icon

Nechce ma kvôli výške

4. nov 2022

Vraj mám dosť cm. Trochu ma to zaskočilo, meriam 175 čo mi až taká extra výška nepríde. On má 182 cm. Je mi z toho smutno, vyzeralo to nádejne :(

Strana
z2
brembo
4. nov 2022

bud rada,že vycuval. Zajtra by potom riešil,že máš velký zadoček,alebo vačšie bruško,malé prsia . . .

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
barborachors
4. nov 2022

podla mna ma maly penis a boji sa ze bude salama v chodbe, niektori si totiz myslia ze vyssia zena = velka zena

dzt
4. nov 2022

@opica_skorica presne tak 🙈 inak ja tiež nie som vysoka a raz mi jeden chlap napísal že on ma 180cm… stretli sme sa a podľa môjho odhadu mal možno tak 170cm 🙄 nerozumiem prečo si pridávajú

liusa82
4. nov 2022

To s tým pridávanám cm u chlapov je pravda ja som tiež raz bola s jedným čo mi povedal že má 175 mne je to akurát na chlapa lebo ja mám tak cca 158 a prišla som,mala som štokle také 10 cm a bola som zarovna ním,takže mohol mať tak okolo 170 viac určite nie😀 a raz som mala aj opak,dlháňa,teda na moju výšku. Mal 185 a pridával si ešte 3 cm navyše.Akože má 188🙂 nechápem ich fakt ako to rozmýšlajú

savanna
4. nov 2022

Z mojej skusenosti si chlapi na zoznamkach pridavaju na vyske, niektori o dost. Kludne v skutocnosti moze mat 172. A ak ma nahodou naozaj 182 a pacia sa mu malicke, tak to prijmi tak, ako to je a netrap sa tym. Najdes druheho, ktoremu budes typovo presne sediet.

mirka438
4. nov 2022

@zuzap33 nechce. Nie, ze nemoze. Moj muz ma 195cm a ja 153cm. Sme spolu 14 rokov a mame 2 dokonale deti. Ja som mala 15 a on 19 ked sme zacali spolu chodit

ludmilaka
4. nov 2022

No tak ti poviem. Daaaaavno, je tomu vyše 20 rokov som si s jedným takto písala. Ja mám 177 cm. Všetko bolo super, dlho sa však nechcel stretnúť. A potom mi prišlo do roboty 7 ruží s venovaním, že každá ruža je za 1 cm o ktorý je nižší. Aj sme potom spolu chodili, aj mi na gitare pod balkónom hrával. Takže kde je vôľa, tam je cesta. Asi má takú úchylku. Mám kamaráta, ktorý zase obľubuje len moletky. Každý máme niečo....

dzt
4. nov 2022

@ludmilaka waaw 🙈 tak ale toto bol iný romantik 😍 a prečo vám to nevyšlo? Kvôli tej výške?

veronika65
4. nov 2022

Možno sa mu páčia menšie ženy a možno len potrebuje byť od ženy o dosť vyšší aby sa cítil ako chlap, ťažko povedať 😂😂😂 sesternica má 190cm a to ozaj keď išla niekedy na rande mali chlapi riadny šok, každý si totiž myslel, že o výške žartuje 😂😂

nenne9
4. nov 2022

Tak on asi nema 182, ale 162

cimage
5. nov 2022

Nechapem, ze toto niekto riesi. Aj keby si bola o 10cm vyssia ako on. Ked si rozumiete, tak toto by podstatne urcite nemalo byt.

brembo
5. nov 2022

@cimage zakomplexovaný debil,nič slušnejšie neviem napísať. Autorka nerieš,a hľadaj ďalej. Niekoho súceho určite nájdeš.

brembo
Autor odpoveď zmazal
brembo
Autor odpoveď zmazal
opica_skorica
5. nov 2022

@dzt lebo nizky chlap ti napise, ze ma 180, aby si pomastil ego.

cukricek12
5. nov 2022

Nemyslím si,že klame. Naozaj sú muži, ktorým to vadí. Sama som tak a jedným bola😊keď zbadal moju fotku, hneď sa spýtal na výšku (mám 174 cm) a napísal,že som vysoká preňho,lebo on má 182😆Stretli sme sa, aj tam mi povedal,že páni, ty si aká vysoká...tak mu hovorím,že veď si vyšší, čo to tak riešiš 😁A bolo to pekné randenie s ním, stretávali sme sa 2 mesiace, ale nakoniec sme sa nerozišli kvôli výškovým rozdielom, ale tým hodnotovým😊

katkami123
5. nov 2022

Mám 180 cm, môj kamarát je ešte odo mna nižší. Raz som ho našla na zoznamke a tam mal uvedenú výšku 184cm, no skoro ma vtedy vykotilo od smiechu. Nechápem, prečo si tí chlapi tak radi pridávajú nielen na výške, ale aj na dĺžke 🤭🤭. Inak ja som paradoxne mala vždy problém s tým, ze ma balili extremne nizky chlapi - tak okolo 160, asi si niečo kompenzovali, alebo túžili, nech asi aspoň ich deti sú vysoké, keď oni už nič, no netuším. Mna zas takí muzi nepriťahovali, pripadala by som si ako ich bodyguard. Môj manzel ma 187cm, ale reálnych 😀. On mi povedal, ze jemu sa zas vždy vysoké zeny páčili. Svoju výšku som ako nejaké nešťastie nevidela, skôr som z nej ťažila - hrávala som basketbal a neskôr sa venovala modelingu.

katkami123
5. nov 2022

Ešte mi napadlo, ze som mala kamaratku, ktorá bola ešte odo mna vyššia, mala manžela, ktorý jej bol tak do pol hlavy a ešte ju nútil nosit vysoké opätky ( minimum od 8cm + ) pri ňom. 😄 takze každému sa asi fakt páči niečo iné.

ropucha6
5. nov 2022

Mozno klamal, mozno sa mu ozaj pacia nizsie. Ja mam 160cm a tiez sa mi pacia iba o dost vyssi chlapi. Bola som na rande aj s nizsimi, ale nebolo to ono proste 🙂 nic si z toho nerob, radsej takto ako sklamanie v realite. Urcite su aj chlapi, ktorym sa naopak lubia vyssie baby.

dzt
5. nov 2022

Žienky a ešte som si všimla, že čim menší chlap, tým väčšie auto 🚗🚗🚗🙈

ludmilaka
5. nov 2022

@dzt Aj áno, lebo bozkávať chlapa a pritom skrčiť. Ale nosil si tehlu. Lenže raz z neho vyšlo, že si neumýva zuby. Tak to ma naplo a bolo po serenádach podbálkónových.

macekovam
6. nov 2022

A on by chcel aby si mala viac či menej?

Strana
z2