icon

Mužovi sa nepáčim kvôli mojej váhe

yanka2828
11. okt 2022

Ahojte. Mam taky problem,mojmu muzovi sa nepaci, ze som prilis chuda. Mam 168cm a vazim 54 kg. Ked sme sa dali dokopy bola som rovnako chuda. Teraz som po druhom porode, dojcim den-noc. On prisiel s tym, ze sa mu pacia baculky. Aj ked sa snazim pribrat nedari sa mi. Ja som takto spokojna, on sa na mna hneva, ze sa nesnazim a uz ho nepritahujem. Ja viem, ze vela zien ma opacny problem. Ale mne sa naozaj neda pribrat, mam proste taku stavbu tela. Mam do seba nasilu tlacit jedlo, alebo co mam robit? Velmi ma trapi, ze sa muzovi uz nepacim. Dakujem za vhlady.

Strana
z2
simca06022011
14. okt 2022

No a ked priberies a budu sa nu zase páčiť štíhle? Potom sa začnú partie iste prerábať atd... Povrchnosť riadna. Na co sa snažíš pribrať? Ty si spokojná so sebou? Ano? Tak nech je aj on.

prhlavka
14. okt 2022

Sak mu povedz,ze ani on tebe a zijes s tym 😁. Tym.chlapom fakt hrabe, myslim,ze ta tak naozaj nelubi, keby ano nechcel.by zmenit nieco,co mu pred.vyhovovalo.Alebo si sadnite vecer s poharom vina a opytaj sa ho,nech ti povie uprimne ci si ho niekedypritahovala,lebo ak je na prsnate,stehnate ,ritnate od puberty,preco si vybral.teba.Ze ako s tym mas zit,ked ti toto povie, geny clovek tak celkom neo...e, ja zas mam problem schudnut 12 kg niekto by ich schudol za 4 mesiace a ja som za 4 mesiace cvicenia a racio stravy neschudla ani pol kg,mam sa teraz zabit? Ked mi chlap povie,ze ho nepritahujen,tak mu zbalim kufor a zazelam mu,nech je teda stastny s inou co ho pritahovat bude. Mam uz za sebou jedno striskotane manzelstvo a nemienim sa zapodievat roky sa trapit kvoli dal.chlap.

nika1224
23. jan 2025

@guliver19 podarilo sa cvicenim pribrat?mam 165 a 42kg

nika1224
23. jan 2025

@svetlonos ake poznas sposoby?

svetlonos
24. jan 2025

@nika1224
myslíš na "vyžratie sa"? Ak to ty realne potrebuješ, lebo si veľmi chuda, tak to ries s doktorom ako ty správne priberies.
Ale tie spôsoby o ktorých ja viem, nie sú zdravé a preto ti ich písať ani nebudem. Ved pozri videa takychto uchylakov ako vykazujú svoje priatetelky, des a hrôza.

diaamax
24. jan 2025

@yanka2828 poznam, ja som nedokazala pribrat ani tehotna (prva kontrola v 8tt 54kg posledna 3dni pred porodom 57,5kg) vysoka som jak ty! Mala som jedneho co bol vysadeny na anorekticky a stretla som ho v case, ked som mala problemy so zlcnikom a velmi som schudla (na 48kg). ked mi ho vybrali trosku som sa rozpapala; ale to fakt stylom ze ked som nespala tak som furt daco jedla bolo to aj 12h nepretrziteho zrania a dostala som sa na 57kg a ten dr.bo mi zacal tak stlacat “sadlo” pri kazdom objati; poslala som ho do nemocnice na psychiatriu medzi anorekticky ze tam si z tej kostovej kolekcie moze vyberat. Ked ten moj osial pominul a ja sa uz pochopila, ze mozem jest uz co chcem, tak som zacala jest zase normalne a vratila som sa na svojich 52kg. ten sa prosil, aby sa mohol vratit - nedoprisil sa. Dodnes ma stalkuje na soc sietach (lebo jeho zena po dietati pribrala a uz jej to nejde velmi dole - geneticky nema proporcie “modeliek”) moj terajsi (rozdiel medz tymito vztahmi 10rokov) ten zas sa do mna buchol jak som bola; dlhsie vlasy, stihla. Lenze dosiel covid a ja po nom velmi schudla a vlasy mi velmi padali cize som ich skratila a 8mesiacov sa dostavala na svoju vahu (do toho este mam problemy s patnickami, ale to s touto temou moc nesuvisi len podotykam ze obcas mam bolesti a krivi sa mi tvar a fakt nevypadam “vabne”). Len mi povedal ze sa o mna boji ze jak mi moze pomoct, aby som sa zase citila dobre dokonca mi zaplatil dovolenku a rehabilitacie nad ramec co mi preplati poistovna. Narazam na to, ze som sa mu nemohla pacit (ak by som sa, asi by som pochybovala o jeho psychickom zdravi), ale nepouzil taketo slova. Povedal, ze chce aby som sa citila lepsie; nie ze urob s tym nieco, nepritahujes ma!!! Takze chybu hladaj v muzovi, ked sa takto vyjadruje. pri akejkolvek odchylke budes tercom jeho “predstav”. A ty si TY nie niecia predstava!

Ja sa v tomto riadim tym, co vyhlasila Marylin Monroe: “ak ma chlap nevie ocenit, ked mi je najhorsie, nezasluzi si ma, ked mi je najlepsie”

Strana
z2