Nemiluje ma ako na začiatku? Ako získať späť jeho náklonnosť
Ahojte, kočky nemáte niektorá skúsenosť s niečím podobným? V skratke, odcudzili sme sa, predovšetkým mojou vinou, on sa snažil, no fungovali sme už iba ako spoluvyvajuci…potom si našiel na lásku inú…napriek všetkému ma to neskutočne zobralo, nezmierila som sa s tým že môjho muža bude “mať “ nejaká …. ktorej nevadí spávať so zadaným. A tak som zabojovala ako sa dalo, podarilo sa, vrátil sa. Ale kým ja som šťastnejšia ako predtým, dalo by sa povedať že prežívam obdobie druhej zamilovanosti, on býva často zamlknuty, smutný….tiez prejavy náklonnosti na ake som bola zvyknutá chýbajú, sex mame iba občas, proste je to cele akoby nasilu…napríklad sú chvíle, kedy si to vyslovene pýta pusu, objatie, milé oslovenie (očakávam to, na čo som bola pri ňom zvyknutá) a on nič… vtedy to zabolí…nechcem sa mu vnucovať, aj tak by to bolo kontraproduktívne…a tak iba cakam na každé jeho gesto aby som mu ho mohla opätovať. Chce to čas? Alebo sa mám zmieriť s tým, že ta vášeň je z jeho strany už nenávratne preč?
Juj, také paradoxy sa dejú v živote. 😔 Evidentne si to pokazila na plnej čiare. 😔 A zabila si lasku v ňom. 😔 Držím Ti silno palce! ❤️
Ja si myslim, ze jednoducho to, co ty cakas, nasiel inde... A nefunguje to....
Tiež si myslím, že si mu ublížila tak, že sa v ňom niečo zlomilo. Aj to, že si on hľadal na sex inú, to už vraví za všetko.
Keď raz budeš mať syna chcela by si aby takto žil.takto nasilu? Nechaj ho ísť...
@7miriam77 Nepíše o sexe, ale o láske k inej... to je trošku rozdiel. Chlap očividne dobrý, žena si očividne neuvedomila, čo mala doma. Nevážila si ho... určitú dobu sa to vydržať dá... potom človek ide hľadať svoje šťastie inde...
@thirstymonk o "láske" s inou, ktorej nevadí spávať so zadaným.....podľa mňa sa na to jej chlap odhodlaval dlho, určite bol odmietany a proste to vzdal a našiel si bokovku. No či sa do tej bokovku zaľúbil, nevieme
Čerstvá skúsenosť, nie moja ale blízkej osoby, chlap je zamilovaný do tej druhej, zato nie je taký šťastný ako ty teraz. Nedrž to nasilu. Nech je šťastný s ňou a ty si zariad tiež svoj život . On sa tak ľahko neodmiluje aj keď sa vrátil. Mate deti?
@20erika07 mame deti.
@thirstymonk presne tak, výstižne napísané
Máš o čo si zabojovala🤷♀️ nikdy nepochopím slovne spojenie "bojovať o muža". Bud s tebou byť chce, alebo nechce. Nechce a ty sa ho držíš ako kliešť.
@aandrea9 zabojovala ale ako žena. Čiže je v tom, že zabojoval on o mňa 😁 samozrejme som ho neprosila, neprehovarala, práve naopak
Po takomto niečom sa už vo vzťahu nedá len tak jednoducho pokračovať, dá sa iba začať odznova - spolu alebo zvlášť . Ale na to rozhodnutie musíte byť dvaja, musíte sa o tom rozprávať.
Ak nie je šťastný a ostal iba kvôli deťom, nikdy to už nebude také ako bolo, nebudeš šťastná ani ty, ani deti. Nasilu nič nejde
Nechcem byt hnusna, ale ja sa mu ani necudujem. Vratil sa k tebe. Mozno z povinnosti voci detom, mozno si spocital, ze to bude financne vyhodnejsie ako rozvod, mozno preto, ze ta druha ho poslala k vode, mozno si ho donutila vratit sa vyhrazkami... Mas to o co si bojovala. Spolubyvajuceho, lasku si v nom davno zabila. Bud budes spokojna s tym ako to je, alebo sa zacnes pripravovat, ze raz aj toto "vybojovane" spoluzitie skonci krachom. Zlepeny hrniec bude uz navzdy zlepeny hrniec. Sice moze posluzit, aj celkom dlho. Cely uz nebude a treba ratat s tym, ze raz sa rozpadne definitivne.
Jasné, povedala si mu s kludom....chod za svojím šťastím. Asi preto je teraz cely "happy".
Dovolila si mu, aby sa zaľúbil inde, tak ho nechaj žiť a ľúbiť. Inde.
No,ci je to partner, alebo manzel, pises,tvojou vinou, asi si mu bola nenerna,no co cakas,
?,Ak z tvojej strany nevera, tak si si zabila lasku , ako vidis ,aj ked mate deti, asi sa vratil len kvoli detom
Nasilu s tebou je to je aka láska.Máš radosť že sa vrátil a ma to vôbec nejaký vyznám.Podľa mna žiadný otázka kedy to úplne skonči.Nikdy by som nechcela aby bol somnou priateľ len z donutenia že láska by tam nebola.
@thirstymonk myslím že zaľúbený bol, no nie až tak aby opustil rodinu. Mal viac šancí to urobiť, pobalila som ho sama. Návrat inicioval on. Je možné, že to už oľutoval a teraz by si radšej vybral ju? Vôbec neviem ako sa k nemu správať, stále ho sledujem, každé jedno slovo, každý pohľad, snažím sa zistiť čo skutočne citi…
Musi ti to povedat sam. Ale je mozne, ze aby ti neublížil, tak nepovie pravdu. 🤷
Prečo čakáš na každé gesto aby si ho opätovala.
Kým ty prežívas druhú zaľúbenosti, on sa vrátil kvôli deťom ale toho čo čakal od teba sa nedočkal
@thirstymonk ved ja viem. A čo teraz, bude celý život “trpieť” pri mne lebo to tak ma byt? Raz si založil rodinu tak sa obetuje?
@sense nemyslím že niečo čaká, ja som ho roky predtým odmietala
To už je jeho vecou, ale ak by sa obetoval kvôli rodine, je to niečo, čo sa dnes často nevidí (nevravím, že je to lepšie, alebo horšie. Netrúfam si rozhodnúť, čo je v tvojom prípade lepšie)...
Jak si ho odmietala? Sexualne, alebo si na neho bola nevrla, alebo teda čo sa vlastne stalo?
@thirstymonk aj sexuálne aj inak. Žili sme ako kamaráti
@thirstymonk Nikdy to nepovie .Nikdy žiadny muž nepovie ked sa vráti. Prečo..a čo naozaj cíti.
@cukroska Divíš sa?
No... a vtedy ti to vyhovovalo, prečo ti to teraz zrazu nevyhovuje?

Ja som raz čítala jednu peknú myšlienku v zmysle ,,Nebojme sa nechať umrieť to, čo je už dávno mŕtve...,, Ja na Tvojom mieste by som už nebojovala, z toho čo píšeš to už význam nemá...