icon

Muž sa ma pri sexe nedotýka

13. okt 2025

Vôbec ani pusa ani ma nepohladka a ani nechytí intímne partie. Ja mu robím orál ale on sa má nechce ani dotknúť. Dala som si silonky lebo to má rád po dlhom čase a on nič . Iba ich zvlekol ani neroztrhal aby sa ma nemusel chytiť. Po sexe si pol hodinu drhne v sprche penis. Už má to nebavi som z toho frustrovaná. Pol hodinu som ho presviedčala aby vôbec bol sex. Povedal, že on chcel včera ale nič nepovedal. Mám z toho už depresie. Ako ste to riešili vy ? Mali ste doma niečo podobné ?

anonym_ba84b1
•
13. okt 2025

Zase ty? Este stale nie si na psychiatrii? Ci ano a mate tam pristup k internetu??

jarmillka2
•
13. okt 2025

@anonym_autor a aké preferujete polohy a máte radi byť spútana 🤣🤣

zuzanita1609
•
13. okt 2025

Tak tomu sa povie vyhrať "jackpot" 🤭. A ešte ho prehovárať na sex,no ani omylom 🙄.

jarmillka2
•
13. okt 2025

@anonym_autor zavolaj svoju mamu do trojky🤣🤣🤣

cyneric
•
13. okt 2025

A to si pred svadbou (predpoklad, vzhľadom na to že o ňom hovoríš ako o mužovi a nie partnerovi) nevedela, že je taký v posteli? 🙃 Aké si si vybrala, také máš…

anonym_049d28
•
13. okt 2025
anonym_049d28
•
13. okt 2025
@cyneric

A to si pred svadbou (predpoklad, vzhľadom na to že o ňom hovoríš ako o mužovi a nie partnerovi) nevedela, že je taký v posteli? 🙃 Aké si si vybrala, také máš…

@cyneric ono je to troll alebo psychicky narušená osoba😂😂

letfenixa
•
13. okt 2025

@anonym_autor okrem toho, že tiež nerozumiem, že ešte stále nie si na uzavretom oddelení, tak také niečo ako ty by doma nikto nechcel.

stellarstar
•
13. okt 2025

@anonym_autor a ty si sa s nim o tomto aj porozprávala? Alebo mlčíš a sťažuješ sa len tu?

anonym_f01e7d
•
13. okt 2025

Zeny vy ste tak zufale, az mi je za vás trápne.Ako si vás môže muz vážiť, keď vy same zo seba robíte handry?Ale hlavne, že máte nejaké muza/ aj keď bula/

januska12323
•
13. okt 2025

Daj sa konečne liečiť.

enmery
•
13. okt 2025

Ježiš, to je ta žena, ktorá ma xy detí, chce ďalšieho syna, pohovoru sa penisu, aby to bolo chlapec, muž jej kupuje silonky a trhá na nej a vyhadzuje, deti dáva k svokrovcov alkoholikom a furt sa ho drží, toto je asi jej 15sta téma.

luccys
•
13. okt 2025
@enmery

Ježiš, to je ta žena, ktorá ma xy detí, chce ďalšieho syna, pohovoru sa penisu, aby to bolo chlapec, muž jej kupuje silonky a trhá na nej a vyhadzuje, deti dáva k svokrovcov alkoholikom a furt sa ho drží, toto je asi jej 15sta téma.

@enmery Lol skoro mi od smiechu zabehlo, ked to takto zhrnute vidim😄😄

enmery
•
13. okt 2025
@luccys

@enmery Lol skoro mi od smiechu zabehlo, ked to takto zhrnute vidim😄😄

gribka1
•
13. okt 2025

Ešte vieš byť aj hlúpejšia? No daj.

enmery
•
13. okt 2025

Pri tejto žene sa fakt neviem rozhodnúť, či sa niekto zabáva alebo je fakt vážne psychicky chorá a v prvom rade potrebuje pomoc, hospitalizáciu. Lebo tu už končí každá sranda. Chúďatko deti, toľko dobrých rodín čaká na adopciu a dali by dieťaťu aj vesmír a tieto nedostali od života ani len najmenšiu šancu🥲

anonym_7f0be7
•
13. okt 2025

@anonym_autor preco neporiesis vsetko v jednej téme a zakladať tu kazdu chvilu nove. Si mozete s tou posahanou so 40r aspergerom podať ruku. Na poslednej téme si sa prestala ozývať aby si založila novú?

bonboniera
•
13. okt 2025
@enmery

@enmery preboha to je všetko jedna a ta istá??!

enmery
•
13. okt 2025
@bonboniera

@enmery preboha to je všetko jedna a ta istá??!

@bonboniera Áno.

anonym_7f0be7
•
14. okt 2025

Autorka kde si zmizla? Ci čakáš na štyroch kym dohrá futbal?

yoginka231
•
16. okt 2025

Ja by som chlapa ktoremu sa musim doprosovat kopla do zadku. Nepotrebujem aby mi tu zhadzoval sebavedomie, ja viem co chcem a co som.