Natáčate sa počas sexu?
Ahojte viem je to možno divná a súkromná téma ale tak ma napadlo že aké by to bolo sa natočiť/odfotiť počas sexu. Chcela by som to skúsiť len neviem či mám tu odvahu to navrhnúť.
Máme ti ísť pózovať, či?
No hlavne ak ta to uz napadne, tak na tvoj telefon alebo fotak a dotycnemu video v ziadnom pripade nedaj aby sa neskor napr. v pripade rozchodu alebo hadky nedalo zneuzit...
Jasne, ty sa anonymne opytaj a vsetci ti tu bez ostychu rozpovieme pikosky zo spalne a nielen odtial 😉.
Mile, ze sa tu pytas ako anonym (skryvas sa) a od zien s nickami a fotkami ocakavas, ze ti tu budu verejne opisovat svoje sukromne a intimne chvile... 👎👎👎
K otazke: vsak navrhni a sama uvidis, ako to dopadne. 🤷
@viestta áno, som tvoj fanúšik 😂😂😂😂🤣
Nehovorím tu o natáčaní celého aktu. Veľa žien má tú anonymné účty, môžu odpoveď tak. Má to len napadlo ako spestriť sexuálny život. Nikde to nebudem vešať na internet, prosté len pre nás.
@viestta 😀😀😀
Vsak sa natoc/te. Co cakas? Pozehnanie? Ci video na inspiraciu? Na to su ine stranky so sekciou amater.
Ale tak ano, veď natočte sa, nemusíš si to ani ukladať do telefónu.. tak mu to navrhni žartom a uvidíš reakciu. Je to len vaša vec, nebudete jediný čo to spravíte. Ale teda treba rátať s tým že sa čokoľvek môže stať a kamkoľvek to dostať
Nie, ani by som s tym nesuhlasila keby mi to partner navrhol
No samozrejme veď celý Hustler je môj 😃
Áno je to divná otázka.
Nechápem že máš potrebu sa pýtať túto dám z MK či sa pri Tom natáčajú.
Mňa vždy takáto téma rozhodí pretože mi to príde nechutne sa toto pýtať na mamičkovskom fóre.
Súhlas, keď sa chceš natáčať tak to rob, ale asi zisťovať takéto niečo u iných ľudí je divné.
@viestta daj umelecké meno, nech sa pozriem 😎
Keď chcete nemusíte sa pripájať k téme. Ženy, nemusíte na všetko komentovať keď sa to vás netýka. A tiež si myslím že odcudzovat niekoho sexuálny život je dosť divné. Prepáčte za takú pohoršenu tému. Pekný večer prajem
Keď *nechcete
@vanda323 je to skupina za dverami našej spálne. Čo si čakala že sa tu budú pýtať?
Štandardný foťák ako zrkadlovka a nemusis sa báť, aspoň si myslím, to nie je k netu pripojené. A keď to chceš skúsiť, navrhni to. pokiaľ s tým obaja budete v pohode, tak prečo nie. Sú aj horšie úchylky a normálne sa tu o nich bavia tak neviem co zrazu tak slušne. Mňa sa priateľ opýtal, povedala som, že nie a viac sme sa tomu nevenovali. Proste opýtaj sa a uvidíš
Prosím vás, už sa konečne naučte písať a používať slová odsudzovať a odcudzovať, však ma oči bolia 🤦