Muži po šesťdesiatke: Je ich sexualita stále aktívna?
Zacala som sa stretavat s muzom po 60tke. Ako je to sexualne? Zvladne?
@zuzanita1609 ty si to tak krásne nevinne opísala, človek má až chuť prihovoriť sa 60 ročnému pacientovi a pozvať ho na kávu, len, popri kolonoskopii to nie je práve najromantickejšie pozvanie 😂😅😄
@gelifil 🤣🤣 baby,ktorá to bola téma,ja kým sa zorientujem 😆
Mám ju.Téma "čo robiť keď nefunguje sexuálny život" 😁
@zuzanita1609 prajem príjemné čítanie nájdeš tam aj pani, ktorá ma pochválila, že som skúsená. No veru, kiež by to bola pravda! 😅
@enmery tak na 60, není o čom 👌😜
Mam suseda teraz ma 83 myslím a dobrých 7/10 rokov dozadu k nemu chodila jedna 55 ročná. Takže ak sa ty cítiš na sex tak nech sa páči zvládne to isto ale tempo tiež bude iné ako u takého 40 ročného 😆
@mariska1989 Beťár jeden.

@klara546 😁😁tak-tak. Holt, aj my budeme mat raz 60. Tiez to nebude pěkna podívaná😂
Ja sa šulam zo vsetkych odpovedi. Konecne nieco na odlahcenie.
A ja aspoň niečo k autorke, už keď to tu žije svojím životom. Ja si myslím, že tá šesťdesiatka ešte nie je taký strašný vek, aby bol z neho sexuálny invalid. Párkrát do týždňa by to mohol dať.😁😉
@mariska1989 a sused kde byva? Kamaratka sa pyta...🙄😁
@klara546 a ty ked budes mat 55+, budes vlacna ako cerstva 20ka? Ja ti poviem, ze som videla polonahych uz vela muzov, nakolko som zdravotnik a niektori 60+ vyzeraju lepsie ako 35 rocni. To vobec nie je o veku, ale o genoch a najma o "udrzbe". Sedlak zafajceny z krcmy bude uz v 40 vyzerat nechutne. Sportovci so zdravym zivotnym stylom sa drzia dlho vo forme.
@stanulienkat kúsok 3 chalupa po ľavej strane . Trafí???? 🤣🤣🤣🤣
@enmery akože ja som bola hotová vravím to mu ešte funguje 😆
😆 akože "dievčatká",sme sa dáko rozkokošili 🤭. Len aby sme nestáli ešte v radoch na fešných 60+ pánov tak,ako dakedy 60+dámy na pomaranče 😆🤭. ...Aaa ona má rada pomaranče, rada tancuje nahé tance (po poľsky to fakt krajšie) 😄
@zuzanita1609
@dankabg
Nemáte tip na nejakú fajnú tému, ktorú som možno prehliadla? Dnes asi tak skoro nezaspím.😆
@zuzanita1609 😂😂😂ježiši Mária daj to v poľštine 😂
@zuzanita1609 Chudák, keby vedel, aké sme a co sa tu dnes rieši na koňovi.

@zuzanita1609 hih no neboj, môj je nasratý, tresol dvermi a šiel spať. 😂 A tak mu treba.

@klara546 ja som takého nevidela,ale aj ty aj ja raz budeme mať 60+ ,no a tiež ma tešiť nebude,ak ma už budú "mumifikovat" za živa 😉. Každý vek má niečo,v čom sa dá nájsť niečo pozitívne 😊.