icon

Muž zo zoznamky

8. feb 2023

Randim tretím mesiacom s mužom zo zoznamky. Problém je, že som zistila, že na instagrame sleduje viacero žien, teda mu pribúdajú a aj ony sledujú jeho. Začína ma to stresovať. Neviem čo si myslieť. Chalan sa snaží. Zoznámil ma s jeho kamarátmi, kolegami. Myslí na mňa aj maličkosťami. Rozpráva mi o jeho rodine a ich rodinných záležitostiach. Chce aby som trávila čas s nim aj jeho partiou. Ale i napriek tomu má stresuje ten fakt, že sa cítim ohrozená tým, že je aktívny na zoznamke. Ale nerozprávali sme sa o tom na čom sme. Nespali sme spolu, ale lúčime sa a vítame bozkami. Som zmätená. Som možno pre neho trošku nedostupná. Bojím sa do toho spadnúť. Zlé skúsenosti z minulosti. Tak idem si po radu k vám. 😄

Strana
z2
autor
9. feb 2023

@marseillefan Badoo 😀

andreatytler
9. feb 2023

Uplne chapem tie obavy... dava ti cudne signaly. Nepasuju do seba. Na jednej strane sa vyslovene snazi a na druhej strane nepadlo "mam ta rad" ... tak preco sa potom snazi?
Zda sa ze ty ho mas rada...

autor
9. feb 2023

@andreatytler Vidím tam potenciál, ale nechcem do toho dávať city, takže skôr je tam tendencia majetnickosti preto tá obáva a kontrola lebo neviem na čom som. Nespoznavam sa. 🙂 Dávnejšie sme o tom mali rozhovor a obaja sme uznali, že to ide dobrým smerom, ale ešte veľa sa musíme spoznať odvtedy prešiel mesiac. Obaja sme realisti a pragmatickejsi.

andreatytler
9. feb 2023

Ale teraz si predstav ze ste na tom obaja rovnako. Ani ty a ani on do toho nechcete davat city. Ale dokedy? Kym sa ten druhy nevyjadri? alebo kedy nastane ten zlom ze odteraz uz budete do toho davat city? Ten rozhovor o buducnosti si pred mesiacom ty iniciovala alebo to spontanne prislo?

autor
9. feb 2023

@andreatytler Spontánne. 🙂 To bolo iba tak pomedzi rečou až neskôr ma zoznámil s jeho blízkymi.

andreatytler
9. feb 2023

Tak asi by som pockala este mesiac a potom by som dala ten rozhvor ze na com ste, ak sa to nebude posuvat. Vela stastia.

autor
9. feb 2023

@andreatytler Ďakujem krásne ❤️

athom
Odpoveď bola odstránená
mell27
9. feb 2023

Tak sa s ním porozprávaj narovinu a budeš (snáď) vedieť ako sa veci majú. Aj ja som si našla chlapa na zoznamke. Po prvom stretku (nechodili sme ešte spolu, ale on bol do mňa strašne zaľúbený) sme si vymenili WhatsApp a hneď na to si vymazal účet na zoznamke. Nekontroloval či tam ešte som, veril mi a musím priznať, že sa mi to na ňom veľmi páčilo, pretože som vedela, že to so mnou myslí naozaj vážne. Takže chápem tvoje pochybností. Buď opatrná a nemaj ružové okuliare. Môže to dopadnúť dobre a možno je dobrý chlap, ale maj na pamäti, že po svete chodí veľa pseudomužov.

mirco50
Odpoveď bola odstránená
autor
9. feb 2023

@athom Psa z útulku už mám.😀
@mell27 To zistím iba časom. 🙂 Ďakujem ti.

autor
10. feb 2023

@admin môžem poprosiť o zmazanie diskusie? Vďaka 🙂

bennn
11. feb 2023

Vzťah bez citov, nie je vzťah. Je to spolužitie. Vzťah je založený na túžbe a citoch. Nie na majetku, či vzornom správaní spadajúcom do ideálnej predstavy muža/ženy pre niekoho. ... A áno. Aj to nevíde veľakrát, aj to bolí veľakrát ak to nevíde. Ale len vtedy to stojí za to.

mqkm
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2