Myšlienky na bývalého
Ahoj te.Ja neviem aki to napisat,ale chodila som 7 rokov s jednym chlapcom,moc sme sa lubili.Opustila som ho Jr to uz 15 rokov,a pred rokom ma zozieraju myslienk na neho,dennodenne na neho myslim.Ja neviem,co si mam mysliet o tom.Mam muza aj deti.Ja neviem preco po 6olkych rokoch. Aj som chcela volat mu,porozpravst sa s nim,poziadat ho o odpustenie,ale on nema mobil na seba, ani socialna siet.Ja neviem co mam robit.Dakujrm
@denia3 venovať sa rodine
Je možné, že už dávno na teba zabudol, má rodinu, nemyslí na teba....zi svoj život ďalej, ries svoj vzťah, ak máš veľa voľného času tak rob čo ťa baví, aby ti myseľ nebehala preč za nim
Je to uz davno, ty si inde aj on, skus to hodit za hlavu, neriesit, bude ti lepsie, nekaz si co mas.
@madeline1 no neviem sa s nim nakontaktovat.Nie je nikde registrovany.Jemu nedavno mama umrela,tak mi to je luto.Byvat viem kde byva.Ale nechcem tam ist,lebo mozno ma zenu,dieta.Ja svoj vztah nemienim nicit, mam dobreho muza,deti .Ale odkedy viem,ze uz nema nikoho a nasi ho stretavaju a pyta sa aj na mna,tak na neho myslim denne,boli sme spolu 7 r.

ked mas uz muza a deti..asi by bolo lepsie nechat minulost minulostou...teda ak svojho muza milujes