Myslia ženatí muži na svoje bývalé?
Myslite, ze si zenati muzi obcas spomenu na niektoru svoju ex? Myslim tak v dobrom ci si obcas pomyslia, ze im bolo s niektorou fajn napriklad ale potom uz to neriesia. Rovno napisem, ze cisto zo zvedavosti sa pytam.
Jasne, podla mna je to normalne, na tom nic nie je. Aj mne obcas prejde hlavou nejaky moj vztah, alebo nejaky chlap s ktorym som bola, ze ako to bolo alebo nieco, ale to je akurat tak vsetko.
Vidim ze vsetci to maju inak 😊 ale toto moc obdivujem @vroni ze ste takto pekne to ukoncili, ze si este aj oblecko posielate a obcas napisete, to som v okoli este nevidela tak super 😄
Určite. Veď je to časť ich života. Ja tiež občas pomyslím na ex. A čo... Podľa mňa je to normálne.
Spomeniem si casto na roznych ex a nemam problem s nimi obcas telefonovat, zajst na kavu alebo obed. Uplne v pohode.
@vroni ono fb ma prístup k viacerým tvojim údajom - meno (mail), tvojim mailový kontaktom, datum narodenia, takze aj keď meno je skomolené, nejak to vie vyhľadať. Ja som hľadala minule svojho bývalého nádejného svagra, s maminou sme tak v dobrom na neho spominali, že ako sa má, či už nemá aj deti a predstav si, že mi ho fb nasiel, aj keď tam vôbec nemal priezvisko, len krstne meno rozdelene na dve casti 🙂 ten fb vie o nás viac ako my sami o sebe 😀
Ano myslia, ak si s nimi rozumeli. Niekedy je az fascinujuce, ake detaily si pamataju po dlhych rokoch.
A vas vlastny muz si nepamata, ze ma kupit mlieko 😃
@babulkomale 😂😂😂😂😂😂🙏🙏
Ano myslia

Isteže si spomeniem aj ja aj muž, nemáme Alzheimera. Dokonca mi pred par rokmi FB navrhol na priateľstvo moju prvú lásku (netuším, ako na to prišiel, nemáme spoločných známych a ani sa nepohybujeme v podobných kruhoch) a občas si napíšeme (rozumej tak trikrát do roka). Muzova prvá láska nám posiela synovi oblečenie (ma o dva roky staršieho od naseho). Mne by bol divný opak.