icon

Nespávame spolu, lebo ma to bolí

silvusa123
5. aug 2022

Ahojte trápi ma taká vec .. vždy pri pohlavnom styku ma to boli , mám totiž to otočenu maternicu a niekedy si nedokážem nájsť polohu a ak sa aj nájde tak nevydržím pokým sa priateľ urobí .. včera som mu povedala že s ním nedokážem spávať lebo ma to boli a veľmi ma to mrzí on mi stále vraví že keď nechceš tak so mnou nespí ...lenže on nechápe že ja chcem ale nedokážem vydržať ..tak isto mi povedať že už ho neviem uspokojiť ako na začiatku ..no bohužiaľ keď mám stále bolesti nemám chuť s ním niečo robiť... Som zúfalá lebo sa bojím že ma časom opustí ,sám mi povedal že do nekonečna to takto medzi nami nepôjde ..stále nad tým rozmýšľam že som proste "pokazená"

Strana
z2
mikadooo
5. aug 2022

@silvusa123 hmm to som v živote nepočula, že kvôli obrátenej maternici by žena nemohla spávať s chlapom. Chodíš na preventívky ku gynekológovi? Spomínala si mu tento problém? Povedal ti, že je to normálne a proste sa s tým nauč žiť? Sorry, ale takto s tebou žiadny hetero chlap asi nevydrží... Nemôže to byť psychického pôvodu? Mne sa nezdá, že si si správne určila príčinu. Verím, že tú bolesť cítiš, ale fakt myslím, že problém bude iné, nie v obrátenej maternici. Určite by som to riešila najskôr s gynekológom a pýtala by som sa ho, že kam ďalej, lebo toto nie je ok. Ak je priateľ ináč fajn a chceš si ho udržať, tak určite to rieš cez odborníkov a nie tým, že mu oznámiš, že už s ním proste sexovať nebudeš... Akože toto mne keby chlap oznámil, tak tiež to s ním asi dlho nevydržím, aj keď ma tu možno niektoré označia za sebca...

au1994
5. aug 2022

@silvusa123 ja by som hneď netvrdila, že je sebec. Rozumiem, že ťa to bolí, ale aj on má svoje potreby, ktoré nie sú uspokojené. Keby je situácia opačná a rieši sa tu chlap, ktorý má problém s erekciou, už by tu boli rady, aby si sa s ním rozišla. Rieš svoj problém, ak oňho nechceš prísť. Gynekológ, ak ten nenájde zdravotnú príčinu, skús psychológa.

iwesska
5. aug 2022

@silvusa123 Ano,viem,je to intenzivna pichlava bolest a cez to sa ist neda. Niektore bezne polohy su neznesitelne. Tiez hladame 10min.vhodnu polohu. A nie neda sa s tym nic robit,pytala som sa 3 roznych gynekologov.

silvusa123
autor
5. aug 2022

@mikadooo ja som sa už viac krát doktorky pýtala že prečo ma to tam stále bolí a ona že to bude tou maternicou že aj ona má taký problém ..jedine že si mám hľadať vhodné polohy ..ja som mu povedala ze s ním momentálne nedokážem spávať lebo ma to boli

silvusa123
autor
5. aug 2022

@au1994 psychológa mám skúsim sa jej na to popýtať

silvusa123
autor
5. aug 2022

@iwesska je to taká bolesť ako keby mi tam niečo vadí čo ma veľmi bolí

dadis
5. aug 2022

@iwesska
@silvusa123 baby, ale takato bolest pri styku by sa mala riesit, ved to sa uplne ochudobnujete o krasu milovania :( Ja si nemyslim, ze to je nieco fyzicke, skor by som povedala psychika, ze ste "isli" cez bolest a teraz mate vaginizmus, alebo kieho frasa :( Dufam, ze sa vam to podari vyriesit..

liusa82
5. aug 2022

poslala by som ho vieš kde aj s jeho nádobičkom. Ty si vôbec nevážiš samu seba ked si s takým dilinom? Ešte si mladá nájdeš ich plno.Nestrácaj s nim čas

akmozempomozem
5. aug 2022

otazka je ci potrebujes kopulujuceho.. ci sa urobi, viac beries ohlad na neho ako na seba.. ak by Ta on miloval ako Ty jeho, tak by bolo vsetko OK a pomohol by Ti v naprave a moznosziach a v milovani v podstate..

iwesska
6. aug 2022

@dadis To,ze ty si myslis,ze je to psychika a nie fyzicka bolest neznamena,ze to tak nie je. Ked ti niekto stupi na nohu a zaboli ta to,tak je to tiez psychika?!? Nechapes,ze kazda mame ine anatomicke parametre,inych partnerov ? A ze staci par mm sklon inak a moze to boliet? Vaginizmus je nieco uplne ale uplne ine. Ako bez urazky,ale gynekolog vie o tom urcite viac.

dadis
6. aug 2022

@iwesska Nie psychicka bolest, ale spazmus svalov vyvolany psychikou. Vaginizmus je oficialne diagnoza, prave naopak, verim, ze bolest realne citite, preto mi vas je luto 😔

Strana
z2