverný. Môže mať proste zdravotný problém, ktorý keď sa spojí s psychickým blokom… Ach no utrpelo jeho ego ale vyšiel s pravdou von

goodidea
17. apr 2023
ivec16
17. apr 2023

no mna by naozaj zaujimalo o aky zdravotny problem ide…

pralinka25
17. apr 2023

tak ja by som si nenapadne teda overila ci naozaj chodi k dr. s realnym problemom. ale drzim palce aby sa to poriesilo k tvojej spokojnosti. a ak je to zdravotny problem tak nech sa vylieci.

autor
17. apr 2023

Ano naozaj bol u obvodneho dr. a ma vymenny listok k urologovi. Snad by to nefalsoval 😅
A kedze dlhodobo ignoroval svoj intimny problem, trpi teraz erektilnou dysfunkciou čomu mohol samozrejme predist, ak by navstivil skor dr…
v najhorsom pripade ho caka operacia :/

pralinka25
17. apr 2023

no tak drzim palce. ale zas ako to ze mu to dnes slo? ja neviem nevyznam sa v tom. nechapem preco to nechal takto "vyhnit" chlapi su na svoje muzstvo citlivi co cakal ze problem zmizne sam? ach jo :(

power_of_now
20. apr 2023

Nie si vôbec nerocna. Skus vystihnut vhodnu chvilu na uprimny rozhovor a povedz mu, že ti spoločná intimita chýba a a ako to vidí on. Dieta neznamena, ze partneri teraz nemaju mat sex a intimitu, prave naopak je dôležité najst si aj na to priestor. Ak sa mu nechce lebo je unavený z roboty, tak nech si jeden den vezme voľno napr, skúste si na to vytvoriť vhodné podmienky, ktoré budú obom vyhovovať. 🙂

power_of_now
20. apr 2023

Aha, čítam ze sa tak už stalo 🙂 tak som veľmi rada ze ste sa porozprávali, myslím ze tie dôvody sú celkom padne z jeho strany. (Okrem toho ze máš celulitídu atd, to by som ignorovala :D) ...uplne chapem napr to ze to dieta vedľa ho rusi a nevie sa uvolnit.. skuste si raz za cas dohodnut nejake strazenie na par hodin napríklad🙂

bezmena7
28. apr 2023

Je čudne aby 35 rocny nemal chut na p…u 🙂 ci si do oklada po 60tke😂😂

loliku
28. apr 2023

Aspon ze ste to vyriesili...ja len dodam ze vsetci sa vekom menime a budeme menit, nech si tvoj muz "zvyka" ze nebudes stale vyzerat ako v 20tke, ved to je prirodzene

michi29
Autor odpoveď zmazal
monulka205
11. apr 2024

@drbig5 myslela to tak, že jej chýba doma sex, tebe chyba doma sex... Že ste sa našli, môžte vyriešiť svoj problém 🙂

jarnajar
11. apr 2024

A mňa by zaujímalo, či je to po roku OK, keďže sa to uzavrelo nádejne... Napíš, autorka.

Strana
z6