Nechal vás niekedy priateľ bez orgazmu?
Pekné ráno. Dnes má prísť priateľ ku mne. Sme spolu už 2 roky... Pred rokom som potratila a odvtedy ho odmietam sexuálne. Bol tu tak pred týždňom padla o tom reč že proste si to nechce robiť sám či ma stoji až tak veľa úsilia urobiť mu to aspoň rukou. Povedzme že chuť na sexuálne veci už nemám ale "premohla som" sa a začala som čím som sa trocha dostala do nálady aj ja a teda mu hovorím že chuť došla. Keď som ho dokončila išla som si umyť ruky a zrazu vidím že on už stojí oblečený a obuty v chodbe a je pripravený odísť. Hovorím mu ze aspoň tých 5 min nech ostane mne fakt orgazmus dlhšie netrvá a on to vie ešte vždy žasne že bol rýchlejšie ako minule. Pozerala som na neho ci to myslí vážne ze ide teraz odísť ze to fakt od neho pôsobí nielen sebecky ale kretensky. Toto sa fakt žiadnej žene nerobí. Priznám sa ze som ho sprdla a ukázala mu že ma to serie a on? Smial sa nech mu už idem dat pusu ze sa ponáhľa. Nedošlo mu to ani vo dverách ani doma ani dodnes. Rok bojujem s tým aby som mala chuť a odvahu čelim jeho blbým narážkam a hádkam chodím na terapie a on robí pre náš vzťah co? Nič. Teraz urobil znova krok späť a nemám motiváciu niečo chcieť a niečo s nim riešiť keď sa takto zachoval. Nasralo by vás to tiež? Možno som v tomto procese citlivá a potrebujem špeciálny prístup a možno ani nie sme kompatibilni. On tie bolesti a stratu so mnou neprežival ani u lekára so mnou nebol. Už po dvoch týždňoch sa dožadoval sexu akoby sa nechumelilo. Nemám vôbec chuť ho dnes vidieť a keď viem ze si sľubuje niečo od dneska. Povedala som mu ze sa mu budem venovať až keď ma urobí aspoň 5x aj to sa plánujem na neho vysrať tak ako on na mňa nech vie hajzel
Sa čuduje, . že je ešte vôbec s tebou . Ja ako žena by som toto netolerovala , že ma muž rok odmieta , aj keď rozumiem, že si si prežila, čo si si prežila , ale nehnevaj sa na mňa rok bez sexu , pre zdravého chlapa je extrém.
Mali ste sa dávno rozísť , nemáte spolu čo robiť
Sa čuduje, . že je ešte vôbec s tebou . Ja ako žena by som toto netolerovala , že ma muž rok odmieta , aj keď rozumiem, že si si prežila, čo si si prežila , ale nehnevaj sa na mňa rok bez sexu , pre zdravého chlapa je extrém.
Mali ste sa dávno rozísť , nemáte spolu čo robiť
@lenka.25 no a to nechce. Povolila som mu aj milenku nechce, rozísť sa nechce. Byt bez sexu nechce.. Nevyhovuje mu to ale meniť to nechce. Mam pocit ze ma nepriťahuje a to práve tým ze v najhoršom ma nechal samu na všetko. Potom zrazu čaká co ze bude sex? Dva mesiace alebo tri po takej bolestivej udalosti? Ale riešim to, u terapeutky.. Čítam odborné knihy atď atď, snažím sa, lenže hrozne ma odpudzuje tým ako sa správa
Ani jeden pristup nie je v pohode, ani jeho, ale ani tvoj, ze si rok odmietala.
@anonym_c310ca to sú detaily co vyústili do toho. Keby ma podporil v tom celom ze sa snažím. Raz za čas vo mne tu chuť urobí a potom si odíde len tak. Akú mám motiváciu sa snažiť? Keď vidí ze na tom pracujem ale chrlí poznámky typu kedy už budeš vyliečena kedy už budeš normálna atď? Ja normálna som každý reaguje na bolesť a traumu inak.
na rozchod nepotrebuješ jeho súhlas 😀 urob láskavosť vám obom a ukonči to 🤷
A prečo si ešte vôbec s ním? Keď nestal pri tebe keď si to potrebovala, on to dieťa zrejme ani nechcel.. aj keď ak si potratila v prvých týždňoch že si ledva vedela že si tehotná, tak možno si myslel že preháňaš, ale mohol ťa aspoň podporiť. Tebe sa možno neznechutil sex ako taký, ale tvoj priateľ. A tiež mi príde divné ze príde za tebou len aby si ho urobila a ide preč? 🤦♀️ To je naozaj kvalitne strávený spoločný čas...vieš si predstaviť život s niekým takým?
No mne pride vobec strasne cele to tvoje vypocitavanie orgazmov...cele zle. Vy to mate ako asistovanu masturbaciu nie milovanie z lasky
U vás sú väčšie problémy ako jeden orgazmus.
Vedome si ubližujete, ty mu po dvoch rokoch 'vztahu' povolíš milenku, čakali ste dieťa a ešte nebyvate spolu...
Koľko máte rokov?
@anonym_autor prečo si čakala dieťa s priateľom ktorý tu bol? S ktorým ani nebývaš pre pána jána a ešte sa aj postaví po styku a odíde? Necitis sa pre neho ako ku..a? Si normálna?
@lenka.25 no a to nechce. Povolila som mu aj milenku nechce, rozísť sa nechce. Byt bez sexu nechce.. Nevyhovuje mu to ale meniť to nechce. Mam pocit ze ma nepriťahuje a to práve tým ze v najhoršom ma nechal samu na všetko. Potom zrazu čaká co ze bude sex? Dva mesiace alebo tri po takej bolestivej udalosti? Ale riešim to, u terapeutky.. Čítam odborné knihy atď atď, snažím sa, lenže hrozne ma odpudzuje tým ako sa správa
@anonym_autor váš vzťah nie je zdravy.
mrzí ma, že si prišla o dieťa, ale prv, ako sa rozhodneš to s dieťaťom skúsiť znova, musíš si toto upratat.
Pamataj, žiadne dieťa by sa nemalo narodiť do takej nezdravej situácie, akú zažívate!!
Nechat muza rok bez sexu, lebo to ty nemas v hlave upratane... potraty su velmi caste, hlavne taketo skore, ja viem, ze to velmi boli, ale muzi to takto nevnimaju, proste to chcu skusit znova... ked nechces sex, tak ano urobit ho rukou ci ustami - jasne si jemu povedala, ze ty sex nie - tak to aj tak pochopil a vstal a siel prec... on to berie doslova co mu hovoris. Ked chces aby sa ti povenoval jazykom, povedz mu to.... a nie 5 minut fake, ale poriadne.. aj keby mu mas dat nejaku hracku do ruky... na co ste vy dvaja vlastne este spolu, ked to je takto?
A inak kam sa tak ponáhľal?
Ty si ho odmietala,tak teraz on teba😃
Ja by som bola rada, že po roku ničoho stále chce odomna sexuálne uspokojenie 🙂
nerozumiem ako zvladate byt spolu , čakáš že sa ako niečo zmení, bud tam chemia je alebo nie je
ubližujete si navzajom
Tak komplikovana tema. Urcite si neviem predstavit ze by som len prisiel nehat sa urobit a hned odist. To je uz trochu moc. Na druhu stranu, to ze 2 roky nic nechces a teraz zrazu ano asi neplanoval. Samozrejme rozumiem preco nemas naladu a uplne to chapem. Nieje na tom nic zle. Aspon sa ukazalo ze je blb, ked pri tebe nestal vtedy, a pride si len "vyhonit", asi by to chcelo zmenu
@anonym_autor trošku si myslím, že je to vymyslené, hlavne tá prvá časť...ale budiš...to bolo nutné si umývať ruky hneď? Si mohla prejaviť iniciatívu a namiesto jednej ruky si mohla použiť obidve a jednou sa vyzliekať 😃 možno by mu doplo skôr, ako to, že počkaj, umyjem si ruky, neutekaj, dostávam chuť po roku. 🫣 Tiež by mi to nedoplo, že to myslíš vážne. Nabudúce ho prekvap a skús použiť fantáziu, nie len ruku.
@anonym_autor keď sa nechce rozísť on , rozišla by som sa ja. A hotovo. Ani jeden sa nezachoval správne. A teda príde mi to ako fake téma.
A inak čo je najdivmejšie nie, že ta nehal bez orgazmu ale že cakali ste dieťa a doteraz spolu ani nebyvate
@anonym_autor mrzí ma tvoja strata. K orgazmu ano necháva ma manžel pravidelne bez orgazmu lebo mi to dlho trvá a on sa vzdy urobí skor. Potom sa mi uz venovať nechce a ja sa vzdy nahnevam, ze sa nejde venovať aj mne a uz potom nemam na nic náladu aj ked chce. Najdlhšie som nemala orgazmus rok. Teraz od zaciatku januára. Kvoli jeho ľahostajnosti s ním odmietam uz sex intimitu dotyky.
Lol, jeden väčší manipulátor ako druhý. Ste sa našli :D
A čo si mal myslieť. Ak si ho rok odmietala a odmietas sex tak ani má by nenapadlo že chceš nejaký orgazmus
@anonym_autor nemáš priateľa ale kamoša s výhodami pre neho, čo s tým urobíš je na tebe.
@anonym_autor prečo si čakala dieťa s priateľom ktorý tu bol? S ktorým ani nebývaš pre pána jána a ešte sa aj postaví po styku a odíde? Necitis sa pre neho ako ku..a? Si normálna?
@anonym_52af8a už sme sa aj mali sťahovať ale prišiel potrat hádky a odmietla som spoločne bývanie
Nechat muza rok bez sexu, lebo to ty nemas v hlave upratane... potraty su velmi caste, hlavne taketo skore, ja viem, ze to velmi boli, ale muzi to takto nevnimaju, proste to chcu skusit znova... ked nechces sex, tak ano urobit ho rukou ci ustami - jasne si jemu povedala, ze ty sex nie - tak to aj tak pochopil a vstal a siel prec... on to berie doslova co mu hovoris. Ked chces aby sa ti povenoval jazykom, povedz mu to.... a nie 5 minut fake, ale poriadne.. aj keby mu mas dat nejaku hracku do ruky... na co ste vy dvaja vlastne este spolu, ked to je takto?
@anonym_09aba5 píšem že to riešim a on tým nátlakom to Nerobí lepším. Keby prejavil viac opory možno by som sa mu nebála viac otvoriť a znova dôverovať
@anonym_autor trošku si myslím, že je to vymyslené, hlavne tá prvá časť...ale budiš...to bolo nutné si umývať ruky hneď? Si mohla prejaviť iniciatívu a namiesto jednej ruky si mohla použiť obidve a jednou sa vyzliekať 😃 možno by mu doplo skôr, ako to, že počkaj, umyjem si ruky, neutekaj, dostávam chuť po roku. 🫣 Tiež by mi to nedoplo, že to myslíš vážne. Nabudúce ho prekvap a skús použiť fantáziu, nie len ruku.
@anonym_0d0963 no bolo si nutné umyť hneď ruky lebo boli od olejceka a od semena a pre moje kontaminacne ocd je to nezvladnutelna kombinácia
@anonym_autor mrzí ma tvoja strata. K orgazmu ano necháva ma manžel pravidelne bez orgazmu lebo mi to dlho trvá a on sa vzdy urobí skor. Potom sa mi uz venovať nechce a ja sa vzdy nahnevam, ze sa nejde venovať aj mne a uz potom nemam na nic náladu aj ked chce. Najdlhšie som nemala orgazmus rok. Teraz od zaciatku januára. Kvoli jeho ľahostajnosti s ním odmietam uz sex intimitu dotyky.
@anonym_4ecb1d vôbec sa nečudujem. Načo sa máš v podstate tešiť? Čo je na tom sexe také výnimočné ze ho máš chcieť a máš po ňom túžiť? Ale to muži ľúbia hodiť vinu na ženu žena sa s tým trápi pracuje na sebe a on nedokáže ani len zmeniť prístup a vytvoriť lepšie podmienky. Úplne ti rozumiem
A čo si mal myslieť. Ak si ho rok odmietala a odmietas sex tak ani má by nenapadlo že chceš nejaký orgazmus
@jogy1984 orgazmus zbožňujem ale sex nechcem. To sa snáď dá oddeliť nemusí to ísť ruka v ruke
@anonym_4ecb1d vôbec sa nečudujem. Načo sa máš v podstate tešiť? Čo je na tom sexe také výnimočné ze ho máš chcieť a máš po ňom túžiť? Ale to muži ľúbia hodiť vinu na ženu žena sa s tým trápi pracuje na sebe a on nedokáže ani len zmeniť prístup a vytvoriť lepšie podmienky. Úplne ti rozumiem
@anonym_autor presne. Mne sa to uz aj znechutilo. Aby som sa musela stale niečomu doprosovať a hádať sa kvoli orgazmu a ze mi nerobí co mi je príjemne. Ano on to vobec nerieši. Povie ze ho to trápi ale ani zmeniť to nevie/nechce ani rozprávať sa o tom nic. Tak kaslem na neho
@anonym_autor Sex nemusíš a priatela zrejme tiež nie. Pošli ho kade ľahšie kup si vibrator a problém vyriešený.

Ani jeden pristup nie je v pohode, ani jeho, ale ani tvoj, ze si rok odmietala.