Necitlivosť pri sexe
Ahojte, mám taký problém, že už pár mesiacov pri sexe takmer nič necítim, vzrušenie len trochu no keď máme sex tak necítim nič iné ako prírazy, vnútri nič, stalo sa Vám to? Ako ste to riešili? Pomohlo niečo? Je pravda že som mala dosť stresujúce obdobie kvôli práci a problémy s chrbticou, ale mám dojem že som cítila viac aj počas stresujúcich období no toto prišlo náhle a teraz keď už mám relatívny kľud tak sa to stále neobnovilo. Ďakujem za odpovede.
Skus fyzioterapiu, jogu, cvicit panvove dno, moze to byt od tej chrbtice. Lebo tie svaly su poprepajane
Ja som nikdy dnu nič necítila 🤷♀️nijak som to nikdy neriešila. Či som vzrušená alebo nie tak je to také isté
@mirokub 26 rokov, diéty aktuálne žiadne, hormóny ok, bola som na testoch a jediné čo mi odporučili boli výživové doplnky Vitex a po tom to bolo ešte horšie, zhoršila sa mi úzkosť a celkovo som sa necítila dobre, musela som to vysadiť ale už pred týmto som necítila nič
Ja som nikdy dnu nič necítila 🤷♀️nijak som to nikdy neriešila. Či som vzrušená alebo nie tak je to také isté
@anonym_18c915 ja áno a o to horšie sa s tým teraz vyrovnáva lebo neviem čo sa deje
Skus fyzioterapiu, jogu, cvicit panvove dno, moze to byt od tej chrbtice. Lebo tie svaly su poprepajane
@kiki68 ďakujem
Je to tým, že sa nedostatočne vzrušíš, teda asi vôbec, keď nič necitis. Partner sa asi nesnaží, aby si si to užila aj ty. Treba sa s ním porozprávať o tom. Poprípade použiť nejaké sexuálne hračky. Treba skúšať čo zaberie.
@anonym_b7ac10 hračky sú, len na mňa akosi nič nezaberá ani to čo predtým, nejde mi už ani tak o orgazmus to som si zvykla že ho nemávam pokiaľ to neprevezmem do vlastných rúk ale skôr ma trápi tá citlivosť, že už to nie je také ako predtým
@anonym_autor napis mi spravu dakujem

Je to tým, že sa nedostatočne vzrušíš, teda asi vôbec, keď nič necitis. Partner sa asi nesnaží, aby si si to užila aj ty. Treba sa s ním porozprávať o tom. Poprípade použiť nejaké sexuálne hračky. Treba skúšať čo zaberie.