icon

Mužovi sa nepáčia moje prsia po dojčení

22. apr 2022

Muž mi povedal, že sa mu nepáčia moje prsia, predtým sa mu páčili. Po kojení sú samozrejme troška horšie. Zmenšili sa, mam na nich strie, nie sú tak pevne....
Zabolelo ma to.... o plastike sme sa bavili, ale stále nie som 100% stotoznená z týmto zákrokom....
Čo je podľa vás správne riešenie?

sszuzu8
22. apr 2022

Tak povrchne 😔 ti muži si nevážia co majú doma pozerajú vždy len na vzhľad

tomi97
Odpoveď bola odstránená
babababka
22. apr 2022

Až keď on bude rodiť a kojiť nech kritizuje.

lienka.7
22. apr 2022

Na plastiku chces ist lebo ti to on povedal alebo preto lebo ty nie si.spokojna?

anita6666
22. apr 2022

Správne riešenie je,že mas byť spokojná ty,nie nejaký chlapsky trt

janickacrazy
22. apr 2022

Tvoj muž je proste kreten a s tým sa nedá nič robiť. Si mladá, určite krásna žena a nezasluzis si takéto chovanie. Povedala by som mu, keď on schudne tých 24kg, tak potom sa zamyslím a možno ho nevymenim za poriadneho chlapa, ktorý miluje svoju ženu a deti a nemá nezmyselné požiadavky.

tomi97
Odpoveď bola odstránená
tinatitti
22. apr 2022

Akože takýchto chlapov len do riti kopnúť. Pardon. Ved si si na prsia nevesala závažie, aby boli vy ťahané??! Kojila si jeho deti, preboha. Mne raz môj muž povedal, keď som sa hanbila za jazvu po cisárskom a za strie, že aj práve to je na mne krásne. Lebo to bolo kvôli našej dcére a on to vôbec ako škaredé nevníma.

gubcikova
22. apr 2022

Bože ja som tak šťastná za toho môjho ,keď tu čítam o takýchto debiloch.
Odkojila som dve deti.Sama sa smejem že mám sáčky od mlieka a môj ich zbožňuje.Taktiež mám o 10kg viac ako sme sa spoznali a chytí má za bok a hovorí môj túčik a ja jemu na oplátku

daniela2202
22. apr 2022

Ty mu povedz, že tiež po splodení dieťaťa ten jeho fešák ubral na dizajne

autor
22. apr 2022

Tak môj je v tomto posledné 2 roky o ničom. Kompliment mi nedá, ale o nedostatkoch mi povie. Ale ja si myslím, že dosť zlyhala výchova jeho. Asi mu nevštepili to čo mali... určite je na vine aj on sám, ale niekde to muselo začať... mne mama vždy vštepovala, že si mám vážiť a milovať svojho muža napriek nedostatkom. Že skôr ci neskor ich každý bude mať... A tým sa riadim... možno mi to preto ubližuje, ten jeho postoj... ale je pravda, že si rad na internete pozrie umeliny, čiže asi je niečo pravdy na tom, ze svet nám predkladá dokonalosť, a tým pádom zabúdame na podstatnejšie veci... ale keď mu poviem, ze taká by o neho ani nezakopla nie to ešte že by mu prala ,,osraté" trenky, tak vtedy vie byť 5 minút anjelik

loliki
22. apr 2022

On pribral 24 kíl??? A Tebe bude niečo vyčítať? Jednoduché. Keď on sa dostane do svojej pôvodnej formy, potom sa dostaneš aj Ty. "Až po tebe drahý." Ty si zatiaľ kľudne odkojíš aj ďalšie 2 deti. Potom ak chceš, choď na plastiku, kvôli sebe, nie kvôli nemu.

rivini
22. apr 2022

Spravne riesenie? Vymenit muza😂.

iwuanka
22. apr 2022

Hlavne nenechaj o SVOJOM tele rozhodovat chlapa. Nemoze ta on donutit do takej operacie

zdenkastanka
23. apr 2022

Je to kreten.dala si dietatu to najlepsie co si mohla a on chce aby si sla na plastiku.ked s tym nie si stotoznena ani nad tym neuvazuj.ja kojim uz viac nez 5 rokov, tiez to nie je to co na zaciatku ale v zivote mi muz nic zle nepovedal, praveze naopak.

zdenkastanka
23. apr 2022

By som mu povedala ze nech schudne, tiez to nie je to co na zaciatku.a debata by skoncila.

marca12
23. apr 2022

Tvoj muz je ale poriadny sebec a egoista. Tak on sa vypasie ako prasa a tebe ide vycitat prsia po kojeni vasho spolocneho dietata? Oj skods,ze chlapi nemozu rodit,co vsetko si jedna zena musi vytrpiet kvoli vzhladu

nevenka
23. apr 2022

@savanna ja inak neviem, ja som inak pomerne nekonfliktna povaha, ale raz nechapem, ako zeny nevedia daco povedat chlapovi na oplatku, na schladenie troska, ale hned sa stiahnu a tisko to trpia. Ja by som sa neudrzala, fakt...🤔

maranta_leuconeura
23. apr 2022

Z toho co pises mam pocit, ze partner je frustrovany aj sam zo seba a vybija si to na tebe, pretoze on so sebou nieco robit moze, lebo sa zjavne vyzral a moze si za to sam, ty bohuzial nie, lebo to mas po detoch. Vyvinuje sa tym, ze pozornost upriamuje na tvoje nedokonalosti.

Vydiskutujte si to ako dospeli ludia, nemyslim si, ze protiutok z tvojej strany by vztahu prospel. Len ked mu laskavou formou povies uprimnu kritiku, vtedy si to mozno vezme k srdcu. A ak nie a bude to pokracovat... si este mlada, zacat sa da znova aj s detmi 🙂

autor
23. apr 2022

@maranta_leuconeura ja som s nim hovorila, aj som mu začala zdraví variť čiže zvlášť jemu zvlášť deťom a mne, keďže chcel niečo so sebou urobiť, ale bola podmienka, že keď bude chodiť z kamošmi na pivko a žrať po večeroch blbosti,tak mu prestanem. A tak to aj dopadlo, týždeň vydržal zdravo žiť.

zmrzlinka2021
23. apr 2022

Žial, zlý výber manzela.

daniela2202
23. apr 2022

Toto je tá voľnosť dnešnej doby, žiadna úcta, pokora... a tým pádom ani láska- v dobrom i zlom

autor
23. apr 2022

@zmrzlinka2021 škoda, že to človek neviem skôr. Keď sme mali ešte bezstarostný život, tak nám bolo parádne. Ešte pri prvom dieťati to bolo fajn... len prišlo vlastne bývanie, druhé dieťa a nejak sa niečo pomrvipo

zmrzlinka2021
23. apr 2022

@daniela2202
Ako keby pred 50 / 100 / 200 rokmi bola ucta, laska a pokora ... cha cha cha...

ailiba
23. apr 2022

Chapem ta, moj muz je tiez dost zatazeny na moje prsia. Po prvom babu zostali pekne, ale nekojila som, teraz bude druhe a uz vidim, ze sa obava, co bude.... Ale pre mna je dolezite, aby sme boli obaja spokojni. Ak by sa mu moje prsia fakt nepacili, tak by som iska na bejaku upravu (nie silikony, len uprava koze). A podla mna, ak mas len 23 rokov, asi by bolo dobre s tym nieco urobit. Si fakt mladucka a verim, ze ten znechuteny pohlad tvojho muza vie ublizit viac, ako vsetky slova. Ale v prvom rade je to o tebe... Tvoje telo, tvoje rozhodnutie, ktore musi tvoj muz respektovat.

hlubik
23. apr 2022

ti mu povedz že nesi spokojná s jeho perom 👍,

zdenkastanka
23. apr 2022

@hlubik ci si ho vobec vidí pod tym bruchom... ale kritizovať bude.

karolinakr
27. apr 2022

Toto riešiš v 23 rokoch, ze pribraty manžel chce vidiet pevne prsia.Co budes robit v 50ke? Moja mama mala strie na bruchu, tiez prsia zmenili tvar, pribrala da sa povedat, že vačšiu čast života mala zlu ako dobru postavu a ako sa s tvoj manžel vyrovna so zmenami? Potom uz pridu vrasky a ani ta pokozka nebude čo byvala, ked teraz už odmieta sex.A ty si prsia obetovala svojim deťom ..Uvedom si, ze rokmi to bude len horšie..Musiš mu prehovorit do duše, namiesto starania o deti asi budeš kozmeticke salony navštevovat, aby si si jeho priazeň udržala, uz teraz ta odmieta, v 50ke asi budete už žit v celibate..Cela problematika je horšia než vyzera..Ked teraz nenarobiš poriadky potom to už nikdy nedoženieš..alebo dospejete k rozvodu
On je troßku nesebakriticky, ked s 30kg nadvahy ta kritizuhe..ma v tomto navrch nad tebou, ale prsia mas zmenene z kojenia a nie z rozmaru al.nadvahy..Pytaš sa, ake je riešenue - že tvoj muž by sa mal nad sebou zamyslieť

autor
27. apr 2022

@karolinakr tak očividne, má nejaké nároky. Teraz sme boli s partiou si sadnúť, a povedal pred všetkými, aké má čašníčka veľké prsia. Básnil o tom dobrých 10 minút.. ale ja sa nemám cítiť urazene.

ninka99865
27. apr 2022

Začala by som básnit o nejakom chlapovi z minulosti, aký mal obrovský penis a jemu vy som povedala že sa nemá cítiť urazene, že to len konštatujem.
Bohe prefackala by som ho a všetkých takých spolu s ním