icon

Naozaj podvádzajú všetci muži?

13. nov 2025

Ženy, koľké ste tu také, že vás muž NIKDY nepodviedol ? V poslednej dobe z každej strany počujem, čítam - muži to majú inak ako ženy, pudy, potrebujú sex, muž aj ženu ktorú miluje dokáže podviesť atd atd. Dosť sa mi tým pokrútil celkovo pohľad, že už ani neverím pomaly, že existujú muži, ktorí nepodvádzajú. Neviem, či sa mám mentálne nastaviť na to, že také niečo sa môže stať alebo dokonca že sa stane lebo muži sú muži. Skôr asi by som si rada prečítala opak toho, čo som čítala doteraz a teda že naozaj existujú chlapi, ktorí sa vedia ovládať a nepodvádzajú (či už v krátkodobých vzťahoch ale aj po rokoch)

anonym_319b87
16. nov 2025
@sasa1310

@anonym_autor ja mám zásadového a rodinne založeného. Ten môj vidí len mňa. Iné ženy ho celkovo nezaujímajú., keď ja stretneme nejakú peknú, tak ani nevidí. Ja ho upozorním a nič. Jediné čo vždy riešil a rieši sú naše deti, starostlivosť o ne od rána do večera. Dokonca pomaly viac ako ja. Ale teda intímne spolu žijeme aktívne. V živote nemal v mobile žiadne videá, ani správy, ani fb ani žiadne sociálne siete ho nebavia ani nie je na žiadnych registrovaný. Jediné čo ho baví, je tv paprika rozmýšľa čo uvariť deťom 😀 a blbosti kuká cez môj fb. maximálne nejaké videá chvíľu. Nič nevhodné. Mňa zbožňuje a potvrdzuje mi to činmi stále

@sasa1310 presne toto iste žijem a prišla som na to, že vypisuje inym so záujmom o sex služby po telefóne.
..a tým časom moja naivita skončila 🙂 samozrejme, ze nespochybnujem tvoj život...
Ale ja som príklad toho ze rozpravka dokonalá a nakoniec skonči s riadne trpkou prichutou🙂

anonym_87948f
Autor odpoveď zmazal
anonym_4216e8
16. nov 2025
@anonym_87948f
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_87948f a to si si nikdy nevsimla??ze sa nieco deje??Ako sa to da,chodil casto na sluzobky,ci robil v zahranici,ci casto v praci nad ramec norm.prac.casu.

anonym_87948f
Autor odpoveď zmazal
anonym_4216e8
16. nov 2025
@anonym_87948f
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_87948f kokos,tak to je sila.To musela byt nejaka suseda a to si ako na to prisla??

sophinella
16. nov 2025

@anonym_autor ja som chodila so svojim prvym chalanom 8 mesiacov, on bol z ineho mesta, a pocas poslednych 2 mesiacov mal aj druhu babu, ktoru spoznal v praci, kde zacal pracovat po skonceni strednej. Teraz mam druheho, s ktorym som 2 mesiace, ale zatial som si nevsimla ziadne naznaky nevery, ale snazim sa byt opatrnejsia.

anonym_87948f
Autor odpoveď zmazal
anonym_4216e8
16. nov 2025
@anonym_87948f
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_87948f takze vy ste sa nerozviedli ale akoze su spolu??Ci vy ste spolu a ona len dufa,ze sa raz rozvediete a on pride k nej.

anonym_87948f
Autor odpoveď zmazal
anonym_4216e8
16. nov 2025
@anonym_87948f
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_87948f fuha,tak to je sila toto.

anonym_87948f
Autor odpoveď zmazal
anonym_4216e8
16. nov 2025
@anonym_87948f
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_87948f aj ste sa o tom vsetkom rozpravali,ze preco???Co mu chybalo,preco to urobil.
Hrozne takto znicit rodinu.

huxy
17. nov 2025
@anonym_73b1ed

@anonym_autor Áno podvádzajú všetci. Tí čo nie, tak buď nie sú dostatočne príťažliví na to, aby nejakú zbalili, alebo nie sú dostatočne bohatí na to, aby si nejakú zaplatili. Bohužial taká je realita či sa to niekomu páči, alebo nie. Vela žien je tiež naivných a na neveru nikdy neprídu a žijú v sladkej nevedomosti akého majú dokonalého manžela 🥰

@anonym_73b1ed takúto hovadinu som už dávno nečítala

anonym_cf012a
17. nov 2025
@anonym_73b1ed

@anonym_autor Áno podvádzajú všetci. Tí čo nie, tak buď nie sú dostatočne príťažliví na to, aby nejakú zbalili, alebo nie sú dostatočne bohatí na to, aby si nejakú zaplatili. Bohužial taká je realita či sa to niekomu páči, alebo nie. Vela žien je tiež naivných a na neveru nikdy neprídu a žijú v sladkej nevedomosti akého majú dokonalého manžela 🥰

@anonym_73b1ed si mala všetkých mužov, ked tvrdíš niečo takéto? Možno niesi ty ženou, ktora by tomu chlapovi ,,stačila,,

derdia
17. nov 2025
@anonym_20c349

Včera som sa rozprávala s jedným mužom fakt veľká charizma. Milý vtipný otvorený pohodový. Keďže sme spolu v práci strávili 8 hodín celý čas sme sa rozprávali. Pomáhal mi celkom aktívne. Dostali sme sa aj k vzťahom. Je ženatý svoju rodinu má rád na deti je nesmierne pyšný je to všímavý otec naozaj vie o nich každý detail. No priznal sa že podviedol. Že to ani tak nie je tým sexom že o to mu nejde. Žena ho vyhodila zo spálne na gauč kvôli chrápaniu. Nespia spolu. Nemusí to byť samozrejme úplne tak nie som naivná neverím každé slovo čo mi ľudia povedia. Otvorene už po hodine rozhovoru sa k tomu priznal uznal že to nebolo dobre. No že doma nenachádza všetko to čo potrebuje. Každý niečo prežíva. Neviem čo presne ho trápi a čo mu chýba. Ale aj dobrý muž podvedie. Väčšina podvádza. Osobne ich poznám (skôr som poznala) veľmi veľa o ktorých som s istotou vedela že zahli.

@anonym_20c349 tam ti chcel povedat ze ked budes chciet kludne s tebou pojde...

aurora33
17. nov 2025
@anonym_73b1ed

@anonym_73b1ed to je tak úbohý názor. Taký musí mať len škaredá zatrpknuta žena, keď sa s týmto utešujes.

anonym_87948f
Autor odpoveď zmazal
anonym_73b1ed
17. nov 2025
@aurora33

@anonym_73b1ed to je tak úbohý názor. Taký musí mať len škaredá zatrpknuta žena, keď sa s týmto utešujes.

Zrejme sa ty utešuješ tým, že ti je muž verný až za hrob keď sa ťa to tak dotklo 😂 tá ktorá si je svojim mužom istá, sa nad tým zasmeje a nerieši. Ale stojím si za tým, že muži sú zvieratká ovládané pudmi, sex a lásku nemajú prepojenú tak ako ženy. A proste nie sú monogamní aj keď by si zrejme veľmi chcela 🙂 o môj výzor a zatrpknutosť sa vôbec nemusíš báť, som spokojná 😘 ešte som nepočula spojitosť medzi nedôvere k mužom a zanedbaným výzorom a zatrpknutosťou, ale tak zaujímavá hypotéza...čiže naivné puťky sú krásne a my čo žijeme v realite sme škrarty..ok 😀
@aurora33

aurora33
17. nov 2025
@anonym_73b1ed

Zrejme sa ty utešuješ tým, že ti je muž verný až za hrob keď sa ťa to tak dotklo 😂 tá ktorá si je svojim mužom istá, sa nad tým zasmeje a nerieši. Ale stojím si za tým, že muži sú zvieratká ovládané pudmi, sex a lásku nemajú prepojenú tak ako ženy. A proste nie sú monogamní aj keď by si zrejme veľmi chcela 🙂 o môj výzor a zatrpknutosť sa vôbec nemusíš báť, som spokojná 😘 ešte som nepočula spojitosť medzi nedôvere k mužom a zanedbaným výzorom a zatrpknutosťou, ale tak zaujímavá hypotéza...čiže naivné puťky sú krásne a my čo žijeme v realite sme škrarty..ok 😀
@aurora33

@anonym_73b1ed ja sa ničím neutešujem. Viem koho som si vybrala, viem s kým žijem, poznám ho a viem, že by toto nedokázal. Prajem ti nech si aj ty nájdeš muža ako mám ja a aby si bola šťastná a nemusela pisat takéto hlúposti.

anonym_cf012a
17. nov 2025
@anonym_73b1ed

@aurora33

@anonym_73b1ed skôr sa utesujes ty,ze každý podvádza, ked si bola ty podvádzana každým. Ale naozaj netreba mužov hádzať do jedného vreca. Podvádzajú aj ženy, tak ako zeny môžu mať pudy ako muži moze to byt aj opacne .

anonym_cf012a
17. nov 2025
@anonym_cf012a

@anonym_73b1ed skôr sa utesujes ty,ze každý podvádza, ked si bola ty podvádzana každým. Ale naozaj netreba mužov hádzať do jedného vreca. Podvádzajú aj ženy, tak ako zeny môžu mať pudy ako muži moze to byt aj opacne .

@anonym_cf012a a ja som podvádzana bola tiež bývalým partnerom. Všetko je o dôvere.

sasa1310
17. nov 2025
@anonym_319b87

@sasa1310 presne toto iste žijem a prišla som na to, že vypisuje inym so záujmom o sex služby po telefóne.
..a tým časom moja naivita skončila 🙂 samozrejme, ze nespochybnujem tvoj život...
Ale ja som príklad toho ze rozpravka dokonalá a nakoniec skonči s riadne trpkou prichutou🙂

@anonym_319b87 nevypisuje. Za prvé ho to nebaví a za ďalšie tu sedí furt pri mne. Príde z roboty a je doma. Keď niekde ide tak to je 2x do roka. Sme spolu cez 25 rokov

anonym_7dea5b
17. nov 2025
@sasa1310

@anonym_autor ja mám zásadového a rodinne založeného. Ten môj vidí len mňa. Iné ženy ho celkovo nezaujímajú., keď ja stretneme nejakú peknú, tak ani nevidí. Ja ho upozorním a nič. Jediné čo vždy riešil a rieši sú naše deti, starostlivosť o ne od rána do večera. Dokonca pomaly viac ako ja. Ale teda intímne spolu žijeme aktívne. V živote nemal v mobile žiadne videá, ani správy, ani fb ani žiadne sociálne siete ho nebavia ani nie je na žiadnych registrovaný. Jediné čo ho baví, je tv paprika rozmýšľa čo uvariť deťom 😀 a blbosti kuká cez môj fb. maximálne nejaké videá chvíľu. Nič nevhodné. Mňa zbožňuje a potvrdzuje mi to činmi stále

@sasa1310 to je tak pekne. Nech vam to vydrzi takto este dlho 🙂

anonym_b198f7
17. nov 2025

Ked muz vyznava prave hodnoty, tak dokaze byt verny. Ani nevyhladava prilezitost. Vie sa ovladat, nie je zvieratko

zorana999
Autor odpoveď zmazal
muzzdediny
Autor odpoveď zmazal
muzzdediny
19. nov 2025

Mozem povedat za seba, ze v zivote som partnerku nepodviedol a ani to nikdy neplanujem urobit. Mam par moralnych zasad ktore nikdy neporusim lebo viem ze by ma zozralo vlastne svedomie. Netvrdim ze si nevsimnem peknu zenu, ale to je tak vsetko k comu z mojej strany dojde. Vzdy som sa cudoval, ze ako to ludia dokazu, ze tu rozpravam ako velmi ta milujem a zalezi mi na tebe a potom idem k milen-ke/covi. Ked chces striedat partnerky, tak nech sa paci, ale bud sam a neublizuj ludom okolo... A k tomu zvadzaniu co tu spominali, pre mna za mna by mohla zena spravit hola stojku na hlave a usami podopierat, so mnou by to ani nepohlo, mne to pride velmi lacne.

brontofuz
19. nov 2025

Tak štatistický na svk a v ČR podvádza viac žien svojich mužov ako opačne.

angelix
20. nov 2025

Poznam jednu pani, vysoko postavena manazerka, kapacita, velmi dobre zabezpecena a jej muz ju podvadza kade tade a aj tak su spolu. Uz mu na to aj prisla, povyhrazála sa a chlapec si ide dalej svoje nevery, len to lepsie tutle. A ona vyzera lepsie ako hociaka modelka, a aj tak ju on podvadza s dalsimi zenami, ale to je taky ten typ chlapa, hezoun, stara sa o seba dost. Tiez poznam dalsieho pana, uz starsi a ten podvadza svoju zenu uz cele roky. Kazdy sa tvari, ze to nevidi, no komedia proste 😅 ono tie zeny vedia, ale drzia huby, lebo co zmozu. Ano byt hrde a emancipovane a samy. Aj to je cesta. Ale ich muzik pride domov, vymasiruje ich, zaplati veceru, kupi kvety, ide sa spolocne na dovolenku, maju domy, vily, chaty. Bola by sprosta keby sa taka zena rozvadzala aj keby ma sama kopu penazi a nasetrene. Nie, tie zeny velmi dobre vedia, co maju doma. Uz maju po 50 a vedia, ze zacinat od nuly v tomto veku, naco? Cize podvadzaju vsetci co maju 1. Na to zaludok 2. Peniaze 3. Prilezitost

anonym_08a214
20. nov 2025

@anonym_autor ale vies co je na tom paradox? ti muzi podvadzaju so zenami, takze je to asi na rovnako ci?