Muž podvádza a žena to vie
Poznáte takéto prípady keď muž má milenku alebo viac mileniek a žene to nevadí, vyhovuje jej tak a možno aj ona ho podvádza? A napriek tomu žijú spolu normálny život… dozvedela som sa že moja sesternica žije tak a som z toho šokovaná… a ona mi na to povedala že keď človek má dlhoročný vzťah (oni sú spolu 15+rokov) je to "normálne"… ja som ešte vážny vzťah nemala tak neviem nemám skúsenosti a neviem posúdiť či je to normálne alebo nie ale mne sa zdá že to normálne nie je skôr smutne
Nestretavala by som sa dalej s osobami, ktore nie su normalne. Potom este aj ty skoncis na jej urovni, ked uz teraz sa to tu musis pytat cudzich zien, lebo vlastny nazor ti zial nestaci. Budes vysoko ovplyvnitelna a lahko manipulativna a preto ti hrozi riziko, ze skoncis raz ako ta, na ktorej zivot sa tu pýtaš.
@morgane1975 ja chápem aj že ju nemusíš, aj že sa do toho nechces miešať, ale ze ti to príde tak huronsky vtipné tak to ide fakt mimo mňa. Ved sa to netýka len ich, ale aj tvojich neteri/synovcov a že sa smeješ, že by ich sama nezvládla tak je radšej podvadzana...nemám slov.
Normalne to urcite nie je. Asi len nemala lepsiu odpoved. Asi jej to vyhovuje. Je zabezpecena. Ma “domov” resp spolocny priestor a mimo neho kazdy ziju svoj zivot ktory vsetkym vyhovuje. Ja by som sa hanbila. Okej v takej situacii asi pred muzom nie ale pred sebou. Pred detmi. Rodicmi…. Ale tak kazdy ma ine svedomie a na mnohe veci svoje ospravedlnenie.
@katarinka89 preco by som mala pomahat zenskej ktora mojej mame vynadala a nema k nam stipku ucty. Jej vlastna rodina ju vyhodila asi vedeli preco. My sme jej dali strechu nad hlavou a odvdacila sa pohrdanim a vecnymi hadkami !!! Keby ste ju poznali tiez by ste ju nechaju v tom. Ani ma nenapadne cokolvek podnikat v tejto veci.!!!! Moju rodinu si do huby neberte ! My sme ju prijali ako princeznu a nic si nevedela vazit !!!! A tak to pomaly straca a ja urcite nebudem ta co bude niekomu dohovarat a uz vobec nie v prospech spiny co obvinila moju mamu z hovadin!!!! A nepravom !!!! A keby brasko chcel bytik aj mu ho na hodku dve poziciam !!!!
@morgane1975 ty si s bratovi príbehom a životom prišla sem na MK sa pochváliť, tak sa nestaraj na zadné, keď ta zato odsudzujem. Nieje ta tvoja výsledná reakcia na podvadzanie normálna. Inteligentný človek sa z toho nesmejte a inteligentný človek sa rozvedie. Iba hlu.ak v takom manželstve zostane a podvádza pred celou rodinou. Svoju rodinu si tu obranujes- vlastne zakryvas ho.no hov.om....
áno poznám a nestarám sa im do toho. Komu ako vyhovuje, tak sa zariadi. Ja by som to netolerovala
@katarinka89 svagrina je h..no to je pravda ale ked je pribrzdena a drzi za brata ako kliest, ja jej rozvodove papiere vyplnat nebudem. 😝 ona ani tolko nevie. Ja v tom skor vidim karmu za to co nam sposobila. Ja urcite nebudem obranovat zenu co si nevazi absolutne nic a stale len vyryva a provokuje a vsade hlada chyby. Vy by ste pomahali niekomu takemu? Velmi o tom pochybujem. A este raz opakujem ze nie som bratova pestunka a ja ho usmernovat ani karhat nebudem.
@morgane1975 ja ti nekazem robiť žiadne kroky ale vysmievať sa a tešiť sa, mi príde otrasne.....je jedno co urobila vám, ja v nej vidím takú istú ženu, ako sú ty alebo ja. Preto nevidím dôvod, aby ju takto pred všetkými podvádzal....a ty s tvojim prístupom, no comment
@morgane1975 a tým ho.nom, ktoré som spomenula, som myslela svagrinine správanie a vaše tiež. Robíte to iste v konečnom dosledku- môžte si ruky podať so svagrinou, lebo ste na jej úrovni, hoci ju tu máš za trubu
@katarinka89 no v kazdom pripade ste sa v tom asi mnohe nasli. Kolke tu mate zly vztah s manzelovou rodinou…? Mozete sa hadzat o zem kolko chcete. Ak raz niekym pohrdate necakajte ze vam bude pomahat a ze bude na vasej strane. Vidim ze som stupila na otlak.
@morgane1975 ty sem vsuvas vas family story.mne si na otlaky nestupila- mam poriesene vztahy, som spokojná.....prajem to aj tebe
@morgane1975 ale nikto ti tu nehovori, ze mas svagrinej otvarat oci.. Ale tvoj brat je co za chlapa? Tak ked je svagrina taka hnusna tak nech sa brat rozvedie a ide si po svojom ale cestne, toto je jeho riesenie? A dakej si s nou žije? Vsak teda nech si brat zastane svoju rodinu, ale normalnr.. A tvoje komentare v zmysle tak jej treba .. No to uz je len dospele, jak 5 rocne deti..