Nepriťahujem muža
Nepritahujem svojho muža,neviem ako sa to stalo , prestal si ma vážiť , je pravda že som pribrala, najradšej chodím v teplákoch , stále mi hovorí že som strapatá..o deti a domácnosť sa stará to nemôžem povedať ,navarí keď je doma , milenku nemá(otázka času?), neschovava si telefón , z roboty ide hneď domov .ako pozorujem už dávnejšie že už to u neho nie je čo bývalo , ale teraz mám z toho slušnú depku
@sissy27 No urcite to nie je podvyziva. Mam 160cm a 45kg a pod výživou netrpím. Naopak, keď som mala 60kg, tak som mala ruky takmer dva krát také široké ako teraz (počas tehotenstva).
mozno tie kila ani nie su taky problem ako to, ze chodis neupravena. ono vizas spravi vela a isto by to bolo fajn ozivenie, keby si sa raz za cas nahodila a aj ked si doma bola aspon trocha upravena
@lenkakravcova dcéra má 160cm, cca 50kg a je veľmi štíhla (xs), na dospelú ženu je 45kg naozaj málo. Možno nie vyslovene podvýživa, ale určite to nie je ani ideálna hmotnosť. Samozrejme záleží aj od toho, ako je to uložené 🙂
@sissy27 Ak športuje a ma svaly, tak je 45kg malo (svaly sú ťažšie než tuk). 😀 Ja mam miesto svalov tak jedine tukové zásoby na bruchu a zadku. Si myslím, že keby som začala cvičiť a vypracovala to, tak 3-5kg priberiem. 🙂
Ono ked bol ten tvoj drahý zatazeny na stihlunke utle postavy a ty si bola v minulosti ten ideal, tak zial bol uprimny a povedal ti ako ta teraz vnima... Bohuzial nic nove pod slnkom, je iste percento chlapov co proste moc kriticky beru iste zmeny a nepaci sa im to a mozu partnerku milovat ako kona, proste maju určity VZHLAD ako preferenciu a môžete sa aj na hlavu postavit on svoj nazor tazko zmení. Proste "miluju" cez vzhlad a kto chce nech si to da do paralely s 5 jazykmi lasky, jednoducho ten zovňajšok je pre nich strasne dolezity a hotovo. Našťastie tychto chlapov podla mna neni nejak extra vela ale ked takehoto zena schyta, tak stačí aj 5 kil hore a uz je zle. Lebo ten Monk si to hned vsima a vidí to co ini chlapi nevidia...
Daj na prvé miesto seba. Až potom domácnosť, psi, deti... Lebo len ty keď budeš udržovať ostatné veci a nie seba raz vypnes a prídu choroby z toho. Nie kvôli mužovi, ale kvôli sebe sa staraj o seba. Ak nie je spokojná žena, nie je spokojná ani rodina.drz sa.
A síce môžeš tvrdiť že máš 57kil, ale podstatná je výška dost. Takže áno, možno sa mu ľúbia chudunke ženy, to si asi vedela prv
Máš 57 kg a hovorí ti ze si tlstá? 🙏 Ako vážne? Ja mam 50 a ukazujú na mňa ako na podvyzivenu. A to som aj nízka. Hocijaku výšku máš 57 nie je veľa. Tu bude provlem inde
Ahoj, bol k tebe uprimny a asi ma aj vysoke naroky a standard, z ktoreho by nerad ubral. Lenze tebe pribudlo viac povinnosti a mas ich na sebe, den ma stale len 24 hodin.
Komunikuj, deleguj, vyjednavaj 😉
U nas mame pravidla a s manzelom si delime starostlivost. Ked prestava jeden tolko stihat a zvladat a je toho nepomerne na jednom z nas viac, prerozdelujeme si to.
Priklad:
O koterce a stanicu nech sa stara viac on. Ranajky a obedy mozes ty, vecere nech pripravuje on.
@aliaray1 my ich máme vnútri , tak vieš ,keď nechcem aby som mala bordel a smrad tak proste vysavam a umývam dlážky ,v kuse stale periem , litre aviváže , všade voňavky , no vieš je to otrocina ale tak bola to naša voľba , nesťažujem sa, len ono je to trošku ťažšie tým pádom ale snažím sa veľmi
keď som si prečítala informáciu o tom, koľko vlastne vážiš, jediné, čo mi napadlo je, že hoci ťa nepodviedol, ale niekoho v hlave zrejme má. to, že máš tepláky, nie je dôvod. ja mám doma stále tepláky a môjmu to absolútne nevadí 🙂 podľa toho, čo čítam, patríš medzi bežné ženy, ktoré sa normálnym spôsobom upravia. čiže vychádza mi z toho len to, že má niečo alebo niekoho v hlave. opýtala si sa ho, prečo je to tak? čo sa s ním deje?
Svoju vlastnu pokozku by som urcite neflakala...ved nakremovat sa hlavne v zime je uplny zaklad, pre svoje zdravie
Ja mám 2 deti, tiež ich mám furt pri sebe, lebo bez mami nevydržia, tiež nikam nechodím, ale starám sa o seba. Nie raz sa stalo, že sa ma muž opýtal, či sme niekde boli, keď som namaľovaná,,No nie láska, chcem sa ti páčiť ". A obliekam sa pohodlne ale snažím sa tiež pekne. Čo sa týka váhy, ja mam opačný problém, po pôrodoch som schudla a ešte by sa zišlo +7kg, a snažím sa z tým niečo robiť. Keď sa chce dá sa to. Proste malého niečím zabav a troška sa uprav a obleč. Chlap to vie oceniť. 🙂 Bral si ženu, ktorá sa o seba stará a vyzerá dobre. To že sa staneme matkami, neznamená, že prestávame byť ženami. ;)
Takže primárny problém je niekde úplne inde, ale tebe z toho celého najviac vadí že už muža nepriťahuješ?
tak az 7kg si pribrala,no skor on je vadny.Prepac ides na umele,podstupis hormonalnu liecbu co obnasa mozno aj naberanie,a ostane ti az 7kg a uz si nepritazliva prenho,kolko mas rokov?
Zacni vychadzat z toho najjednoduchsieho a z toho, co mas: zriad si domaci satnik.
Vytried veci, co mas urcene na doma, rozloz si ich po posteli do skupin (tricka, teplaky, kratasy,…) a pozri na ne.
Vyber co je peknejsie, vie si zachovat staly tvar (nie vytahane kolena a lakte po prvom dni).
Je z prijemneho materialu (radsej bavlna a viskoza ako polyester. Ked polyester a ine plastove vlakna, tak iba ako primes do max 45%).
Farebne sa k sebe hodi.
A hlavne - strihovo ti svedci na postave.
Vsetko ostatne - smola, nie. Aj keby ti to bolo luto. Ide to prec.
Ziadne: do toho este schudnem, tomuto dam este sancu, toto som kedysi rada nosila,…
Vyber takto par peknych kusov, kombinovatelnych medzi sebou (vzdy jedno tricko s aspon dvomi, tromi roznymi spodkami - leginy, teplaky, kratasy. A naopak jeden spodok aspon s tromi trickami a mikinami, svetrikmi,…)
Potom vyber dve, tri starsie tricka a teplaky, co vies obetovat na spinavu pracu (upratovanie, zahrada, …). To si vzdy das na tieto prace, aby si krajsie veci usetrila.
Zvysok strc do igelitky a daj do pivnice.
A zacni fungovat s tymi par kuskami. Casom zistis, co chces doplnit a hodi sa k tomu. Bud vyberies z tej igelitky (ak sa ti bude zdat, ze nieco z toho vies vhodne zakombinovat a svedci ti), alebo si po kusku prilezitostne dokupis.
Neboj sa byt vyberava a nedoplnit len tak hocico.
Casom sa tej igelitky zbavis, lebo zistis, ze kopec z tych veci si vlastne kupila zbytocne. Aj vkus uz budes mat vyberavejsi, kedze si zvyknes na pocit, ze si oblecena tak, ze v tom vyzeras dobre.
Ked mas takto upratany domaci satnik, nebudu ti pri rychlom obliekani pri malom dietati “skakat” do ruky hocijake veci, len tie spravne, vybrate. Ine po ruke nebudu.
A zaroven mozes mat odlozenu bokom osvedcenu kombinaciu “Ked pride necakana navsteva”. Ze si to len rychlo prezlecies a hned vyzeras dobre (trebars investuj do bavlnenych legin so vzhladom jeansov, k tomu dokombinujes elegantnejsie tricko, ci sveter, alebo mikinu a hotovo, navsteva moze prist).
Z veci, co si vybrala, si vsimni, aky strih teplakov, triciek, atd je pre teba lichotivy (napr. typ vystrihu na tricku, dlzka rukavov, celkova dlzka tricka,…).
Ked budes kupovat nove veci, neriad sa len farbou, peknou potlacou, alebo ze je to v mode. Riad sa zasadne tym, ze tvarovo to musi byt to, co mas odskusane. Tak mas zarucene, ze peniaze nepoletia oknom, ale ti to pristane a budes to nosit.
Takze ziadne: ked budem nosit rukavy takto vyhrnute (nebudes), ked si tuto toto takto posuniem (nebude to drzat), ked si to takto zakasem do gati (pri pohybe sa to beztak uvolni). Taky kusok proste je mozno pekny, ale nie pre teba. Beztak si ho das dvakrat, a potom uz nie, lebo sa s nim nebudes citit dobre a pekna.
Dopln domaci satnik (ked dieta podrastie) aj o elegantnejsie kusky. Trebars mikinu z upletu, nie iba z teplakoviny. Zavinovaci sveter v sportovejsom vzhlade. Leginy vo vzhlade imitujucom kozu (ale nie z kozenky, to sa budes potit).
Ked si takto poriesis, co kazde rano rychlo bez dlheho rozmyslania na seba das a predsa vyzeras dobre oblecena, dostanes chut aj ucesat vlasy a nahodit zaklad ako obocie, riasenku, farebny balzam na pery.
A s tym pride aj motivacia chudnut.
Vsetko pojde jedno s druhym, bez znasilnovania sa, ze musis.
Teraz to vyznie mozno blbo, ale je super, ze ti na rovinu povedal, kde je problem 🙂 myslim si, ze ak mu zalezi na tom, ako vyzeras (co proste chlapom zalezi, nie je to nic zvlastne), sadnes si s nim a povies mu, ze by si sa mu opat chcela pacit, ci by sa mohol postarat o deti, kym si zacvicis, vide ti v ustrety 🙂 my sme mali nieco podobne az na to, ze mne muz nepovedal priamo, ze sa mu nepacim, alebo ze som tucna, ze ho nepritahujem. Povedal mi, ze mu zalezi na vzhlade zeny a nebolo viac treba 🙂 zrazu mam priestor na cvicenie a citim sa aj ja lepsie ;) je teraz kopec online 20-30 minitovych cviceni. Aj kaloricke tabulky sa daju stiahnut pre dosiahnutie kalorickeho deficitu. Drzim palce ;)
Ja by som sa ani nesnazila sa mu zapacit. Ved nepocuje od neho ziadnu pochvalu, ocenenie. A si neviem predstavit pri tych povinnostiach co ma, tak este si rano ist zabehat a namalovat sa a neoblect si ku psom ine nez teplaky. A este kazdy den ine jedlo. Boze moja, kde mas hrdost? Tak by som pakovala tie psy aj jeho z domu, ze by ani po tych psoch ani po nom ani smrad neostal...sry za expresivne vyrazy..
Každá žena by sa mala o seba postarať tak, aby nebola zanedbaná, aby nechodila špinavá, neosprchovaná, vyťahaná, v ušmudľaných veciach. Ale keď je žena čistučká, osprchovaná, má na sebe čisté oblečenie, nemá zanedbaný chrup a nechty, tak by nemal byť absolútne problém s tým, že by muža prestala priťahovať, pretože nemá celý život rovnakú váhu. To všetky ženy musia mať od 45 do 50 kg, aby priťahovali svojich mužov? To akoby svet vyzeral? Koľko párov poznám, kde ani jeden z nich nemá ideálnu postavu, ani vlasy a priťahujú sa navzájom. Lenže to musia byť vyzretí ľudia, ktorí žijú s partnerom kvôli tomu, že sa majú radi ako celok, a nie iba postavu a peknú tváričku. Veď chlapi tak isto starnú, plešatejú, rastú im brucha (väčšine) a rátajú s tým, že už nebudú sexovať, lebo sú pre ženu nepríťažliví? Pochybujem.
Z umelého oplodnenia sa nepribera, tomu never. Bola som 2 krát a nič.
Výšku a váhu máš v pohode, lepšie ako nejaké vychrtliny, ktorým to už ide na mozog....
@katkati veru, ja poznám zopár, ktoré majú pri výške nad 170 cm ledva 50 kíl. A veeeelmi sa im to odzrkadľuje na zdraví fyzickom a hlavne psychickom. A vyzerajú v tvári oveľa staršie bez sú.
@marcellka32 legíny sú super nápad, hlavne ak pani pribrala.... ach jo.
Začni zdravšie jesť, pridaj pohyb a bežná starostlivosť o seba (hygiena+úprava) Možno aj pokec s mužom, zatiahnuť ho do spoločných športových, či rodinných aktivít...
Že 57 🤣prepáč ale ja mám 84..to už neviem by si asi oči vylúpil 🤣
@merlinja asi si nečítala, ona má 57 kg, to len muž jej vraví že je tlsta...takže kľudne môže mať legíny
Nechápem prečo jej tu mnohé radíte, ako sa má obliecť, cvičiť a dať si make Up.... keď očividne problém je niekde inde....do prdele...s de*ilom chlapom.... akože on chce mať chovnú stanicu a doma modelku....by som mu od hnoja naschvál prišla privoňať ... vykašľať sa na všetky make upy...asi ak má muž rád ženu, tak takú aká je so všetkým, čo k tomu patrí...to nechápem ako si môže muž myslieť, že keď žena priberie tak ju nebude milovať....to je čo za blbosť...? To kde sa vychovávajú takí chlapi? Do riti...To ma vie naštartovať...a on je už aký model by som chcela vidieť....to akože keď sa jej vlas inak otočí ju nebude milovať... prvé vrásky, prvé šediny, tak ju už nebude milovať.... prvá choroba, prvé kilo navyše a nebude ju milovať? Tak ľutujem všetky ak takýchto chlapov máte doma.... iné je sa obliecť, vymaľovať, dať sa dokopy keď ideme niekde spolu slušne...ale, aby pomaly spala s make-upom tak dovidenia ...
@marcellka32 podľa mňa to nemá nič s váhou. aj štíhle ženy nosia legíny a teda nie je to nič moc. sexy v tom tak možno vyzerajú vyšportované ženy, to že je "štíhla" ešte neznamená, že aj dobre vyzerá, detto v legínach.

no 57kg na 160cm určite nie je nadváha. Cvičením by si to možno trošku vyformovala, ale chudnúť určite nepotrebuješ. Naopak, spomínaných 45kg zaváňa podvýživou.
Najprv som tiež pozerala, že boha žena, chodíš strapatá neupravená v teplákoch, tak čo čakáš ale... ak chce mať tvoj muž tip top domácnosť a psov, tak holt na druhej strane to treba nejako vykompenzovať.
Chovnú stanicu chcel kto - on alebo ty? Možno je čas to zabaliť alebo aspoň zredukovať. Alebo teda bude musieť viac zabrať on okolo psov a domácnosti, a ty 2-3x do týždňa fitko alebo nejaký iný šport, raz do mesiaca kaderníčka, kozmetička, 2x do mesiaca mani-pedi, aspoň raz za 2-3 mesiace oživiť šatník. Jaj a každé ráno hodinka pre teba, aby si sa zveľadila k obrazu jeho. A nech nezabúda na to, že najkrajšou ozdobou ženy je úsmev, takže aby zamakal aj na tom, aby si mala dôvod sa usmievať. Je ochotný do toho investovať čas aj peniaze a obetovať svoj komfort?