Nemám chuť na orálny sex
13. nov 2020
Ahojte zienky . Trosku divna téma .. ale vôbec nemám rada robiť to mužovi ústami tam dole . Nech robím raz za pol roka úplne vážne . Nie je to moja šálka kávy avšak viem že je to moja povinnosť aby si nenašiel druhu . Prosím poraďte mi ako to v hlave nastaviť tak , aby to bolo pre mna potešenie a nie brat to ako povinnosť . Naozaj by som mu veľmi rada spravila po čom len túži ale nemám to tak že idem do toho s chuťou skôr povinnosťou. Ďakujem.. za normálne rady ..
@jozefmatej Tak kolega mal možnosť výberu: mať charakter bez fajky, alebo fajku a urcite aj niečo viac bez charakteru. Som zvedavá, či on by robil niečo, čo by sa mu hnusilo. Inak ja nič proti oralu, keď to vyhovuje obom.

Moju kamosku opustil chlap, lebo sa zalubil do trosku mladšej. Ale oni mali vraj uzasny sex, aj oral, anal, proste hracky doma. Aj tak sa zalubil do inej. Po pol roku prišiel za ňou s prosikom aby mu odpustila. Kamoska ho vzala späť. Ale mojmu muzovi ten kamoskin muz povedal, ze ta nova bola v posteli drevo. Ze mu nedokazala dat to co jeho zena. Okrem ineho mu velmi chybala rodina. Ze zo zaciatku to bolo vzrusenie ale neskor oľutoval. Teraz su ukážkový par. Prešli si fakt peklom. On sa poucil a ona ho velmi lubila stale. On je inak fajn chlap aj otec. Ziadny džigolo len asi chcel skusit, sam nevie. No len chcem napisat ze aj ked to funguje vo vsetkych sferach doma, môže sa muž záľubit, zahladieť do inej. Muzi reaguju a konaju spontanne, nepremýšľaju nad dôsledkami. Aj zena sa moze zalubit do ineho,len my zeny okolo toho vela premyslame co by bolo keby bolo... A nakoniec do toho nespadneme.