icon

Myslím, že ma partner podvádza

22. nov 2024

Neviem ako začať,moja sestra sa vrátila zo zahraničia.Chce sa zamestnať na Slovensku a zatiaľ býva u nás.Je u nás vyše mesiaca.Môj partner pracuje len ranné,ja mám ranné a pobedné.
Sme spolu asi 5 rokov.Asi pred 2 týždňami cez víkend partner musel v noci na záchod,v tú noc som zle spala bolela ma hlava.Kým bol partner na záchode, išla som si zobrať tabletku na bolesť.
Nevšimol si, že nespím.Prejdem k veci,ako som bola v kuchyni všimla som si,že partner namiesto spálne išiel do izby kde spala moja sestra.Išla som za ním, chytila som ho za rameno.Pošepkala som mu že si pomýlil izbu.Zlakol sa...
Pýtala som sa ho prečo išiel do izby mojej sestry,vraj bol rozospatý a pomýlil sa.Neviem či mu veriť.Odvtedy iné nerobím iba ich sledujem,ako sa k sebe správajú.Už som rozmýšľala, že si vezmem dovolenku keď budem mať poobedné.Pojdem akože do práce a asi po pól hodine sa ticho vrátim domov.Keď som do noci v práci nerozmýšľam nad iným , čo sa doma deje.

katkazuz
23. nov 2024

OMG, je mi to velmi luto 🥲
OMG ešte vo vedľajšej izbe, keď si doma 😵‍💫
Veľa sily! ✊

majo111222
Odpoveď bola odstránená
personality
23. nov 2024

Ja tomu tiež neverím

karolinakr
23. nov 2024

Rano o štvrtej si ich vyhodila a išli kludne preč? manžel aj sestra?

autor
23. nov 2024

@karolinakr Nie o druhej ráno, povedala som im nech sa pobalia a vypadnú do pol hodiny partner aj sestra

autor
23. nov 2024

@majo111222 Je mi to jedno či veríš alebo nie

autor
23. nov 2024

@personality Tak never, nebudem tu nikoho presviedčať

earlgrey
23. nov 2024

A ty berieš nejaké lieky na spanie? že za 5 rokov partner nevie, aký máš spánok a dovolí si v noci ísť vedľa do izby? okolo mňa v noci len mucha preletí a som hore 😄

autor
23. nov 2024

@karolinakr A čo som sa mala ešte ja ospravedlňiť, že som ich vyrušila, odísť z jej izby ..
Úplne mi bolo jedno koľko je hodín, či 4 alebo 2

autor
23. nov 2024

@earlgrey Neberiem lieky na spanie,spala som doteraz dobre,až na ten nočný výlet.

autor
23. nov 2024

@earlgrey Len sa smeje,ja nikomu nič zlé neprajem.Len aby sa to raz nestalo aj tebe🥹

earlgrey
23. nov 2024

@autorka
V poriadku, tak teraz môžeš pokojne spať. Máš ich z krku a začni si užívať život. Im popraj veľa šťastia v živote a ty tiež nájdi to svoje.

earlgrey
23. nov 2024

@autorka
Ja sa nesmejem, smiala som sa z toho, že mňa zobudí aj mucha, nie zo situácie. Ja som bola podvedená tiež, ale tak neplakala som. Život ide ďalej...

lasona
23. nov 2024

Možné je všetko...robila som na hoteli, prišiel par za ručičky na masáž. Chlap od našej maserky žiadal fajku, a jeho žena bola hneď vo vedľajšej miestnosti na masazi🙈🙈🙈

katy084
23. nov 2024

... to ma mrzí veľký podraz od obidvoch, veľa síl...toto urobia len ľudia bez chrbtovej kosti a bez charakteru...nech by bolo čokoľvek nikdy by som mojej sestre nedokázala spôsobiť taku bolesť...

zuzanita1609
23. nov 2024

Ak je to vážne pravda,asi by ma šľak trafil. O to viac,že je to sestra 🤬. Čo tam po nejakom chlapovi, ktorý nemá problém pretahovat sestru,to by ma aj potešilo,že som sa .uja zbavila,ale sestra? Je mi to veľmi ľúto,takto zažiť dve sklamania naraz. Nech ťa v tomto poteší aspoň to,že nestracaš svoj čas vedľa debila. Veľa šťastia a síl čím skôr sa cez toto dostať.

ketrint
23. nov 2024

No, tak sa to aj vyriešilo 🙈☹️ Mrzí ma, že to dopadlo takto, drz sa…

Ja som Ti povodne sla napisat, že škoda, že si ho hneď chytila za rameno a upozornila, že si mala počkať dlhšie…
A ten chlap je totalny blbec, keď už si ho raz skoro prichytila, že si nezačal dávať extra pozor. Pritom ako píšeš, mávaš aj nočné, takze priestor by mal, a bezpečný a nie že keď si vedľa v izbe tak si odskočí. To už čo je. 🤮🤮🤮

Na druhej strane, aspoň si sa to dozvedela rýchlo a vieš sa zariadiť. Prajem Ti vela síl, naozaj sa drz 💕🙏

mamamasama
23. nov 2024

Toto by ani Ezop nevymyslel. 🤣🤣🤣

diaszoky
23. nov 2024

Kebyze je izba hned vedla vasej ok ale ja si neviem redtaavit v noci, ze idem z wc a zajdem do celkom inej izby to nie!! Mozno len on zazera po segre neznamena to, ze ta podvadzaju

schauma123
23. nov 2024

Och. .. tak,zas sa potvrdilo,že treba veriť svojej intuicii. Svine 🤮. Dobre si urobila. Len čaká ťa teraz "utrpenie"... Veľmi ti držím palce. Tiež som si prežila a plne ťa chápem. ❤️ Neverím už nikomu. Pfuj

earlgrey
23. nov 2024

@diaszoky čítala si čo napísala potom? že ich minulú noc načapala? neuveriteľné 😀 a izba bola veľa ich...no aj tak sa mi tomu nechce veriť...

karolinakr
23. nov 2024
lucia11kob
23. nov 2024

Prajem ti veľa šťastia v živote 🥰🥰🥰 už nebudeš veriť tak skoro nikomu

thirstymonk
23. nov 2024

To je fakt veľmi mrzuté a hnusné. Ja som v živote ani nepomyslel na niečo so ženou, ktorá bola niekoho iného. A raz som mal príležitosť, a poriadnu. Ale ani vo sne by ma nenapadlo obrábať nejakú dievku, keď som vedel, že je zadaná, aj keď frajera mala asi tak 800km ďaleko. Proste je zadana, ruky preč. Nesahat, pouze koukat.

earlgrey
23. nov 2024

@thirstymonk Ale sestra autorky zjavne zadaná nie je...a jej partner asi zabudol, že on zadaný je 😀 teda bol

thirstymonk
23. nov 2024

@earlgrey Neviem, je to grc hnus... keby mne niečo také urobil brat, už ho v živote nechcem vidieť.

earlgrey
23. nov 2024

@thirstymonk Samozrejme, ale deje sa to...niektorí ľudia na to majú žalúdok.

jockey
24. nov 2024

Ad "Nie iba tento nočný výlet"
Sranda ako chýbajúca čiarka mení význam vety na opačný

veronika2316
24. nov 2024

A čo ti k tomu povedali

vilma7
24. nov 2024

Máme podobnú ženu v rodine, teraz je už asi 20 rokov s mojim ujom, ktorý kvôli nej opustil ženu po 25.rokoch. tá dotyčná sa tiež vyspala so sestrinym frajerom a rovno s nim ostala aj tehotná...no niektoré veci nevymysliš.

Autorka, tebe prajem len všetko dobré...ten chlap je nie len ku....ale aj sprostý.