icon

Nedarí sa mi vo vzťahoch

fazulka21
19. aug 2022

Ženy, mne sa nedarí vo vzťahoch. Áno mám dcéru, ale ani pred ňou to nebolo iné. Jeden mal radšej kamarátov, druhemu som prišla na to že huli, tretí bol absolutne nešikovný, nevedel ako chlap robiť nič, teraz môj aktuálne/neaktualny partner je neskutočne nudný a nevášnivý.
Nikam sa neponáhlam, najprv randíme, preskočí iskra, potom prejdú ružové okuliare a zistím že s takým žiť nedokážem, pretože buď sa ukáže že krčmy majú prednosť, alebo som potom doma všetko sama, poprípade s partnerom nemáme o čom komunikovať, nerozosmeje ma, nepodrží.
Čo mi poradíte? Kde robím chybu? Zo začiatku je vždy fajn, poviem si óóó. A potom óóó nie.
Nie, nelietam zo vzťahu do vzťahu, ani nehľadám dokonalosť, ale pri kazdom mi chýbalo niečo podstatné.

Strana
z2
nadazdi
20. aug 2022

Každý si je strojcom svojho šťastia - u mňa osobne v preklade to znamená, že len a len odo mňa závisí či je deň na prd alebo je deň fajn, nikto mi ho ani nepokazí, ani nevylepší, len ja sama.. keď chcem podporu, si ju vypytam, pre mňa to nie je automatika, ze to od muža očakávam.. rovnako aj záľuby, každý mame iné, neočakávam od muža, že mi bude držať tašky v skúšobnej kabinke, rovnako neočakáva on odo mňa, že budem s ním chodiť na ryby.. aj tak občas idem, aj tak ide aj on, lebo svoje záľuby spolu zdieľame pritom sú diametrálne odlišne.. proste kompromis.. pre mňa osobne nie je láska o 100% splnení nejakých mnou vytvorených očakávaní, ale o komforte, cítiť v tom vzťahu dobre cez nejaké kompromisy, takze neočakávam nič od druhého.. podľa mna teda robíš najväčšiu chybu v tom, že od vzťahu niečo presne očakávaš 😂 ale to ti nikto nikdy nedá, lebo ľudia nie sú stroje.. keď začneš byt ty v pohode sama so sebou a potom príde niekto, s kým budeš stále vo svojej komfortnej zóne, že nebudeš nič stále očakávať, tak v reale to môže byt fajn 😂

fazulka21
autor
21. aug 2022

@emo84 ja som nepísala nikde že manzelstvo zaručuje šťastný vzťah.
Jedno dieťa mimo manželstva už mám, ďalšie už by som takto napríklad nechcela, už chcem ako takú záruku. Ja nepozerám na manzelstvo z romantickej stánky, ale skôr tej praktickej. Zatiaľ som nikoho nemilovala tak, že by som chcela byť ofiko jeho ženou.

fazulka21
autor
21. aug 2022

@nadazdi sama so sebou som v pohode už niekoľko rokov. No keď chlap behá kade tade a ty si doma na všetko sama, nič neurobí sám od seba, ani neuvari, ešte aby si jemu prala, spratovala aj jeho bordel a to máš MALÉ DIEŤA tak ti je takýto partner k ničomu. Tiež ešte keď v posteli to neklape (ale že vôbec) a ty dávaš šancu za šancou, si trpezlivá, podporuješ ho vo všetkom čo robí ale k tvojim úspechom pristupuje laxne, tak láska rýchlo prejde a omrzí ťa to.
Ja od vzťahu očakávam presne len to, čo sama dávam, nič viac, nič menej 😉

bosorka2302
21. aug 2022

@fazulka21 ono treba do vztahu davat len tolko co dostavas, ak je to malo a nestaci ti treba lepsie vyberat, nebat sa opustit a ist dalej . Len ten co prejde naozaj prisnym vyberom a splna tvoje poziadavky bude milujuci partner. Vacsina tolerantnych zien ma doma suknickarov, lenivcov, alkoholikov....lebo prehliadali varovne priznaky uz na zaciatku, davali x sanci a snazili sa ten vztah udrzat za kazdu cenu, lebo sa bali ze nic lepsie si nenajdu a nechceli ostat same. Sebavedoma zena vie, ze moze vyberat, lebo vie ze ten pravy pride prip nema problem ostat aj sama. Sestram bola 10 rokov s tyranom, psychicky narusenym, potom 4 roky sama a az teraz pred 40tkou nasla toho praveho, Necakane, nebola na ziadnych zoznamkach, nenahanala chlapov po baroch, len mala svoje konicky, zaujmy, kino, divadlo, praca, volejbal. A ten pravy si ju nasiel ked stopovala lebo sa rychlo potrebovala dostat do prace.

0silvia0
21. aug 2022

@fazulka21 podla mna sa prilis vo vztahoch snazis. Ked zalubena zena zacne muza obskakovat, robit co mu na ociach vidi, podporuje, obskakuje a vidi, ze chlap jej neoplati ani desatinu, vtedy treba vztah skoncit. V tvojom pripade v buducnosti, kedze mas male dieta by som si chlapa nastahovala domov po dlhom zvazeni.

nadazdi
21. aug 2022

@fazulka21 no na mna nemusíš žmurkať, ja od nikoho nič neočakávam a predstav si, preto nie som nikdy sklamaná, maximálne milo prekvapená 🙂 je mi ľúto že je to take nespravodlivé v tvojom prípade, ale fakt som ešte nezažila 100% úžasného človeka, ktorý len nemal šťastie 😂 niečo ta priťahuje na mužoch, ktorých chceš meniť, to nie je dobre, zo dňa na deň sa nikto nestal lenivcom, on taký bol, aj sukničkár aj ta zlá jebačka 😅 skôr schopnosť tvojej prílišnej tolerancie niekomu sa vobec pristposobiť v niečom, kde sa necitis komfortne je divná.. keď očakávaš niečo od druhého, že prinesie do vzťahu, niečo podobne ako ty, tak ži sama so sebou, lebo rovnaký človek ako ty už žiaľ neexistuje..

fazulka21
autor
22. aug 2022

@bosorka2302 bola som dva roky sama kým som stretla partnera. Na začiatku sa mi to zdalo všetko fajn a až časom sme sa začali strašne nudiť. Akosi som si uvedomila že len ja sa starám o dobrú náladu. Ťažko sa to opisuje, jednoducho postupne to upadalo až sa to dostalo do štádia, že mi je lepšie bez neho 🤷

shelby88
5. sep 2022

Ja som sama 8 rokov. Zoznamky nič moc, nadrzanci alebo zúfalci ktorí sú dlho sami a chcú silou mocou vzťah, ale ja to tak nechcem. Prácu mám takú, kde sa premele veľa ľudí. Keby ma niekto chcel prihovorí sa mi. Cítim sa neatrsktivna. Na druhej strane mi aj vyhovuje, že som sama lebo keď počúvam ženy ako to majú je mi ich ľúto a zas mi chýba pánska spoločnosť ísť von odreagovať sa. Ale to není reálne lebo som zažila, že chlapec sa namotal a chcel viac a ja nie tak som ho musela bloknut. Zas som spoznala niekoho iného do ktorého s om sa zaľúbila, ale on nechcel viac. Tak som
so vzťahmi skončila, sklamaná neskutočne. Som komplikovaná ja viem.

bosorka2302
5. sep 2022

@shelby88 nie si komplikovana len vela chlapov na zoznamkach je vadnych

shelby88
14. feb 2023

Radšej sama tak dlho ako to bude možné. A potom príde snáď ten pravý. Ako povedala moja sestra, že teraz by si nevedela vybrať. Ja som zistila, že samota mi vyhovuje, úplne sa mi začali chlapi nejak hnusiť, hlavne tí doterní, ktorí silou mocou hľadajú vzťah. Tiež radšej počkám ako dlho to bude možné. Nehľadám a nie som ani na zoznamkách. Sama som už 8 rokov

kiwi3
14. feb 2023

kde robis chybu? ides do vztahu s niekym, koho nepoznas. jasne, ze po 3 mesiacoch vyjde najavo, ze nieco nefunguje. nie je to jednoduche, ale zial, takto to vacsinou nefunguje. je mala pravdepodobnost, ze to bude ten pravy, dusevne spriazneny, po vacsine strankach vyhovujuci. treba lovit v znamych vodach alebo sa najprv dlho spoznavat. v tomto zmysle to maju extroverti o dost jednoduchsie v istom veku, kedze maju velky okruh znamych. okrem toho si to vyzaduje dost zrelosti, ja som sa podobne spravala skoro do 30. pritom dnes mi je jasne, ze 95% chlapov nie je pre mna, zial. zbytocne ma fyzicky niekto pritahoval, ked po par mesiacoch bolo jasne, ze to je asi tak vsetko, co si mozme dat. a podobne to ma asi vela zien, ktore sa neuspokoja s malom a nechcu sa citit nevypocute, nespokojne a chcu mat proste normalneho partnera

Strana
z2