icon

Muž odmieta sex so mnou

majka1994410
28. júl 2021

Ahojte, už neviem, ako riešiť situáciu v ktorej so snúbencom sme. Mame spolu krasnu ročnú dcerku. Do pôrodu bolo všetko super, komunikácia medzi nami ale hlavne sex. Od pôrodu, čo je rok sme mali spolu sex asi 5krat. Neustále ma odmieta, má výhovorky, že je unavený, nemá chuť atď. Akceptovala som to, lebo si robil školu ze toho bolo vážne veľa. No škola skončila, a zmena žiadna. Ja som čím ďalej, tým viac podráždená z toho ze sex nemám. Áno sex nie je to najdôležitejšie, ale pre fungujúci vzťah to určite potrebné je. Keby to bolo opačne tak by vyskočil z koze ze jeho chute niesu uspokojene, no na moje potreby akosi zabúda. Mam 26 rokov, čiže som mlada nato aby som chápala jeho postoj ktorý sa tak zmenil od pôrodu. Vždy keď to začnem riešiť po hádame sa lebo očividne mu nie je príjemné ze to riešim, no musím ja keďže on to ma na háku zotrváva v takom vzťahu nechcem, no mame spolu dieťa, ktoré nemôže za naše problémy a nechcem aby vyrastala v rozbitej rodine.

Strana
z3
ktochytavzite
28. júl 2021

@majka1994410 niebje gay?Najskor vaerkonok,dosiahol co chce a uz nechce je takych ludi vela

katkati
28. júl 2021

@majka1994410 Kedy skončil školu? Nemal blízko k nejakej spolužiačke?

majka1994410
autor
28. júl 2021

@katkati školu skončil teraz mesiac dozadu, mal iba spolužiakov žiadne spolužiačky. Ono všetko odôvodňuje aj tým ze sex nemáme lebo ja som nervózna a kričím. Ale ja uz toto nedávam

bluka2
28. júl 2021

@majka1994410 mne to znie ako výhovorka, že obráti to na teba ešte. Niečo ti nehovorí...

veverickav
28. júl 2021

Vyssie pises, ze od neho nechces odist kvoli malej, lebo je uzasny otec a nechces, aby mala prisla o rodinu..... jaj... takyto uzasny? Citujem ta : ,,Od pôrodu je celá starostlivosť na mne. Ale to mi nevadí je to môj poklad to naše dieťa. Vadí mi to, keď ho poprosím nachovaj malu tak to neurobí." Tlieskam otcovi roka. A tebe, ze toto tolerujes. Mimo hlavnej temy...

slovakboy
28. júl 2021

@majka1994410 ja ho celkom chápem. Je smutný. Prišli ste o dieťa v ňom je smútok ktorý niekomu neovplyvní chute na sex ale väčšine ano. Vidíš že vinu za to berie na seba akurát to nemá chuť riešiť teraz. Ty si možno tiež nešťastná a výčitky mu nepomáhajú. Mal by ti však prejaviť náklonnosť. Obaja by ste mali k sebe pristúpiť s láskou alebo aspoň laskavostou. Teraz ste ako ľudia mračiaci sa na seba a otočení od seba obaja sklamaní tým druhým. Obaja by ste mali zabudnúť na svoje sklamania tým druhým otočiť sa k tomu druhému a urobiť mu láskavosť. Napriek tomu že je zlý a mrzuty usmiať sa na neho. Úsmev od ženy je pre muža veľká odmena. Za úsmevom od ženy sa skrýva veľa pekných veci: pozvanie k sebe, poďakovanie, prejav úcty. On by zas mal tebe urobiť to čo je dôležité pre teba. Keď už nemôže ten sex do ktorého by sa nemal nútiť tak nech prejaví chcenie formou kvetiniek pohladenia pusa na líčko. Hoci si mrzutá. Ja keď sa moja zlostí tak ju postiskam dám jej pusu a už je dobre. Viem jemu to nejde teraz ale treba sa trochu prinútiť a urobiť to aj s odporom. Znie to hnusne, že s odporom ale treba ten pocit nepocit prekonať rozumom. A príjemný pocit po nejakom čase určite príde

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
karolinakr
28. júl 2021

Trošku si sa zaplietla do svojich protirečeni ale nevadi, nie sme tu robiť detektiva orieška, proste zbožňuješ ho a opisuješ v superlativoch , i ked nič nerobi a neberie ohlad na tvoje pocity, o malu sa nestara, Nevadi, Citoš sa vinna a že maš vysoke naroky. No moj lenivy švagor ktory cele mladi stravil na počitači po narodeni syna, prve ked došiel domov vybozkaval maleho a išiel vymenit okakanu plienku prebral štafetu po segre. Bola som tam pritomna a videla na vlastne oči. Takže nie nemaš vysoke naroky, ked raz za rok chceš aby malu zobral na ruky. Skor mi to pripada, akoby s vami ani nežil... akoby ste už k sebe nepatrili a to že vykrikuje, je velmi zle znamenie, lebo je na teba podraždeny. ..on už akoby mal alergiu na teba a uplne naopak sa chova. Ty vieš čo naňho plati pritač ho a normalne sa spytaj, či ma inu..

wawna
28. júl 2021

pritlač na neho a opytaj sa ho, prečo s tebou nechce spat. Nepomohli by ani nejake afrodiziaka, feromony?

vilma7
28. júl 2021

Asi ti neporadim ako vyriešiť problém, len by ma zaujímalo v čom je tvoj partner taký výnimočný otec, keďže sa o dieťa vôbec nestará? Nenachová, neprebalí, nepohrá sa s ním, nepostráži, predpokladá že ihrisko, alebo povozenie aspoň v kočíku je pre tvojho partnera španielska dedina.
Tak v čom je taký skvelý otec??? Mne to rozum neberie, prepáč.

tncka
28. júl 2021

@majka1994410 ja aby som to moc nerozpitvavala,rovno by som sa spytala ci to aj chce nejak riesit alebo si mam najst niekoho kto si rad so mnou vrzne🤣🤷‍♀️

kakawah
28. júl 2021

Nie, tvoj muž nie je dobrý otec, môj muž je dobrý otec, dovolim si to tvrdit, lebo okolo dietata vie urobit vsetko okrem kojenia, proste vsetko, na čo si spomenies, takže zastupi má dokonale. Nie je ani dobrý muž, nič doma neurobi, tebe nedopraje. To že chodi do práce, beriem ako samozrejmost. Pozri sa ako žili/žijú jeho rodičia, ako žili tvoji rodičia. Aj tam sú odpovede. Odcudzili ste sa jeden druhému, koli tomu čo sa vám stalo, on môže mať zdr. problém, alebo sa zahľadel do inej, v praci, dôvodov môže byť vela, možno si to robí sám a potom už nemá chuť.

liv1
29. júl 2021

@majka1994410 ty povies ze je uzasny otec a poprosis ho nech nachova malu a on to neurobi? Prosim? Si ho nejako moc neidealizujes? Neospravedlnuj to zle niecim dobrym. V prvom rade by som na tvojom mieste prestala kricat. Prestan hukat, ukludni sa, daj sa do poriadku, nieco ty zmen. Zacni cvicit ak to uz nerobis hoci aj doma, kup si nieco pekne, kazdy den sa uprav. Ale nie kvoli nemu. Kvoli sebe. Chod hoc aj s malou tam kde si predtym nebola, nechodila. Stretni sa s kamoskami, hoc aj s detmi. Dohodni si niekoho k dcere ked on ti ju nepostrazi, a vyraz si niekam.
Ja by som napr na tvojom mieste hodila ignor. Normalne zo dna na den. Zakladne veci co si musite povedat, ok. To je vsetko. Bez hadok, kriku, bez toho aby si mu hovorila “ja som sa zmenila, teraz budem ci nebudem robit toto a tamto”. A uvidis. Ci mu docvakne. Ak prilis tlacis na pilu, este to bude horsie. Skus to opacne. Najdi si konicek. Ak potrebujes psychicku podporu po udalostiach co sa stali v tvojom zivote, najdi si terapeuta. Je este moznost ze sex nechce, lebo teraz tiez nechce dalsie dieta.
Inak mojej kamoske sa stalo to iste s chlapom o 20 rokov starsim. Dovtedy modre z neba, skvely sex, uzasny partner. Po narodeni dietata a po svadbe otoč o 180stupnov a uz nikdy sa nedozvedela preco. Nikdy. Proste cvak a zo pomaly sexumaniaka nic. A tiez milenku nemal. A jasne, ze uz si kazdy zije svoj zivot inak hoc rozvedeni nie su.. vyklul sa z neho slusny magor.
Nehovorim ze to ma byt tvoj pripad. Ale si mlada na to, aby si takto zila. Vies ako sa hovori. Dobry sex je v manzelstve 10%. Zly 90%. Drzim palce 😉. A dobre si zapamataj. Krikom vela nevyriesis v zivote. Nielen v partnerstve. Niekedy menej je viac

pupi14
29. júl 2021

mám pocit, že ty vidíš muža v lepšom svetle ako ozaj je, čo ma celkom prekvapuje a teda zjavne podľa komentov nielen mňa, keď mám chlapa chváliť aký je starostlivý, tak pre mňa to znamená, že sa ozaj stará, že vezme deti niekam aj bez toho aby som mu to kázala, aby malú okúpať len aby mi pomohol a veľa iného

ktochytavzite
29. júl 2021

@majka1994410 skor honiz amo zena nepritahujes,mozno je zatazeny na take chude zeny akou si bola,uz nie si a to mu vadi,kolkonmeriss?Ja mam svagra kt sa pacia len vychudnute zeny,na troska plnsiu povie ze je tucna.EsteE sestra ma stale tych 40kil po 3 detoch.
Skus schusnut a uvidis,ja si myslim ze tam bude pes zakopany.Alebo mal predtym aj priatelky plnsej postavy ale o normalnej?Lebo 47kg je maloneste ak mas vysku okolo 170cm

ktochytavzite
29. júl 2021

a inak nemyslim si ze je az taky,donry otec,ved ti s malo nepomaha,a co ked mate vsetko.Donry itec by sa mal zapajat aj cez den aj v noci.Aspon sa s nou hra?

janickacrazy
29. júl 2021

@majka1994410 To, že robí na 4 smeny neznamená že nemôže mať milenku, muži sú veľmi šikovní, keď chcú. Sama som robila v kolektíve, kde naša vedúca mala dokonca viacerých milencov priamo cez pracovnú dobu, niektorí boli ženatí. A to vôbec nebola ani pekná, len radodajka.

kvietocek23
24. júl 2023

@majka1994410 ako to nakoniec dopadlo ? je to uz lepsie ?

anahaha
22. máj 2024

@majka1994410 ahoj.som momentálne v rovnakej situácii. Sú to 3 roky od príspevku môžem sa spýtať zmenilo sa niečo? Ukludnilo sa to alebo ste šli od seba?

Strana
z3