Muži po šesťdesiatke: Je ich sexualita stále aktívna?
Zacala som sa stretavat s muzom po 60tke. Ako je to sexualne? Zvladne?
Zvládne, ale bude to drahy sex🙂
Betonovu vaginu som este nevidel,zato penis ano😂.Ak hladate dekoraciu do zahrady za 3 stovky je vas😉
https://www.ebay.ch/itm/126873430596?_skw=phall...
@enmery noo veď. On mi točí o Maštalírovi a my tu riešime pánov 60+ 😂. Aspoň vidieť,že ženam asi nikdy žiadny chlap do hláv vidieť nebude 😁.
@tundra teeda,už som riadne mimo témy... betónové vagíny? 😯 😂
@zuzanita1609 niekto ju tu spomenul😎
To je nejaká záhradná okrasa? 🤭Vy tu zshradničitebuz či čo?? 😁😂 . A
Nerozumiem tvojej otázke...
Začneš s niekym "chodiť" a potom sa dostáva do myšlienok chrobáčik, "ako to bude v sexe..?"
Nie si panna, si dospelá žena, ktorá vie čo chce, vie, ako je na tom erekcia u možov s vekom, takže veľmi dobre vieš, že "vždy je všetko individuálne..."
Za ďalšie, predpokladám, že počas stretávania ste sa i na tému sex bavili (čo je uplne prirodzené), takže vieš i jeho názor, ako to vidí on v tejto oblasti...
Až sa dostanete k sexu, zistíš sama aká je realitu u tvojho partnera... 😉
Pokiaľ ti partner nebude vyhovovať, tak vzťah ukončíš... úplne v pohode. Nie každý každému vyhovuje a sex je v každom vzťahu dôležitý, ak je žena aktívna a chtivá i vo vyššom veku... šťastný to chlap 😉
Jednoducho, kompatibilita musí vo vzťahu byť.. 😉
Ešte je i možnosť resp. varianta/možnosť cuckold alebo to dopadne ako "Carrie a králík"🙄, ťažko povedať 😉
Hlavne pozitívne, s úsmevom a dobrou náladou... 😉
Sex ve městě - Carrie a králík
@michal_dr dakujem za uplne zbytocnu radu/komentar. Kolko mas rokov?
Zbytočná..? OK 🙂
Tak realne... chceš sex a začneš randiť so 60 ročným chlapom..? 🙈🙈🙈, žena... wtf..?
Nevieš čo chceš...
Čo chceš... chceš šľahačku s jahodou, alebo čili papričky..?
Ak chceš sex, najdi si 30, max 40 ročného (pre teba zajačika), ktorý s tebou vyzametá postel... ak chceš vzťah, pokračuj so starším pánom 😉
Viem byť i úprimný, bez dodania podpori, či milého slova 😎
To je realita, máš veľké očakávania, ale biológiu neodrbkáš... 😉😎
@michal_dr zo sposobu akym pises, predpokladam, ze si mladucky, preto zbytocna rada, ktora taktiez znela skor pre niekoho v tvojom veku.
Ludia v mojom veku sa nemusia vopred o sexe rozpravat a nemusia s niekym "chodit". Aj o tom je vek, vieme co chceme a ako sa to pouziva.
Skor ma zaujimal prakticky pohlad, ale pisu mi tu deti. Odpovede som si nasla na reddite. To mi staci. Dobru noc.
Deti?mne je zase detinska tvoja otázka či zvládne sex ty dospeláčka😉
Nehnevaj sa, hľadať odpoveď na reddite?Akože reddit konkrétne Tvoho pána pozná, aj či jeho penis funguje?😂ty môj tiket.
@enmery a MK pozna mojho chlapa? Inak v com je reddit iny od MK? Asi v tom, ze je tam celosvetova komunita.
asi bude treba vacsiu stimulaciu, ak nema ED, inak by to malo byt ok. vacsiu stimulaciu potrebuju niekori aj v mojom veku a mladsi
Veď toto. Každý je iný. V dnešnej dobe má práveže väčší problém väčšina mladých chlapov. Ako to funguje uňho, zistíš jedine s ním.
Presne, netreba... preto som jej v prvom príspevku napísal, že:
Citujem
" vieš, ako je na tom erekcia u mužov s vekom, takže veľmi dobre vieš, že "vždy je všetko individuálne..."
Za ďalšie, predpokladám, že počas stretávania ste sa i na tému sex bavili (čo je uplne prirodzené), takže vieš i jeho názor, ako to vidí on v tejto oblasti...
Až sa dostanete k sexu, zistíš sama aká je realitu u tvojho partnera... 😉
Pokiaľ ti partner nebude vyhovovať, tak vzťah ukončíš... úplne v pohode. Nie každý každému vyhovuje a sex je v každom vzťahu dôležitý, ak je žena aktívna a chtivá i vo vyššom veku... šťastný to chlap 😉"
@enmery "vždy je všetko individuálne...", v žiadnom prípade teda neškatuľkujem 😉
Niektorým v takomto veku erekcia funguje, niektorým nie... toto si ale autorka mohla odkomunikovať z novou známosťou, počas stretávania...
@enmery "mladý so mnou posteľ nepozametal, zato starší hej"... reagoval som na autorkinu reakciu "dakujem za uplne zbytocnu radu/komentar.", kde ma spomenula... čo som jej mal na to povedať... 😂
@demodun reagoval som na autorkinu reakciu "dakujem za uplne zbytocnu radu/komentar.", kde ma spomenula... čo som jej mal na to povedať... 😂
Si prečítaj môj prvý príspevok... žiaden vek som nespomenul, napísal som jej, viď komentár vyššie 😉
@enmery na mna primlady, taki maju vydrz pat sekund
Hehe, úplne "ma ako žena zaujala" už len tou otázkou, myšlienkou... začne s niekym vzťah a potom sa tu na MK pýta, aky asi bude sex s nim, ako to bude fungovať... 🙈
Ja tieto veci preberám so ženou, keď ju spoznávam, je to úplne prirodzené a normálne sa baviť o sexe... autorka má zrejme problém v komunikácii s novou známosťou, tak som jej napísal, "vždy je všetko individuálne..." a ak nebude fungovať, tak ups... dal som jej i variantu a okorenil to/odľahčil videom 😉
Ok, sranda musí byť 😉
Aká otázka, taká odpoveď... 😎

@dankabg Čo žiarli?😂