Muž sa neozve po prvom rande
Ubehlo už niekoľko dní od našeho prvého stretka, čakala som správu, no asi márne. Stretko dopadlo podľa mňa fajn...mám mu napísať prvá? Mohlo mu vadiť že je o 2 roky mladší?
@modrykonik33 Ak mas ozaj o neho zaujem a paci sa ti a bola tam aj iskra,tak sa mu ozvi ty.Ja som tiez zena,ale keby sa to stalo mne,ze opacne pohlavie odmietne pusu,tak by som to brala ako nezaujem.Kazdy ma inu povahu,niekto si z toho nic nerobi,ale iny moze byt sklamany a mat pocit,ze to rande "nevyslo".A ja na puse nic zle nevidim.Ak by sa mi pacil,opatovala by som ju,ale tam by to aj skoncilo.A niekedy staci len taka mala nevinna pusa,nie hned zo seba zlizat make up.Kazdy si vie urcit svoje hranice.
Keď ti po prvom rande chcel dať pusu a tebe to prišlo priskoro a odtiahla si sa, odporúčal by som ti napísať mu dačo povzbudivé alebo zvedavé a on ťa obratom pozve na ďalšiu schôdzku. Tam môžeš mať opäť príležitosť na pusu. No a pokiaľ sa stále nebudeš chcieť bozkávať, postup opakuješ až pokým nebudeš pripravená. Skrátka, po odmietnutí je na tebe dať mu najavo opäť záujem/povzbudenie. Skúsený chlap to pochopí.
@modrykonik33 nepíš prvá, chlap ma dobíjať ženu, nepchaj sa chlapovi, chlap keď ma záujem sa ozve sam 😊
Všeličo môže za tým byť....urazená ješitnosť, neistota.....alebo, nevie či sa chce ozvať....poprípade sa už nechce ozvať. Mne sa stalo, že som sa stretla s jedným mužom...potom sa neozval a ozvala som sa ja ....dva krát sme sa stretli a potom mi povedal, že on hľadá športový typ....s ktorým bude chodiť na korčule. Vždy som športovala ....nebola som ako prútik, ale mala som normálnu postavu....asi hľadal modelku 45 kilovú. Po rokoch som ho stretla s partnerkou ....ktorá teda určite nebola športový typ a mimochodom bola pevnejšej postavy ako ja. Proste ...život a muži sú nevyspytateľní.
@modrykonik33 určite neodpovedať, ak má chlap záujem, tak reaguje už hneď po stretnutí alebo ďalší deň..... čím neskôr sa ozve, budú to iba trápne výhovorky
@modrykonik33 ako to dopadlo?
@marsmykkok este som par dni počkala a potom som mu napísala ze ako sa ma..doteraz neodpísal 😀 skusene baby mali pravdu ze keby ma zaujem tak sa sam ozve...ale aspon zo slusnosti mohol odpísať 😀
@modrykonik33 no mohol, trápne hrať mŕtveho chrobáka. Ale jeho problém, príde lepší
@marsmykkok to ano, verim tomu 🙂
@modrykonik33 prečo mažeš svoje odpovede? 🤷🏻♀️
@modrykonik33 je to blb.. ale aspon vies.
Ak sa nahodou este ozve, nie ze mu odpises 😅