Nechal vás niekedy priateľ bez orgazmu?
Pekné ráno. Dnes má prísť priateľ ku mne. Sme spolu už 2 roky... Pred rokom som potratila a odvtedy ho odmietam sexuálne. Bol tu tak pred týždňom padla o tom reč že proste si to nechce robiť sám či ma stoji až tak veľa úsilia urobiť mu to aspoň rukou. Povedzme že chuť na sexuálne veci už nemám ale "premohla som" sa a začala som čím som sa trocha dostala do nálady aj ja a teda mu hovorím že chuť došla. Keď som ho dokončila išla som si umyť ruky a zrazu vidím že on už stojí oblečený a obuty v chodbe a je pripravený odísť. Hovorím mu ze aspoň tých 5 min nech ostane mne fakt orgazmus dlhšie netrvá a on to vie ešte vždy žasne že bol rýchlejšie ako minule. Pozerala som na neho ci to myslí vážne ze ide teraz odísť ze to fakt od neho pôsobí nielen sebecky ale kretensky. Toto sa fakt žiadnej žene nerobí. Priznám sa ze som ho sprdla a ukázala mu že ma to serie a on? Smial sa nech mu už idem dat pusu ze sa ponáhľa. Nedošlo mu to ani vo dverách ani doma ani dodnes. Rok bojujem s tým aby som mala chuť a odvahu čelim jeho blbým narážkam a hádkam chodím na terapie a on robí pre náš vzťah co? Nič. Teraz urobil znova krok späť a nemám motiváciu niečo chcieť a niečo s nim riešiť keď sa takto zachoval. Nasralo by vás to tiež? Možno som v tomto procese citlivá a potrebujem špeciálny prístup a možno ani nie sme kompatibilni. On tie bolesti a stratu so mnou neprežival ani u lekára so mnou nebol. Už po dvoch týždňoch sa dožadoval sexu akoby sa nechumelilo. Nemám vôbec chuť ho dnes vidieť a keď viem ze si sľubuje niečo od dneska. Povedala som mu ze sa mu budem venovať až keď ma urobí aspoň 5x aj to sa plánujem na neho vysrať tak ako on na mňa nech vie hajzel
@anonym_autor presne. Mne sa to uz aj znechutilo. Aby som sa musela stale niečomu doprosovať a hádať sa kvoli orgazmu a ze mi nerobí co mi je príjemne. Ano on to vobec nerieši. Povie ze ho to trápi ale ani zmeniť to nevie/nechce ani rozprávať sa o tom nic. Tak kaslem na neho
@anonym_4ecb1d to ze určite ho aj navigujes kde máš citlivé body kde a ako sa ti to páči.. To poznám ze vypočuje si to ale neskúsi to alebo robí to co si on mysli ze sa ti páči. Mala som takého priateľa. Neboli sme zladeni co sa tohto týka aj keď iné problémy sme vo vzťahu nemali. Už potom sa cítim aj ja ako blbá. Hľadala som chybu vo mne že asi som asexual alebo co.. Ale chémiu cítim. S rôznymi ľuďmi no s týmto priateľom nie. Nevie ma ničím dostať do varu aj keď orgazmy som pri ňom mala. Tým ako sa správa ako mu všetko vadí... Vlastne ho asi ani nelubim.. Cítim taky chlad voči nemu. A on sa ma asi vzdať nechce lebo by ostal sám. Problém je ze sme kolegovia a tým pádom rozchod by niesol ťažko keď ma má každý deň na očiach.
@anonym_autor Sex nemusíš a priatela zrejme tiež nie. Pošli ho kade ľahšie kup si vibrator a problém vyriešený.
@anonym_8ea96d vibrátor mam 😄 sama si doprajem v pohode. Chcem aby k rozchodu dospel nejako sam ze to bude to najlepšie. Keď mu to hovorím ja odmieta to nechce to počuvat a vystraja. Keď do toho dozreje sam tak to bude ľahšie pre oboch
@anonym_52af8a už sme sa aj mali sťahovať ale prišiel potrat hádky a odmietla som spoločne bývanie
@anonym_autor čiže bez tehotenstva s tebou nebude? Stále je to o tom, že si čakala dieťa s niekým kto nie je tvoj manžel, nebyvate spolu a chodí za tebou len keď chce sex a skúša? Potom sa postavil a odišiel? Máš nejakú hrdosť?
@anonym_4ecb1d to ze určite ho aj navigujes kde máš citlivé body kde a ako sa ti to páči.. To poznám ze vypočuje si to ale neskúsi to alebo robí to co si on mysli ze sa ti páči. Mala som takého priateľa. Neboli sme zladeni co sa tohto týka aj keď iné problémy sme vo vzťahu nemali. Už potom sa cítim aj ja ako blbá. Hľadala som chybu vo mne že asi som asexual alebo co.. Ale chémiu cítim. S rôznymi ľuďmi no s týmto priateľom nie. Nevie ma ničím dostať do varu aj keď orgazmy som pri ňom mala. Tým ako sa správa ako mu všetko vadí... Vlastne ho asi ani nelubim.. Cítim taky chlad voči nemu. A on sa ma asi vzdať nechce lebo by ostal sám. Problém je ze sme kolegovia a tým pádom rozchod by niesol ťažko keď ma má každý deň na očiach.
@anonym_autor ano rozumiem ti. Cudzím sa ľahko radi ale aspon vies ze ho nemiluješ, predpokladam hypo nemate a si mladá takze si zaslúžiš normálneho muža. Urcite nehladaj chybu v sebe. Len nech ta ma na očiach kazdy den a nech ľutuje o co prišiel. Ja sa upokojujem jedine tým, ze som mladá a časom nájdem muža co mu na mne bude záležať. Ten moj sa pochybujem ze zmeni
@jogy1984 orgazmus zbožňujem ale sex nechcem. To sa snáď dá oddeliť nemusí to ísť ruka v ruke
@anonym_autor no neviem, zdá sa mi to divné . Sex a orgazmus k sebe pasuje . A zas keď ide len výhradne o orgazmus tak je asi najľahšie cesta samoobsluha. Nepotrebuješ k tomu partnera .
@anonym_8ea96d vibrátor mam 😄 sama si doprajem v pohode. Chcem aby k rozchodu dospel nejako sam ze to bude to najlepšie. Keď mu to hovorím ja odmieta to nechce to počuvat a vystraja. Keď do toho dozreje sam tak to bude ľahšie pre oboch
@anonym_autor vystrája? On k tomu nedospeje nikdy.
S tým vystrájaním si ešte užiješ,na tvojom mieste by som mala reálne obavy,to jeho vystrájanie bude stále iba horšie....
@anonym_autor prečo si čakala dieťa s priateľom ktorý tu bol? S ktorým ani nebývaš pre pána jána a ešte sa aj postaví po styku a odíde? Necitis sa pre neho ako ku..a? Si normálna?
@anonym_52af8a presne nad tymto sa zamyslam aj ja
No čítam čo píšeš ďalej a ja vôbec nerozumiem tvojmu zmýšľaniu. Vystrájať si môže doma, ty s ním nemusíš zostávať z nejakej povinnosti či čoho. Hneď teraz mu napíš, že končíš a nebudeš to s ním ďalej rozoberať.
@anonym_autor čo máš 5 rokov? Keď rozchod tak rozchod. čo ta po ňom čo príjma a čo nie. Razne povedať je koniec a každý nech si ide svojou cestou. Ak bývaš ty u neho tak sa zbaľ a vypadni a ak on býva u teba tak mu zbaľ ak nechápe sám, vymeň zámky a Laske bude razom koniec a som si istá že pochopí.
@anonym_autor má v tebe rohožku, tak jasné že vystrája, lebo jemu to takto bez záväzkov s tebou vyhovuje. Si myslíš že sám od seba ukončí vzťah s výhodami pre neho? Keby tá ľúbil, tak ťa najprv požiada o ruku a isto by ho aj trápila strata dieťaťa a sucitil by s tebou. Ty si ale tiež poriadne divná a chyba ti sebareflexia a aj pocit sebahodnoty. Kde sa tak ponáhľal? Robí to takto bežne že hneď odchádza po styku?
Nechutní ste obaja keď si vypočítavate orgazmy
@anonym_autor tak ked sa este 5 x nechas urobit a potom mu zas vyhonis, urcite to pochopi lepsie 🤣

@anonym_autor presne. Mne sa to uz aj znechutilo. Aby som sa musela stale niečomu doprosovať a hádať sa kvoli orgazmu a ze mi nerobí co mi je príjemne. Ano on to vobec nerieši. Povie ze ho to trápi ale ani zmeniť to nevie/nechce ani rozprávať sa o tom nic. Tak kaslem na neho
@anonym_4ecb1d a načo ste teda spolu