icon

Neodpisuje na správy

23. jan 2023

Čo by ste si mysleli o mužovi, s ktorým si už dlhšie píšete, písali ste mu napr ráno a on neodpísal do večera, ale bol tam (WhatsApp konkrétne)..

Strana
z2
kvetinka75
23. jan 2023

@janka_23 máš IP

mondolina
23. jan 2023

tiež nerada píšem, neznášam to.

rodinka20
23. jan 2023

A už ste sa aj stretli ??? Alebo zatiaľ len píšete ?

amiaja
23. jan 2023

Nema zaujem. Ja by som mu uz neodpisala

melanta
23. jan 2023

Nikto vyzretý a normálny, či muž či žena, si nebude donekončena vypisovať. Postupne to človeka prestane baviť. Zrejme ty vyzretá moc nie si, keď máš potrebu si len vypisovať a ešte aj stalkovať, kedy je online. To je dosť mimo normálne správanie jednej normálnej ženy.

rony2255
23. jan 2023

Záleží ako dlho si už píšete a v akej intenzite. A či to smeruje k stretnutiu. Buď to neberie tak vážne, už ho to nudí, alebo jednoducho mal inú robotu, nemal čas ti odpísať. To, že niekto svieti, že je on-line, ešte neznamená, že tam naozaj je. Alebo že si vypisuje s niekým. Dnes sa už sociálne siete používajú aj pracovne. Alebo to má zapnuté len na pozadí. Však, ráno si mu písala, tak ked odpíše, opýtaj sa aký mal deň, čo dnes robil, a uvidíš

viestta
23. jan 2023

Nebuď taka nadržaná. Zjavne už to nie je také zerave ako na začiatku, ale vôbec to nemusí znamenať, že nemá záujem. Chlapi rozmýšľajú ináč a vypisovacky sú pre nich po čase stratou času, skôr im ide o činy

bezmena7
Autor odpoveď zmazal
viestta
23. jan 2023

@bezmena7 áno, empiria ma vyliečila z naivity.

rodinka20
24. jan 2023

Ahoj autorka stále sa neozval ?

brembo
25. jan 2023

Že si píše s inou.

Strana
z2