icon

Muži po šesťdesiatke: Je ich sexualita stále aktívna?

27. jan 2025

Zacala som sa stretavat s muzom po 60tke. Ako je to sexualne? Zvladne?

enmery
27. jan 2025

@dankabg Čo žiarli?😂

dankabg
27. jan 2025

@enmery joj, no trosku sme sa povadili kvôli dcére. Vraj privolávam to, že utečie v 15tich s motorkármi. 😂

enmery
27. jan 2025

@dankabg Skús masáž prostaty. Mám pocit, že sa uvoľní napätie potom🤣

luccija
27. jan 2025

Zvládne, ale bude to drahy sex🙂

tundra
27. jan 2025

Betonovu vaginu som este nevidel,zato penis ano😂.Ak hladate dekoraciu do zahrady za 3 stovky je vas😉
https://www.ebay.ch/itm/126873430596?_skw=phall...

dankabg
27. jan 2025

@enmery fuha ako môžem to aj teraz skúsiť, ale leží na chrbte tak ...ho to asi trošku vyvedie z rovnováhy 😂

zuzanita1609
27. jan 2025

@enmery noo veď. On mi točí o Maštalírovi a my tu riešime pánov 60+ 😂. Aspoň vidieť,že ženam asi nikdy žiadny chlap do hláv vidieť nebude 😁.

zuzanita1609
27. jan 2025

@tundra teeda,už som riadne mimo témy... betónové vagíny? 😯 😂

tundra
27. jan 2025

@zuzanita1609 niekto ju tu spomenul😎

zuzanita1609
27. jan 2025

To je nejaká záhradná okrasa? 🤭Vy tu zshradničitebuz či čo?? 😁😂 . A

demodun
27. jan 2025

@tundra to je najnovší trend vo Švajčiarsku?
Napíšem Ježiškovi 😍😁

demodun
27. jan 2025

@enmery na tu betónovú som aj ja zvedavá.
Uhorku sme rozoberali v téme "Ako ho uspokojiť"
Je to hrozné staré, daj do lupy . Bola tam celkom sranda

enmery
27. jan 2025

@demodun Juj, idem to pozrieť😃

michal_dr
27. jan 2025

@autorka

Nerozumiem tvojej otázke...

Začneš s niekym "chodiť" a potom sa dostáva do myšlienok chrobáčik, "ako to bude v sexe..?"

Nie si panna, si dospelá žena, ktorá vie čo chce, vie, ako je na tom erekcia u možov s vekom, takže veľmi dobre vieš, že "vždy je všetko individuálne..."

Za ďalšie, predpokladám, že počas stretávania ste sa i na tému sex bavili (čo je uplne prirodzené), takže vieš i jeho názor, ako to vidí on v tejto oblasti...

Až sa dostanete k sexu, zistíš sama aká je realitu u tvojho partnera... 😉
Pokiaľ ti partner nebude vyhovovať, tak vzťah ukončíš... úplne v pohode. Nie každý každému vyhovuje a sex je v každom vzťahu dôležitý, ak je žena aktívna a chtivá i vo vyššom veku... šťastný to chlap 😉

Jednoducho, kompatibilita musí vo vzťahu byť.. 😉
Ešte je i možnosť resp. varianta/možnosť cuckold alebo to dopadne ako "Carrie a králík"🙄, ťažko povedať 😉

Hlavne pozitívne, s úsmevom a dobrou náladou... 😉

Sex ve městě - Carrie a králík

https://www.youtube.com/watch?v=vSx7ZpNTDwc
enmery
27. jan 2025

@demodun Betónovú vagínu som ešte nenašla.

tundra
27. jan 2025

@enmery inac miesacku na beton mam😂😂😂

autor
27. jan 2025

@michal_dr dakujem za uplne zbytocnu radu/komentar. Kolko mas rokov?

enmery
27. jan 2025

@tundra Ty máš všetko 😂

michal_dr
27. jan 2025

@autorka

Zbytočná..? OK 🙂

Tak realne... chceš sex a začneš randiť so 60 ročným chlapom..? 🙈🙈🙈, žena... wtf..?

Nevieš čo chceš...
Čo chceš... chceš šľahačku s jahodou, alebo čili papričky..?

Ak chceš sex, najdi si 30, max 40 ročného (pre teba zajačika), ktorý s tebou vyzametá postel... ak chceš vzťah, pokračuj so starším pánom 😉

Viem byť i úprimný, bez dodania podpori, či milého slova 😎

To je realita, máš veľké očakávania, ale biológiu neodrbkáš... 😉😎

autor
27. jan 2025

@michal_dr zo sposobu akym pises, predpokladam, ze si mladucky, preto zbytocna rada, ktora taktiez znela skor pre niekoho v tvojom veku.

Ludia v mojom veku sa nemusia vopred o sexe rozpravat a nemusia s niekym "chodit". Aj o tom je vek, vieme co chceme a ako sa to pouziva.

Skor ma zaujimal prakticky pohlad, ale pisu mi tu deti. Odpovede som si nasla na reddite. To mi staci. Dobru noc.

enmery
27. jan 2025

@michal_dr Joj, mladý so mnou posteľ nepozametal, zato starší hej. Netreba paušalizovať.

luccija
27. jan 2025

Deti?mne je zase detinska tvoja otázka či zvládne sex ty dospeláčka😉

enmery
27. jan 2025

Nehnevaj sa, hľadať odpoveď na reddite?Akože reddit konkrétne Tvoho pána pozná, aj či jeho penis funguje?😂ty môj tiket.

autor
27. jan 2025

@enmery a MK pozna mojho chlapa? Inak v com je reddit iny od MK? Asi v tom, ze je tam celosvetova komunita.

asi bude treba vacsiu stimulaciu, ak nema ED, inak by to malo byt ok. vacsiu stimulaciu potrebuju niekori aj v mojom veku a mladsi

enmery
27. jan 2025

Veď toto. Každý je iný. V dnešnej dobe má práveže väčší problém väčšina mladých chlapov. Ako to funguje uňho, zistíš jedine s ním.

demodun
27. jan 2025

@michal_dr a ty by si mal vedieť, že vek nie je zárukou funkčnosti a výdrže
Zvlášť, keď tu čítam tie diskusie kde sa 30 ročne sťažujú, že chlap s nimi nechce sexovať. 😉

michal_dr
27. jan 2025

@enmery

Presne, netreba... preto som jej v prvom príspevku napísal, že:

Citujem
" vieš, ako je na tom erekcia u mužov s vekom, takže veľmi dobre vieš, že "vždy je všetko individuálne..."

Za ďalšie, predpokladám, že počas stretávania ste sa i na tému sex bavili (čo je uplne prirodzené), takže vieš i jeho názor, ako to vidí on v tejto oblasti...

Až sa dostanete k sexu, zistíš sama aká je realitu u tvojho partnera... 😉
Pokiaľ ti partner nebude vyhovovať, tak vzťah ukončíš... úplne v pohode. Nie každý každému vyhovuje a sex je v každom vzťahu dôležitý, ak je žena aktívna a chtivá i vo vyššom veku... šťastný to chlap 😉"

@enmery "vždy je všetko individuálne...", v žiadnom prípade teda neškatuľkujem 😉
Niektorým v takomto veku erekcia funguje, niektorým nie... toto si ale autorka mohla odkomunikovať z novou známosťou, počas stretávania...

@enmery "mladý so mnou posteľ nepozametal, zato starší hej"... reagoval som na autorkinu reakciu "dakujem za uplne zbytocnu radu/komentar.", kde ma spomenula... čo som jej mal na to povedať... 😂

@demodun reagoval som na autorkinu reakciu "dakujem za uplne zbytocnu radu/komentar.", kde ma spomenula... čo som jej mal na to povedať... 😂
Si prečítaj môj prvý príspevok... žiaden vek som nespomenul, napísal som jej, viď komentár vyššie 😉

enmery
27. jan 2025

@michal_dr Si jej mal napísať, že s ňou pozametaš posteľ ty😂

autor
27. jan 2025

@enmery na mna primlady, taki maju vydrz pat sekund

michal_dr
27. jan 2025

@enmery

Hehe, úplne "ma ako žena zaujala" už len tou otázkou, myšlienkou... začne s niekym vzťah a potom sa tu na MK pýta, aky asi bude sex s nim, ako to bude fungovať... 🙈

Ja tieto veci preberám so ženou, keď ju spoznávam, je to úplne prirodzené a normálne sa baviť o sexe... autorka má zrejme problém v komunikácii s novou známosťou, tak som jej napísal, "vždy je všetko individuálne..." a ak nebude fungovať, tak ups... dal som jej i variantu a okorenil to/odľahčil videom 😉

Ok, sranda musí byť 😉
Aká otázka, taká odpoveď... 😎