Nebaví ma sex s priateľom

7. nov 2023

Ahojte. S priateľom sme spolu 3 roky,kupili sme byt do ktorého sme sa nasťahovali.skôr než začnete riešiť to,že sme spolu len tri roky tak si myslím , že to je úplne zbytočne.. niekto je spolu 10 rokov a nespraví taký krok, niekto tak funguje už od začiatku a ziju spolu niekoľko rokov. Myslím že tu čas nehrá rolu. Skôr ide o to, že je to neskutočne dobrý a pozorný chlapec, cítim sa s ním super a svojim spôsobom nám všetko klape aj keď nejaké maličkosti sa najdu vždy,ale kde nie? Problém je skôr.. vo mne? Netuším. Jedna sa o sexuálnu stránku nášho vzťahu. V podstate to neviem ani vysvetliť, ale sex s ním ma nebaví.. niekedy je to lepšie inokedy je to zas hrozne.. vie čo mám rada nebojím sa mu to ani povedať, tam problém nie je. Ale mne asi nevyhovuje. Proste sa na sex s ním ani netesim.. existuje nejaká náprava prosím? Nechcem vzťah ukončovať na základe sexu.. len sa bojím čo bude s odstupom rokov

modrykolibrik
7. nov 2023

Prepac ale na to ai prisla az teraz? Ste spolu 3 roky a zavtedy ti nevadil? Vsak ked mate takyto problem tak s nim nekupujem byt! Ci to skor neni vypocitavost kedze by ta musel z bytu vyplatit ci?

pribinak
7. nov 2023

Nie je chemia…..to skôr či neskôr cely vzťah pôjde do mínusu

To je koho byt? Spoločný? Či jeho?

Ak jeho, pobaľ si caky páky a hľadaj iného chlapa. Sex lepši nebude.

Ak spoločný, tak si si zbytočne skomplikovala život, teraz len sa dohodnúť kto si nechá byt a kto koho vyplatí

autor
7. nov 2023

Tak myslím si že na začiatku vzťahu je všetko iné 🙂 človek má tendenciu niektoré veci vidieť viac ružovo .. a o vypočítavosti sa naozaj nemusíme bavit, máme rovnaký príjem a vstupná investícia bola taká istá, rovnako aj fungujeme v domácnosti.. jednoducho nemal predomnou veľa partneriek a dúfala som, že keď si na seba “zvykneme” tak to bude ono keďže ako vravím, sú a aj boli aj “svetle” momenty.. v poslednej dobe si to ale viac pripúšťam

pralinka25
7. nov 2023

a co ti na tom vastne vadi? nepritahuje ta? nepaci s a ti fyzicky? je nudny, ma maleho? zlu techniku? je to o nom alebo ta sex vseobecne neberie ?

karolinakr
7. nov 2023

Dievčatam tvojho typu je každa rada marna.Je ich tu viac takych, že sex neni priorita a nebudu sa kvôli tomu rozchádzat
Všetko je to na partnerovi..Ak je zlý v posteli a nemá záujem na sebe pracovat, ty ako žena s tým neurobiš nič..Rozist sa nerozidete, čiže on môže vo svojich vybehanych koĺajach ísť ešte 20 rokov
Ak tu je nejaka žena, čo ovlada čarovny elixir ako zo slabeho sexu spraviť supermana - nech da recept, sem s ním
Ale všetko to stoji na ňom.Ak nechce, možeš sa aj na hlavu postaviť

januska12323
7. nov 2023

Zvykni si alebo ho vymeň.

tanyag
7. nov 2023

Tak mu ukáž, čo sa ti páči. Možno slová nestačia...nauč ho to...krok po kroku...alebo preber iniciatívu ty ... ja napr. mám rada dominantných mužov, čo ale neznamená, že ležím a držím...ale nemám problém mužovi názorne ukázať, čo chcem aby robil a ako to robiť má...kde ma ma chytiť, kde pritlačiť, rytmus atď.
Za tri roky si si ho mohla tak naučiť a vycviciť, že by ste teraz mali super sex...🙂

autor
7. nov 2023

@pralinka25 priťahovať ma priťahuje. Ale viac menej to bude tou technikou, aj keď vie čo sa mi páči a otvorené sa o tom rozprávame, keď to robí, nie je to ono.. pri predchádzajúcom partnerovi som s tým nemala problém, čo neznamená že ich porovnávam alebo naňho nebodaj myslím😀 len sex mám rada, vždy som mala ale tu mám občas pocit, že to nejde tak prirodzene ..

pralinka25
7. nov 2023

a ma aspon snahu? to je asi podstatne. ale zas ked sa za tri roky nikam neposunul je to na povazenie.

barborachors
7. nov 2023

bud rada, ze mas nejaky sex. Tu je milión pribehov ako o zeny ich vlastný chlap ani okom nezavadi. Alebo chces poriadneho kanca, co ta vyprasi ako staru handru a potom zistis, že takto prasi este iné?

ema22270
7. nov 2023

V podstate chapem o com pises, a chapem aj to, ze na zaciatku si to mozno nebrala ako prioritu atd... kazdy mame ine priority a zacalo ti to postupne vadit. Ja ti k tomu poviem tolko, ze pokial to nebolo dobre pd zaciatku, nebude to dobre ani neskor, lebo nemate medzi sebou chemiu, nejake to, ze si ste si sadli.
Ak nemate deti, mozno by som sa vratila z kratsej cesty. Len otazka je, ci si najdes v buducnosti naozaj takeho, ktory ti bude naozaj vyhovovať (mozno to bude trvat dlhsie atd).

deninka233
7. nov 2023

Ja nerozumiem, prečo každý hneď zahadzuje vybudované “niečo”, kvôli nie dobrému momentálnemu stavu. A to nie len v tejto diskusii. Vzťah sa rokmi mení, vyvíja a sexuálny vzťah medzi vami dvoma tiež. Pre ilustráciu, u nás bol za 10 rokov vzťahu 1. úplne úžasný sex (však začiatok 😃) 2. rutinný sex (kopec povinností a dve deti) 3. žiadny sex (a to dosť veľa rokov) 4. dekel odpaľujúci sex (asi od začiatku tohto roka). A teraz sme na prahu piatej prevratnej zmeny a zas ideme ako keby od znova…
Podľa mňa jediná dôležitá vec vo vzťahu je, či chcú budovať vzťah obaja a či sú obaja rozhodnutí len jeden pre druhého. Zlé časom príde a niekedy sú obdobia, že toho zlého je proste viacej, možno aj vo viacerých oblastiach.

pralinka25
7. nov 2023

ja viem ze sa to asi nestava vzdy ale sex sa moze casom aj lepsit. ja by som napriklad povedala ze u nas doma cim dlhsie sme spolu tym je to lepsie. (ako mlada som si myslela ze ludia po 40 snad uz ani nesexuju a ked ano tak je to ako mrtvoly na plechu.) my sa zlepsujeme navzajom. lenze podstatne je chcet. ak on skratka nenapreduje lebo nechce tak sa to asi nezlepsi.

rebrambora
7. nov 2023

Bola som v tvojej situacii a vdakapanubohu som to ukoncila tesne pred kupou bytu.
Sex je dolezity. Ci to pocut chces alebo nie.
S odstupom rokov to bude len horsie. Budes frustrovana a nebudes mysliet na nic ine. Vlastna skusenost.

marseillefan
7. nov 2023

môžeš byť konkrétnejšia? Čo presne ti v sexe vadí? Ale fakt, že konkrétne...a potom to rovnako konkrétne povedz aj jemu.

kubo654
7. nov 2023

Mavala si nezavezne sexiky casto pred vztahom?

sergejj
8. nov 2023

Ak sex neklape vo vztahu v manzelstvr to bude este horsie.

kubkovamama
8. nov 2023

Nemáš zábrany mu o tom povedať,tak sa treba snažiť a nerozchadzat sa s fajn človekom,ktorého asi ľúbiš.Hovorit a hovoriť a usmerňovať ho.Citlivo a zároveň priamo aby sa necítil ponížene a neschopne.3 roky sú vcelku malo.Sexualne obdobia vo vzťahu a dobrom vzťahu sa stále menia,nemôžeš mať 10r stále rovnako nenormálny sex ako prvý mesiac a ani by to nikoho nebavilo.Ja som za to,že všetko sa dá riešiť a ako si spravíš tak máš.Tvoj problém nie je žiaden hrozný problém na akom stojí a padá vzťah.Da sa s tým niečo robiť a pokiaľ si už fakt nebudeš vedieť rady,sú terapeuti, kouči atď, nebála by som sa aj takejto pomoci.Ak chlapa inak ľúbiš a chces s ním spoločnú budúcnosť

gipsy11
8. nov 2023

Zalezi ci chce chalan pracovať na sebe ..resp na tom aky pozitok ti dokaze poskytnut...no niekedy je to horsie ako hadzanie hrachu o stenu ...tiez to poznam ale v opacnom garde :(