Muž sa o seba nestará
Dobrý den, neviem si už sama dať rady. Môj muz má tento rok 30 mame 3 rocneho syna a od korony má home office. Počas korony naozaj spustol tie časy lockdownu vyzeral naozaj jak neandrtalec ale Ok beriem sedeli sme doma.. problem je že nastúpil pred rokom do novej práce. Samozrejme zo začiatku chodil pravidelne holičovi atd. Má dosť vysokú funkciu kráľovsky plat ale doma je 2-3 dni v tyzdni inak je v kancli. Problem je že sa úplne vykašľal na strihanie holenie pribral za rok 10kg. Pleť ma celu vyhadzanu z tej brady kuse si pery miesto toho aby sa nakrémoval no des a hrôza, ak mu kúpim krém gel na vlády labelo hocičo použije 2x ked sa prizeram nech držím usta a ďalej povie že on na toto nemá cas. V robote nosi košele obleky vyzera to spolu až smiešne… ked mu poviem že takto nemôže chodiť medzi ľudí povie mi že ho platia za to čo ma v hlave a nie za výzor. Keď ideme k známim posedieť na zahradu vytiahne najstaršie tepláky k tomu výzoru = staničny bezdomovec .. na to mi povie že Sak to sú kamaráti z detstva nemusí robiť dojem a sme vonku s deťmi aj tak sa zašpiní proste na vsetko mi odpapuluje. Ja už neviem čo mám robiť. Najhoršie je že sa začal jz zo mna uťahovať keď ideme niekam že načo sa malujem na čo si umývam vlasy pred grilovačkou a podobne nezmysli. Jak ho mám priviesť k rozumu? Keď ho vidí vlastná mama je jej do placu a samozrejme môžem za to ja.
Tak mu povedz nech sa začne o svoj výzor viac starať, inak nebude ťuťumuťu.😱
V tomto pomôže len komunikácia. Keď bol pred tým iný a zmenil sa počas korony treba si sadnúť a rozprávať sa. Môj sa holí celý od hlavy až po päty. Kamaráti sa mu smejú, že je ako žena. Jemu sa to páči, neznáša chlpy. Mne tiež. Sme alergickí na chlpy kdekoľvek. Dnes je brada moderná. Niekomu sa páči, niekomu nie. Na grilovačku si vlasy neumývam. Načo, keď budem smrdieť od dymu a znova ich budem musieť umyť. Na záhradu si tiez obliekam staré veci. Nemaľujem sa. Všetko je o komunikacii. A o tom, čo sa komu páči. Tevw by sa tiež nepáčilo, keby ti muž vyčítal, že máš po pôrode 15 kg navyše, mastné vlasy, bordel doma a špinavé tričko na sebe. Či matka môže lebo dieťa, ale pracujúci chlap xy hodín denne nemôže lebo je hned humusák?
Povedz mu, ze sa ti hnusi a nespi s nim a povedz mu dovod preco s nim nespis.
@fauko nechapem, aka taka kriza by mohla prijst, ked sa jeden druhemu venuje a starat sa o seba "len tak" nikto neprestane, je to proste povaha a sebaucta k sebe samemu a partnerovi. Bavime sa o normalnych ludoch bez depresivnych stavov, ktori fakt nevedia, kde je sever. Ale taky clovek sa lieci a berie lieky... Boh je vzdy skvela vyhovorka na vsetko, vydrzat, podporovat, tolerovat, lebo laska... ale laska je ako kvetina, ked sa jej nevenujes, nekvitne, nema pozitivne aspekty, tak vymizne ...
Vela x niekto nieco hovori/pise ale pravda je inde. Akoze ozaj vyzera zle ci len tebe sa nepaci novy styl? :D Ozaj si to vsimla aj jeho mamka? Povedala si mu o tom,ze je pre teba neatraktivny? Preco ma take teplaky doma? Ma cas na oddych a byt sam so sebou? Alebo vy dvaja spolu?

Sorry ale preco by sa mala zena starat o muza? ked je niekto humusak, tak si takeho netreba brat. To je hanba taki muzi.