Necítim lásku od partnera

4. sep 2023

Ahojte baby.
Zaujimalo by má to ako to máte s partnerom keď ste odcestované… ja totiž vždy cítim taký pokles lásky z jeho strany na margo že naše telefonáty niesu bohviečo …aj keď mi napíše že má ľubi skôr by som čakala nejaký záujem že aký som mala deň a tak …vždy je ticho a veľakrát musím začať tému aby vôbec rozprával tak má to aj mrzí že nezazivam tie take dlhé hovory a podobne

colsami
4. sep 2023

A okrem toho je vsetko vo vztahu ok? Ak ano, tak by som to neriesila, ved nie kazdy je na dlhe hovory a o tom ake si mala dni mu porozpravas ked prides. Niektori a zvlast chlapi to proste tak beru.
Ja ani nie som chlap a ak som prec, co to si napiseme ci v kratkosti zavolame, podame info... A zvysok v detailoch osobne 🤷‍♀️
Venuj sa tomu za cim si odcestovana nech nestihas analyzovat taketo teorie 😉

minenkak
4. sep 2023

Zas tie očakávanie a čo keď on očakáva ,že si oddýchne

dzulli1980
4. sep 2023

Mnohé ženy si proste samé vyrábajú problémy ... no tak proste nie je ten typ ... ja keď som aj kdesi odcestovaná, užívam si to ticho, ten kľud, desím sa predstavy, že by som mala s mojím viesť hodinové rozhovory ... neviem, koľko máš rokov, no toto mi príde tak na nejakú 15, 16-ročnú.

viestta
4. sep 2023

Pozeras privela romantickych filmov. Chlapi nie su vykecavaci, nemaju co rozpravat ked sa nejedna o fotbal, politiku a auticka.
Dam ti odporucanie do zivota: Laska sa nemeria prevolanymi minutami, takze 30 sekund skutocneho zaujmu je viac ako 30 minut prazdnych reci.

ckocka
4. sep 2023

Už by mal niekto vymyslieť appku ktorá pretlmočí hovor "Ahoj, o piatej som doma, treba niečo nakúpiť?" na "Láska môjho života, ako si mi len chýbala, porozprávaj mi hneď teraz minútu po minúte čo si celý deň robila, lebo to už nevydržím než prídem domov." Zarobí milióny.

hugger
5. sep 2023

@ckocka si prva zena ktora pochopila muzov 😀

karolinakr
5. sep 2023

To je uplne bezpredmetne, či muži taki su..Ženy maju ine potreby lasky a na ne sa zas kladu vysoke naroky v sexe na uspokojenie partnera, čiže toto zhadzovanie ženskych pocitov je uplne odveci.
Čarovna vetička muži taki nie su, všetko vyrieši ..To sa da totižto aj opačne aplikovať
Ja sice nepotrebujem hodinové rozhovory, ale napr jak tu sa obhajuje, že chlap ani nezagratuluje k narodeninam, nekupi darček a nespomenie si - toto 95% konika považuje za normalne, to už je fakt cez čiaru..To nie je, že muž nie je romanticky, taky už uplne dlabe na partnerku a to, že pokosi zahradu, dojem z narodenin nijak nezvyši..

2006_1211
5. sep 2023

Také tie dlhé hovory som s mojim zažívala len na začiatku vzťahu

evinea
5. sep 2023

ono to moze byt kludne aj inak, vies mozes mu proste moc chybat a chlapi to cele vedia proste prejavit tak nejak inak. to ze si nepisete neviem ake dlhe spravy a netelefonujete hodiny, neznamena predsa, ze ta nema rad a nechybas mu

la_dolce_vita
5. sep 2023

Dlhé hovory nie každý má rád, muži duplom, aspoň já takého nepoznám. Na pokec sú kámošky 🙂

danica2711
5. sep 2023

prepáč, ale splietaš detinské hlúposti, buď sa nudíš a nevieš, čo so sebou alebo si na svojho partnera chorobne fixovaná. Ani jedno nie je dobré, ale s oboma "problémami" sa dá niečo robiť. Skús, lebo inak toho chlapa rýchlo otráviš

magic08
5. sep 2023

@ckocka prave si ju vymyslela, uz len to dotiahnut do konca a zarobis miliony 😀

h2
5. sep 2023

Ja som žena a dlhé rozhovory po telefóne bytostne neznášam. Tak čo už potom chlap?!

siska53
5. sep 2023

Robis z komara somara. Chlapi nie su na dlhe telefonaty. Laska sa nemeria dlzkou telefonatu ani poctom sprav.

rebrambora
5. sep 2023

Ked je cas, tak si volame aj 3 hodiny cez videohovor, vacsinou si aj navzajom pohonkame 😀
Ked cas nie je tak samozrejme nie.