Muž odmieta sex so mnou
Ahojte, už neviem, ako riešiť situáciu v ktorej so snúbencom sme. Mame spolu krasnu ročnú dcerku. Do pôrodu bolo všetko super, komunikácia medzi nami ale hlavne sex. Od pôrodu, čo je rok sme mali spolu sex asi 5krat. Neustále ma odmieta, má výhovorky, že je unavený, nemá chuť atď. Akceptovala som to, lebo si robil školu ze toho bolo vážne veľa. No škola skončila, a zmena žiadna. Ja som čím ďalej, tým viac podráždená z toho ze sex nemám. Áno sex nie je to najdôležitejšie, ale pre fungujúci vzťah to určite potrebné je. Keby to bolo opačne tak by vyskočil z koze ze jeho chute niesu uspokojene, no na moje potreby akosi zabúda. Mam 26 rokov, čiže som mlada nato aby som chápala jeho postoj ktorý sa tak zmenil od pôrodu. Vždy keď to začnem riešiť po hádame sa lebo očividne mu nie je príjemné ze to riešim, no musím ja keďže on to ma na háku zotrváva v takom vzťahu nechcem, no mame spolu dieťa, ktoré nemôže za naše problémy a nechcem aby vyrastala v rozbitej rodine.
@bluka2 všetko. Varim, periem, upratujem, starám sa o malú. Občas navari on ale to je málokedy. Je to asi tak ako píšeš, možno je aj toto chyba.na seba čas nemám lebo on je s malou málokedy sám, že mi povie urob si čas pre seba...
@majka1994410 na čo je to dobré? Chces potom byť z toho frustrovaná, keď budete mať možno raz 2 deti a už nebudeš stíhať? A bude frustrovaný aj on, keď zrazu budeš od neho niečo chcieť. Dávaš sa do blbej situácie
Určite je to veľká chyba vo veľa ohľadoch...
@bluka2 my sme o druhé dieťa prišli dva mesiace dozadu. A odvtedy som aj ja taka aká som.
@elizabet173 hovorím mu to stále. Ze sme rovnocenni partneri. On si ide von keď chce s kamošmi, ale keď to žiadam ja tak to nemám umožnené.
@majka1994410 to mi je ľúto. Neviem si to predstaviť, ale nech to rýchlo prebolí. Nebuď na seba prísna. Tie kilá niekedy idú dole pomaly, možno chvíľu ešte počkaj s ďalším dieťaťom, kým si dáš telo do poriadku, aj tu diastazu, aj váhu, ktorá ti je príjemná a cítiš sa dobre vo svojej koži. Ja som po prvom schudla na pôvodnú váhu tak za rok (tiež som mala 10 navyše), ale po druhom to ide o dosť ťažšie (to ešte 2,5 roka po mám 2 kg viac..čo som už spokojná a cítim sa fajn). Nič ti neujde, príde všetko čo má, len buď k sebe dobrá a ber na seba ohľad
@majka1994410 na čo to žiadas? Čo on je tvoj šéf? Čo je to za chmulo, že vlastnej zene nedopraje oddych a nechá sa ešte prosit?
@majka1994410 tiez som pocuvala kolko ma prace, aky je unaveny… doma bol malo, vraj pracuje. Sex sme mali tiez vynimocne, stale vyhovorky preco nie. A to si dovolim povedat ze som kratko po porode vyzerala rovnako ako predtym. Cize v tomto pes zakopany nebol. A potom som zistila ze pretahuje prvu slapku co mu rozkrocila nohy. Proste nezvladol to ze ma rodinu, dieta, o ktore sa treba starat a radsej travil volny cas inde. Tiez by som predtym za neho dala ruku do ohna ze to v zivote neurobi, neboli sme spolu par rokov.
@majka1994410 ako otec je úžasný ale ani raz za dva týždne dovolenky nevstal k dieťaťu? No ok. Podľa mňa má dáky problém a podľa jeho reakcií urazlivych ked otvoris túto tému treba hľadať kde je "pes zakopaný" ako chlap môže mať hlúpe dôvody a radšej to nepovie ako napr nadváha po pôrode, spodok nieje ako pred tehotenstvom, problémy s erekciou atď atď niektorí chlapi sa radšej rozvedu ako o tomto rozprávať . Myslím,že kým nepovie kde je problém, nepohnes s nim
@bluka2 nikdy nebol taký. Ostala som síce tehotna skoro, ale náš vzťah bol krásny plný pochopenia, lásky a prajnosti. Teraz? Vážne sa cítim ako stroj, robím všetko aby dobre a zrejme robím všetko zlé. On je milujúci otec aj chlap, ale ako náhle niečo nie je tak ako chce on, že som podráždená hlavne z toho ze sme prišli o dieťa, že niesom naplnená, tak je oheň na streche. Nechcem o ňom hovorit v zlom lebo si to vôbec ale ze vôbec nezaslúži, robí všetko preto aby sme mali všetko a nic nám nechýbalo, ale zabúda ze ma doma ženu nie len matku nášho dieťaťa... Ale som rada ze sa tu nájdu ženy, ktoré sa snažia pomôcť ako niečo zmeniť aj keď viem ze to je náš problém v prvom rade len občas mám dosť toho dusiť všetko v sebe. Prišla som aj o maminu polroka dozadu a veru tetaz by som ju potrebovala veľmi
@tajna1988 išiel za prostitútkou?
Ak nie, tak chápem tvoju frustráciu, ale ženu, čo za to neberie peniaze je nepekné nazývať slapkou, keď záväzok porušil tvoj muž a nie ona. Čo ona má s tým, že je ženatý (ani to nemusela vedieť). Takže skôr než hovoriť o rozťahovani nôh, by bolo na mieste hovoriť o strkani jeho vtáka v tomto slovníku 😉
@majka1994410 sorry, ste spolu krátko? Podľa mňa ho ešte nepoznáš. takto nezainteresovane neznie ani ako skvelý otec, ani ako skvelý muž, ani ako skvelý človek (keď nie je po jeho, oheň na streche?!)
@bluka2 tiez mi neznie ako skvely muz a otec, ked pocas celej svojej dovolenky nevstane k dietatu, aby si matka oddychla. Moze ist von s kamosmi, ale zene to nedopraje. Ohen na streche, ked nie je po jeho.🤷🏻♀️
@bluka2 zle som sa vyjadrila ale nemam na nu pekneho slova. Vedela ze ma zenu aj male dieta. Co je pre mna ako zenu nemyslitelne, ze by som dokazala udrziavat takyto vztah. Preto sa o nej tak vyjadrujem. Jasne ze na vine je hlavne moj ex, na kazdu dieru sa najde zaplata. Keby si nezacal s nou, najde sa ina…
No ale to som chcela, v mnohom mi ten jej partner pripomina mojho byvaleho. Ani raz k nasmu dietatu nevstal, s nicim nepomohol, on si chodi s kamosmi von a ona nema cas pre seba.
@tajna1988
@elizabet173
@bluka2
Asi ho len ja vnímam tak ako som písala a to je chyba.
@majka1994410 Máš ho zidealizovaného. Nemôže byť až taký dobrák, keď vám zabezpečí materiálne veci, ale na druhej strane skoro žiadna pomoc, skoro žiadny sex, ale výbuchy zlosti áno. Dá sa aj takto žiť, ale určite to nie je muž, ku ktorému treba až tak vzhliadať a tak veľmi dôverovať. Prajem ti, aby to bolo tak, ako to chceš ty, ale buď ostražitá.
@katkati keby mam kam odísť, odišla by som. Možno vtedy by pochopil co všetko som robila a ako sa choval co sa týka hlavne nášho intímneho života a ako ma dával bokom
@majka1994410 fakt sa zamysli nad tým, čo je na tom také terno: sex nedáva, empatiu neznie že by mal dostatočnú, sklony ku kontrole, o dieťa sa nechce starať, doma takmer nič nerobí, komunikácia otrasná, asi mu za to nestojís, nech vieš, kde je problém. Fakt zo všetkých veci nachadzam len to materiálne zabezpečenie. Je z dakej vyššej socialnej vrstvy, že k nemu tak vzhliadas alebo odkiaľ to vôbec pochádza? Keď si zatiaľ nič dobré o ňom v podstate nenapisala
@majka1994410 nerobila si vsetko uz predtym ty? Ze to ma proste len takto zautomatizovane a naucene? Zacni si robit program pre seba. Dohodni si termin u kadernicky, s kamoskou… proste mu len oznam ze vtedy a vtedy ides prec.
Tak to máš blbé, že nemáš kam ísť. Možno tá milenka, možno nie, ale nie ste v rovnomennej pozícii, je to zlá dynamika. Hlavne s takým typom osoby, ako si písala. Moja hlavná rada by bola - hlavne nie druhé dieťa. Tých 5x za rok jedine s nejakou formou antikoncepcie. Počkaj, čo sa z toho vyvrbi. Ak to bude zle, lepšie sa odchádza s 1 dieťaťom než s dvomi alebo tehotná
@tajna1988 robila ale to je tým ze nemám rada neporiadok, všetko chcem mať hneď hotové. Zvykol si no.
@bluka2 sme spolu 4 roky z toho rok rodicia. Poznám ho dosť dobré dovolím si tvrdiť. Samozrejme sú situacie v ktorých má prekvapil. Od pôrodu je celá starostlivosť na mne. Ale to mi nevadí je to môj poklad to naše dieťa. Vadí mi to, keď ho poprosím nachovaj malu tak to neurobí. Ale zas možno mám len ja vysoké nároky
@majka1994410 máš nízke nároky
@bluka2 druhe dieta ja uz nechcem, po tom všetkom čím som si prešla počas pôrodu a keď sme prišli o dieťa. Nechcem to viac zažiť
@majka1994410 drz sa dievca, viem ako ti je… ja som sa uz prestala citit ako zena, stala som sa len matkou a gazdinou. Nic ine. Ale na to sme mlade aby sme takto zili. Musis zacat byt aj ty trosko sebecka, on je kedze nepozera na to ako sa citis a co vsetko robis ty.
To ani nie je sebecké, len dbanie o seba a svoje psychické zdravie, v podstate zas pre to, aby sme tu pre deti boli v čo najlepšom naladení, lebo už aj také bábätko to cíti a ovplyvňuje ho to
@majka1994410
Nemas vysoke naroky!
Je to dieta vas oboch. Ja chapem, ze je to tvoj poklad a “nevadi ti, ze sa o nu staras sama”. Ale ako hovoris ty, nechces malej brat otca, ale to jej toho otca musis najprv dopriat.
Musi ju vediet aj on nakrmit, prezliect, zabavit, umyt, byt s nou sam.
Raz budes chciet niekam ist aj ty vecer s kamosmi a dieta ani muz ta nepustia, lebo dcera nebude chciet ostat s otcom sama a otec ju nebude vediet uspat.

Ty vsetko doma robíš? To môže byť dosť antisexy, zo ženy putka domáca ostala doma iba. Hneď by som s tým sekla - a to nie len kvôli sexu. Možno sa to tým však napraví. A proste celá tá kombinácia s kilami navyše, určite menej času na starostlivosť o seba, ale gro je to prvé, čo som písala - lebo to utvára hlavne tu atmosféru