icon

Muži a príťažlivosť

26. okt 2023

Otázka na mužov.. priťahujú vás vaše ženy? Páčia sa vám aj s kilami navyše, po pôrode bez dokonalých postáv alebo sa iba pretvarujete? Chcete sa s nimi milovať lebo po nich tuzite alebo chcete len uspokojiť svoju potrebu? Úprimne

Strana
z2
grof_monte_christo
27. okt 2023

Pod rúškom anonymity si tu len ty 🙂. Veľa prispievajúcich tu má svojich rodinných príslušníkov, kamaratky. Jeden muž, ktorý pravidelne prispieva, tu má napr. aj svoju ženu.

stanulienkat
27. okt 2023

@marseillefan nie, zeny nie sú rozdielnejšie od mužov, co sa sexu týka. Chcu byť stále milovane, tiez chcú zažiť stale nove vzrušenie, majú rady pozornosť, iskrenie, vzrusenie, možno by sa aj ponúkli čerstvým mäsom...bla bla bla. Lenže ženy sú zodpovednejšie, majú na starosti domácnosť, majú na starosti deti, majú veľa povinností a na rozdiel od mužov nemajú čas rozmýšľať nad úletmi a su vychovane k submisivnejsiemu spravaniu. Ale myslím, že keby to bolo naopak a o všetko sa staral muž, aj ženy by si rady vyhodili z kopýtka. A to, čo píšeš, ze je možné milovať jednu ženu a napriek tomu ju podvádza s druhou. Ako mozes niekoho milovat a zaroven ho zranovat podvadzanim?? To znamená, že by ti nevadilo, keby ťa tvoja manželka síce milovala, ale podvádzala?? Bolo by ti to úplne jedno? Lebo sa vieš odosobniť a oddeľujes tieto dve veci? Alebo to je už úplne niečo iné, keďže sa jedná o ženu a ešte k tomu o tvoju? Pretože vy chlapi ste veľmi tolerantni, ale len čo sa vás týka.

autor
27. okt 2023

Tak to som nevedela 🙂 som myslela, že tie účty tu majú len tak a nicky pod ktorými sa nedajú identifikovať blizkymi

stanulienkat
27. okt 2023

Autorka, ale keď muž nie je k tebe úprimný, možno je to len jeho prejav jeho lásky a nechce ťa zraniť. A možno sa mu naozaj páčiš taká, aká si. Tak nerieš... Náhodou je to od neho veľmi pekné gesto. Keď sa tu nejaká žena posťažuje že jej muž povie že je tučná, tak ho chudaka tu celý Modrý koník hneď chce zlynčovať. Tak sa teš, že máš dobrého partnera. A riaď sa tým, ako si spokojná ty sama so sebou.

grof_monte_christo
27. okt 2023

A veľa sa komunikuje aj cez súkromné správy, kde sa ľudia aj trochu viac odhalia, ja mám osobny kontakt z tohto fóra s viacerými ženami už roky a aj viem, kto v reálnom živote sú.

nevelyn
28. okt 2023

@stanulienkat @rebrambora prehnana reakcia ja u mna🙂 Ja mam prave skusenosti, ze vacsina zien v mojom okoli sa do roku az dvoch od posledneho porodu da celkom dobre dokopy, ked nie hmotnostne, tak aspon co sa tyka upravy o seba, vlasov, jazvy aj strie dost vyblednu, aj oblecenie celkom slusne poriesia za tu dobu. Ale chapem, ze pre chlapa ten prvotny sok moze byt velky a ked sa rodia deti za sebou, tak musi dlho cakat, kym bude mat doma znovu kocku. No moze vziat dieta (a niektore babatka fakt su cely rok na matke, inak placu) a poslat partnerku na hodinu do kupelne. A ak zeny dlhodobo o sebe nedbaju ani s vacsimi detmi, tak vacsinou ani predtym to neboli kralovne krasy/sportovkyne, pripadne obaja v pare vypadaju, ze vzhlad vobec neriesia. Ale problemom zostavaju tie veci, ktore vyzaduju peniaze a cas partnera na strazenie deti. Pretoze fyzio je vacsinou cez den a opakuje sa, nema kto postrazit, prsia a zuby stoja neskutocne peniaze a tiez vela sedeni u odbornika. A vacsinou sa chlapom nechce zostat doma kazdy tyzden par hodin, aby strazili deti casto este v pracovnej dobe, zatial co partnerka ma terapiu/zubara alebo sa zotavuje po zakroku a radsej sa zmieria/nekomentuju vzhlad. Aj nejake velke chudnutie s detmi velmi nejde, proste fitko a beh bez strazenia su tazko realizovatelne a fakt mi to pride, ze muzi si radsej zvyknu, nez aby sa mali poriadne zapojit do procesu, aj ked by zena chcela. Ale ja mam v okoli vacsinou rodiny s babkou, dedkom daleko a je to potom strasny boj.

stanulienkat
29. okt 2023

@nevelyn na drvivu vacsinu peniaze tie zeny nepotrebuju. A na prezieranie urcite nie. Iba pevnu volu. Vsetky zeny nepotrebuju plastiku prs, diastazy, nove zuby, opravu krcovych zil, atd.... Nechodme do extremu. Drvivej vacsine staci nezrat. Je epidemia obezity-to je zaklad. Pacit sa aspon sama sebe. Moj prispevok som pisala s predstavou, ze tie zeny si brali normalneho chlapa, co sa podiela na chode domacnosti a starostlivosti o deti. Ked si brali bula, co doma len gule vala-aj to o niecom vypoveda.

Strana
z2