icon

Naozaj každý muž končí vzťah pri nevere?

Včera o 21:11

Ahojte, naozaj každý muž má v hlave zaevidované že keď ho žena podvedie skončila? (Podvádzanie beriem niečo s niekým, sexuálne) rozchod/ rozvod..
Mal to aj váš muž tak? Podviedol? A oni môžu? Len žena nie? 🙂stretávam sa s týmto názorom, preto sa pýtam.. nezaujímajú ma nejaké otvorené vzťahy, milenky a milenci o ktorých sa vie.. som samozrejme za vernosť. 🙂

anonym_9fb61c
Včera o 21:12

Neviem co za chlapov stretavas. Ano, u mojho by som skoncila. Ale vobec to neberie tak ze "on moze". To asi tak vnimaju len nejake primitivnejsie zvieratka.

tundra
Včera o 21:16
@anonym_9fb61c

Neviem co za chlapov stretavas. Ano, u mojho by som skoncila. Ale vobec to neberie tak ze "on moze". To asi tak vnimaju len nejake primitivnejsie zvieratka.

@anonym_9fb61c ani zvierata to tak nemaju...
V jelenej ruji,si skoci len najsilnejsi jelen,ostatni su mimo hru.Obcas prebehne suboj medzi dozrievajucimi jelenmi,ale v čriede má lane len jeden.

pr85
Včera o 21:19

@anonym_autor Ani muži, ani ženy nemajú čo podvádzať. Ja by som svoju ženu nikdy nepodviedol. A dúfam, že ona mňa tiež nie. Ak by to bolo jednorazové posmyknutie, tak by som bol schopný odpustiť. Ak by tam bol nejaký typ vzťahu, tak končíme.

enmery
Včera o 21:20

Už len tu bolo xy diskusií mužov, ktorí boli podvedení a sami nepodviedli...trápili sa. Vždy je to o charaktere, hodnotách, nie o pohlaví. Muž, ktorí tvrdí, že on môže je nepoužiteľné egoisticke hovädo a to sa ukazuje v každej oblasti života, len zeny sú hlúpe sa takého držať.

jogy1984
Včera o 21:21

To kde žiješ ? V 18 storočí ? Samozrejme nevera vzťah poškodí alebo ho zničí ale nevšimol som si že my muži máme názor že jednostranná nevera so strany muža je OK .

anonym_4d6917
Včera o 21:25

Môjho muža ex ho podvádzala , keď na to prišiel , chcel jej odpustiť , odsťahovať sa, začať živit niekde inde . Hlavne preto , že mali malé dieťa . Ale ona sa milenca vzdať nechcela , lebo bol veľmi bohatý , tak muž hneď podal žiadosť o rozvod . Takze v pláne odpustiť mal , ale nemal ani príležitosť . Či by to ustali , to už sa nedozviem 😅

anonym_a5fd7d
Včera o 21:35

Spytaj sa sama seba, ci by si odpustila neveru. Na kazdu neveru sa skor, ci neskor pride. Blba nahoda,... Ak do toho niekto ide, tak s tym uz podvedome rata, ze moze byt koniec a z nejakeho dovodu mu uz aj tak prilis nezalezi, ci ten vztah bude pokracovat.

anonym_3d7616
Včera o 21:35

Nerobme si ilúzie, že ženy podvádzajú nejako menej ako muži.

anonym_db079e
Včera o 21:41

Ja si myslím, že aj moj by odpustil, nezahodil by všetko čo máme, vie že je ten naj pre mňa a že by to bolo iba nepochopitelné zlyhanie.
Ťažko povedať, jeho ex ho podviedla a keby to neopakovala tak by s ňou bol.
Neni človek čo sa vzdáva, potreboval by čas to predýchať a záležalo by ako sa k tomu postavím ja.
Ja by som neveru neodpustila, pre mňa je to konec, ja som v tomto sebec.

anonym_3c11ff
Včera o 21:58

Tak ja by som neveru nedokázal odpustiť v žiadnom prípade, ani keby šlo "iba" o pošmyknutie.
Ja som verný, čestný a spravodlivý, nikdy by som ženu nepoviedol, snažím sa vždy problém vo vzťahu najprv vyriešiť. To isté očakávam aj od ženy, preto ak nieje schopná to urobiť tak nieje o čom, nemal by som dôvod jej odpustiť.
Podvod je väčšinou iba dôsledok iných problémov vo vzťahu, preto si myslím, že je veľmi dôležité otvorene komunikovať o problémoch a snažiť sa ich riešiť. Samozrejme ak by tu nebola cesta, tak najprv ukončiť jeden vzťah a tak sa venovať druhej známosti.

biba_18
Včera o 22:57

ja si nemyslím že muž môže. resp. môže, ale nie u mňa…

miadi
Dnes o 03:40

Nebola som s kazdym chlapom tak nemozem hodnotit za vsetkych . Ale my s muzom to mame tak ze nevera by bol koniec z oboch stran . Rovnako ako fyzicke nasilie Proste su hranice ktore sa neprekracuju ked ludia nechcu znicit vztah. Su veci ktore su neodpustitelne . Urcity level vzajomnej ucty musi byt inak ten vztah nema zmysel .

bg92
Dnes o 05:17

Ja neviem co su toto za nazory alebo v akej skupine ludi sa pohybujes🤔 alebo troll?

anonym_497647
Dnes o 05:53

@anonym_autor nie neskonci. ani my teraz nesexujeme, mam narocne obdobie, preco by mal behat dakam inam? aha, no my mame vztah aspon zalozeny na inej hodnote ako sexe. Jasne ze zo zaciatku sme boli zajace. No casom sa vsetko meni. a Laska sa vyznava aj inac, a chtic? aj ten sa da vydrzat

anonym_497647
Dnes o 05:54
@anonym_3d7616

@anonym_3d7616 kolko x viac ako muzi.

anonym_497647
Dnes o 05:55
@jogy1984

To kde žiješ ? V 18 storočí ? Samozrejme nevera vzťah poškodí alebo ho zničí ale nevšimol som si že my muži máme názor že jednostranná nevera so strany muža je OK .

@jogy1984 to len sproste zeny maju tuto myslienku.

biba_18
Dnes o 06:17

@anonym_497647 no schválne - koľko?

anonym_0e1ce1
Dnes o 06:42

Nevera sa u nás neodpúšťa a obaja k nej máme rovnaký postoj už od začiatku nášho vzťahu.

anonym_4aea91
Dnes o 07:07

@anonym_autor nie je to pravda vobec. Cim viac penazi vo vztahu, majetky atd tym je nevera viac akceptovana.

anonym_4fa4fb
Dnes o 07:20

Ja som sa po 10 rokoch manželstva dozvedela že mi bol 8 rokov neverný. Zien bolo viac. Presný počet som nezistovala. Na prvú milenku som prišla asi 3 roky po svadbe. To som odpustila. Na tie ďalšie až ku koncu manželstva. No akonáhle som podviedla ja tak do týždňa bol odstahovany. Chvála bohu 😀

manzelskyporadca
Dnes o 07:37

@anonym_autor muži majú väčší problém odpustiť fyzickú neveru a ženy emocionálnu neveru. No mal som páry kde muži boli ochotní odpustiť fyzickú neveru, ktorá trvala roky, manželke. No často sa mala tá žena problém vzdať milenca, alebo aspoň toho, čo vzťah s ním pre ňu znamenal.

anonym_b4341b
Dnes o 07:48
@anonym_3d7616

@anonym_3d7616 ak berieme do uvahy hetero, tak 50 : 50

monec035
Dnes o 11:32

Ja by som dokázala odpustiť neveru, každý sa môže posmyknut. Aj mne sa stalo s predchádzajúcim partnerom a odpustil mi.