Myslím, že ma partner podvádza
Neviem ako začať,moja sestra sa vrátila zo zahraničia.Chce sa zamestnať na Slovensku a zatiaľ býva u nás.Je u nás vyše mesiaca.Môj partner pracuje len ranné,ja mám ranné a pobedné.
Sme spolu asi 5 rokov.Asi pred 2 týždňami cez víkend partner musel v noci na záchod,v tú noc som zle spala bolela ma hlava.Kým bol partner na záchode, išla som si zobrať tabletku na bolesť.
Nevšimol si, že nespím.Prejdem k veci,ako som bola v kuchyni všimla som si,že partner namiesto spálne išiel do izby kde spala moja sestra.Išla som za ním, chytila som ho za rameno.Pošepkala som mu že si pomýlil izbu.Zlakol sa...
Pýtala som sa ho prečo išiel do izby mojej sestry,vraj bol rozospatý a pomýlil sa.Neviem či mu veriť.Odvtedy iné nerobím iba ich sledujem,ako sa k sebe správajú.Už som rozmýšľala, že si vezmem dovolenku keď budem mať poobedné.Pojdem akože do práce a asi po pól hodine sa ticho vrátim domov.Keď som do noci v práci nerozmýšľam nad iným , čo sa doma deje.
Neverím tomu

@vilma7 veru, voľakedy to bolo bežné, auto sa vyťahovalo len na sviatky a behať za frajerkami bolo zložité.. tiež som poznala viac takých prípadov, buď sestra, najlepšia kamarátka, alebo suseda, čo bolo po ruke..
Ako sa máš autorka? Ako to zvládaš? Dostala si nejaké vysvetlenie? Drž sa🫶