icon

Nerozumiem mužom

1. jún 2022

Asi potrebujem čítať nezainteresovaný názor…
Stretavali sme sa asi rok, boli skoro v dennom kontakte, ked to z nicoho nic v lete ukoncil, prislo mo to extrembe emocne a urychlene rozhodnutie ale akceptovala som, 10 mesiacov sme neboli v kontakte kym mi neprekoplo a nezagratulovala som mu k narodeninam, podakoval necakal to prekvapila som ho. potom nic.
po 3 tyzdnoch som sa znova ozvala ako sa ma, sama si neviem vysvetlit preco. odpisal ze ho moja sprava velmi milo prekvapila a velmi potesila, ze to necakal, ze sa musi priznat ze casto si na mna spomenie a vzdy ked vidi auto ake mam ja pozera ci ma nestretne…
a teraz babo rad, je to normalne? hladam nieco co tam nie je?
ak vam na niekom nezalezi nemyslite na nho, CASTO, nedufate, ze ho stretnete a hlavne mu to nepoviete v 6tej sprave…o tom, ako vela to bude ked usudil ze casto, sa bavit nebudeme…

Strana
z2
zdenkastanka
2. jún 2022

Zablokuj si ho, nebudu ta svrbiet prsty.z casu na cas mu budes stale vypisovať a len sa trapit.a tu energiu si pritom mohla davno minat s niekym inym.zjavne o teba už nema zaujem inak by sa ozval sam.a ked mu napises tak z jeho odpovedí sa budes len trapit a premyslat ako to myslel a podobne... ukoncit a nechat tak.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
martina1985ba
Odpoveď bola odstránená
supermario
2. jún 2022

Pokiaľ sa ho priamo neopýtaš, tak nebudeš vedieť. Nič za to nedáš a budeš vedieť presne na čom si. Vyžiadaj si priamu odpoveď. Ak aj povie nie, tak budeš aspoň na 100% vedieť na čom si a budeš sa môcť pohnúť ďalej. Takto iba strácaš čas, ktorý by ti mohol venovať niekto, kto ti priamo povie "CHCEM BYŤ S TEBOU A BASTA".

autor
2. jún 2022

@miriam11 🙈🙈 kriste na nebi z jednej spravy ako sa ma taketo scenare? to sa potom vnucujem kazdemu koho len pozdravim ked ho stretnem?...

autor
2. jún 2022

@zdenkastanka 😀 este ze ma vyborne poznas a presne vies aka som a co ako casto robim...

zdenkastanka
2. jún 2022

No vidim ze kazda jedna ta tu pozna🥴🙄tak mu pis aj nadalej, len do toho, strapnuj sa dalej... evidentne s tebou nechce mat nic.ale ok, vtieraj sa dalej👏

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2