Nachytala som priateľa
Ahojte, mám 23 rokov a stretávala som sa so 40 ročným asi rok.. ja som sa do Nho zaľúbila a on keď tvrdil že má lubi tiež som to nejak z neho necítila aj napriek Slovám.. ved sú to len slova .. mala som intuíciu že chce so mnou in sex .. dnes som ho nachytala a skúšala ho že chcem s ním iba sex že si nerozumieme a on na to hneď prískocil akoby na nič iné nečakal .. cítim sa hrozne
tak sa potom čo čuduješ? ked ste už spolu spávali. Mala si ho inak testovat dievča. Keby ta miloval,tak by na sex počkal aj rok,ked treba aj viac. Ked mu dáš po 2 týždnoch,tak sa nečuduj,že sa z neho vyklulo niečo takéto. Do buducna,ked ich budeš chciet testovat,tak im neslubuj sex,o nom ani nehovor a nechaj ich pekne si počkat. Ked niekoho miluješ,neriešiš sex,že kedy bude a či bude,lebo myslíš na niečo uplne iné. Tak ked si niekoho nájdeš,tak mu hned nedaj,nech si počká. Ked zdupká po pár mesiacoch bez sexu,lepšie pre Teba,lebo si tvoju lásku nezaslužil.Popálila si,máš teraz poučku do buducnosti a dufam,že sa budeš správat rozumnejšie.
Mozno si si niektore veci zle vysvetlila, mozno daval zmiesane signaly, toto by si si mala riesit s nim, ze ako co citi, preco to ty citis inak, ze mas pocit, ze neni to take jak hovori a otvorene sa porozpravat. Ved ste dospeli ludia.
@petranelkova o tomto som sa s ním už rozprávala
@brembo nikde nehovorím že som mu dala hneď
podla mna si dobre spravila. nechapem, ci si nieco zmazala, ale ja tam nic nevhodne tvojmu veku nevidim. a nabuduce si fakt hladaj seberovneho. myslis, ze 40-rocny si bude hladat taku zabu na dlhe nocne konverzacie? tak urcite...
ak to vyplynulo z toho, ze sa ti na ,, priatelovi,, nieco nezdalo, tak si spravila dobre a bolo spravne to aj ked takym zaujimavym sposobom ukoncit. podla mna mozes byt rada, ze to proste pokracovat dalej nebude
Ja nechápem,ako môže takéto decko spať so starým chlapom,mal dobré auto?
@anita6666 možno dobré konto
tak to jej vec,prečo si ho vybrala a prečo s ním spala. Ale 40 ročný muž lahko prekukne 23 ročné dievča,už vie ako na nu,ako ju dostat do postele,ako jej prejavovat falošné city. I 40 ročný može mat umysel mat vážny vztah s mladým dievčatom. Ale taktiež sexuchtivý tiež vie,ako na nu.
@elizabet173 lenže to konto na prvý pohľad nevidno,dnes mladej stačí vidieť dobre auto a ide ako po udenom,inak by ťažko zlákal mladú na svoj prekrásny vek
@anita6666 to je fakt a v 23 rokoch ju ešte utiahne na varenej špagete, veď to vidíš z jej príspevkov, Iba nechápem prečo o generáciu starší, aj keby mal porsche ☹
Neciť sa hrozne 🙂 bud rada že si tak rýchlo zistila čo to je zač. Si mladá, zasluzis si lepšie, takého čo si ta bude vážiť.
takže dievča najbližšie bud opatrnejšia a ked si na starších,tak 2x opatrná. Tým netvrdím,že každý bude mat len záujem o sex,ale nepodlahni hned jeho čaru,a než ho pustíš k sebe do postele,nechaj ho pekne si to vyžrat. Nedaj mu po mesiaci,pekne to natahuj. Ked bude chciet len sex,tak to vzdá sám a radšej pojde o dvere dalej,než sa s tebou vláčit. A potom si ušetríš zbytočné sklamanie.
Ja ale stále nechápem ten problém? Však keď poviem priateľovi či chce sex, jasne ze ho chce... Ako čo si čakala? Že ti povie nie?
Laska sa vivija casom. Ak ti s nim bolo dobre, nemala si mu hovorit tie klamstva, len aby si ho "nachytala", teraz sa s nim necitis dobre a mozes si za to sama.
Aku odpoved si cakala,ked si mu napisala,ze si nerozumiete a chces s nim len sex?🤔 Ze sa hodi na kolena a poziada ta o ruku? 😂
@ambrozia8991 Reálne si ho vykopla? Len za to že si ho uviedla do presvedčenia, že to má povolené?
Dievča,pekne si to pokazila,na jedničku. Možno skutočne s tebou chcel mat vztah,možno s tebou plánoval buducnost. A možno ta chcel len na sex. Ale ked si mu napísala,že si nerozumiete a chceš s ním len sex,tak si povedal,že aspon nech mu to ostane. čo v skutočnosti chcel,sa už nikdy nedozvieš. Najbližšie pohni trochu rozumom.

Dobre, ze si s nim skoncila. Najdi si seberovneho.