Nerozumiem mužom
Asi potrebujem čítať nezainteresovaný názor…
Stretavali sme sa asi rok, boli skoro v dennom kontakte, ked to z nicoho nic v lete ukoncil, prislo mo to extrembe emocne a urychlene rozhodnutie ale akceptovala som, 10 mesiacov sme neboli v kontakte kym mi neprekoplo a nezagratulovala som mu k narodeninam, podakoval necakal to prekvapila som ho. potom nic.
po 3 tyzdnoch som sa znova ozvala ako sa ma, sama si neviem vysvetlit preco. odpisal ze ho moja sprava velmi milo prekvapila a velmi potesila, ze to necakal, ze sa musi priznat ze casto si na mna spomenie a vzdy ked vidi auto ake mam ja pozera ci ma nestretne…
a teraz babo rad, je to normalne? hladam nieco co tam nie je?
ak vam na niekom nezalezi nemyslite na nho, CASTO, nedufate, ze ho stretnete a hlavne mu to nepoviete v 6tej sprave…o tom, ako vela to bude ked usudil ze casto, sa bavit nebudeme…
Pokiaľ sa ho priamo neopýtaš, tak nebudeš vedieť. Nič za to nedáš a budeš vedieť presne na čom si. Vyžiadaj si priamu odpoveď. Ak aj povie nie, tak budeš aspoň na 100% vedieť na čom si a budeš sa môcť pohnúť ďalej. Takto iba strácaš čas, ktorý by ti mohol venovať niekto, kto ti priamo povie "CHCEM BYŤ S TEBOU A BASTA".
@miriam11 🙈🙈 kriste na nebi z jednej spravy ako sa ma taketo scenare? to sa potom vnucujem kazdemu koho len pozdravim ked ho stretnem?...
@zdenkastanka 😀 este ze ma vyborne poznas a presne vies aka som a co ako casto robim...
No vidim ze kazda jedna ta tu pozna🥴🙄tak mu pis aj nadalej, len do toho, strapnuj sa dalej... evidentne s tebou nechce mat nic.ale ok, vtieraj sa dalej👏

Zablokuj si ho, nebudu ta svrbiet prsty.z casu na cas mu budes stale vypisovať a len sa trapit.a tu energiu si pritom mohla davno minat s niekym inym.zjavne o teba už nema zaujem inak by sa ozval sam.a ked mu napises tak z jeho odpovedí sa budes len trapit a premyslat ako to myslel a podobne... ukoncit a nechat tak.