Najkrajšie zážitky pri milovaní
Krásny večer ženy a muži 🍀
Aké najkrajšie zážitky mate pri milovaní? Nemusí to byť vôbec erotického rázu. Čo ste zažili ze vám to vyrazilo dych? Na čo neviete zabudnúť? Boli ste úplne mimo hlavu uvoľneni v siedmom nebi ze ste až neverili ze je to reálne?
@anonym_autor ze som nevyprazdnila úplne hrubé črevo, po polhodine analneho sexu ,to považujem za úplný zázrak
Ked som stretla muza s ktorym sme mali taku chemiu, ze som si myslela ze take nieco nikdy v zivote nezazijem..prvy bozk motyliky v bruchu doslova ! Som rada ze som to mohla zazit bolo to nieco naco rada spominam 💫 a sex to ani nehovorim to bol taky level ze ❤️🔥
@anonym_312bdd to musí byť krásne 😍😍😍
@anonym_autor ze som nevyprazdnila úplne hrubé črevo, po polhodine analneho sexu ,to považujem za úplný zázrak
@minenkaa 🤭 aj to je odpoveď
@minenkaa 😂 tak ty si riadna romanticka 🤭
@minenkaa 😂 tak ty si riadna romanticka 🤭
@lindusss2016 včera mi akurát muž vravel,že ja som neskutočná romantička a on to myslel vážne
A ty, autorka?
@anonym_autor sex z lasky a sucasny orgazmus pri kazdom sexe. Zazila som len s jednym muzom.
já ti nevím,Karle.....Bravo nemali zrušiť......
A ty, autorka?
@anonym_7bfa0e ja nič 🙂 ja sa len chcem inšpirovať. Nechcem sa vzdávať možno to cele ma aj nejaký hlbší zmysel
@minenkaa 🤣🤣🤣
@anonym_autor Mne keď slza vyšla pri sexe…
No treba dodať, že to bola slza pre partnera, ktorý ma čakal a ja som bola s milencom😁
@lindusss2016 včera mi akurát muž vravel,že ja som neskutočná romantička a on to myslel vážne
@minenkaa ale aj ja to myslim vazne. Tiez som romanticka 🤭
v každom príspevku akoby som sa našiel...

Ked som stretla muza s ktorym sme mali taku chemiu, ze som si myslela ze take nieco nikdy v zivote nezazijem..prvy bozk motyliky v bruchu doslova ! Som rada ze som to mohla zazit bolo to nieco naco rada spominam 💫 a sex to ani nehovorim to bol taky level ze ❤️🔥