Neustála chuť na sex
Žienky ja už neviem čo robiť. Vždy som bola sexuálne o dosť aktívnejšia ako moje rovesníčky..sex na jednu noc pre mňa nebol ničím nezvyčajným. Sexovala som veľa, veľmi veľa a veľmi často ( samozrejme s ochranou..),ale nevidela som na tom nič zlé,bola som mladá,užívala som si. Nikdy som nemala poriadny vzťah lebo stále mi šlo viac menej o sex a potom ma už tí muži nejak nebavili. Až do mojich 20 rokov,kedy som spoznala terajšieho manžela a to bola láska na prvý pohľad. Bol o dosť starší ale nevadilo mi to lebo starší muži ma vždy priťahovali viac. Od začiatku vedel,ako to so mnou je že mám sex rada a potrebujem ho často ale vtedy mu to nevadilo skôr naopak...Do polroka bola svadba,potom prišla na svet prvá dcérka,rok na to druhá. Môj sexuálny apetit neutichal ani počas tehotenstiev ani po nich. No teraz mám 27,muž má po 40tke a mám pocit že mi z toho už preskočí a mužovi asi zo mňa tiež. Vraví mi,že nechápe ako môžem byť stále nadržaná,jemu sa koľko razy už ani nechce alebo je unavený z práce a ja mám pocit žeby som chcela stále viac
Sexuológovia nie sú v každom meste. Treba dovolať ktorý gynekológ je aj sexuológ. Hovorila si to svojmu gynekológovi? Kamoška mala s tým problém lebo je singel. Mala stále chute, ale nemohla nájsť partnera a u nej ty o nebol extrém ale bola na vrchole sexuality u žien, najskôr sa s tým gyn .zverila- on nemiestne zažartoval,ale ja ženatý. Prinášalo mi to trápne čo jej povedal. A neskôr začala brať antidepresíva aj keď veľa z nich ešte viac podporuje chuť jej dali na potlačenie. Zistili jej totiž veľa estrogénu. A nakoniec rakovinu. Môže to byť aj rakovina ovarií . Počula som že mnohé rakoviny mozgu okrem agresie spôsobuje aj zvýšenú chuť na sex. Je to istá forma agresie organizmu. Riešiť s lekármi. Bola sa už za niekým? Toto nie je normálne? Musíš mať niečoho veľa a z dôvodu nejakej skrytej choroby! Treba to ihneď riešiť. Možno je to psychologický problém. Psychika si mohla tvojím štýlom života ,cez sex.pozitky vytvoriť chorobný navyk - erotomania. Lieči sa to absenciou ako u alkoholikov. Stres- chuť na sex. Problémy- tak zasa chuť na sex.

Ja neverím na nymfy. To si vymysleli chlapi ktorí nemali apetít ako iní muži- nízka hladina testosterónu u muzov. Dôvod je stres 21.st genetika, a to že muži dnes mi pripadajú bako ženy-"boli má hlava,dnesbnie" .Stále byť len v práci,a kde kde stále sedia- teplo ich prirodzenia sa zohrieva v sede, abo tesné slipy,a chlapov to obera o potenciu. A teraz zeny su pre nich nymfy? . A čo je potom chlap keď sa nevie zastaviť v posteli? Nymfoš? Teda SORY ak mám zlé info o pojme ale mňa ako ženu uráža že vôbec niekto o sebe takto rozmýšľa a pochybuje že je nymfa. Prečo ženy sa vždy prvé spochybňujú? Veď aj v chlapovi môže byť problém.

Ešte K tým liekom
Také lieky na zastavenie chute neexistujú. Riešiť s lekármi či nemáš nejaké vážne diagnózy! Toto už abnormálne. Nehovorím že musíš mať niečo ale lepšie overiť ako žiť v nevedomosti- teda s pocitom že nevieš čo to spôsobuje. Ak nič nezistia, teda ani krvné testy, ani psychológ tak potom ti nik neporadí kto nie je v tvojej koži. Nezávidím ti.
Je to normálna závislosť na sexe a lieči sa u sexuológa, psychiatra.Ked má niekto úzkosť má zlé myšlienky, že sa niečo stane, strach ...ty máš zase v hlave sex a, keď ho nemáš si nevrla, nervózna, neuspokojena, máš z toho úzkosť.Cim viac sexu, tým viac chces.Mam takú kamarátku má muža, milenca, v práci si to musí spraviť sama stále dvojzmyselné reči a pod...kvantum erotických pomôcok, prádla jej život sa točí okolo sexu.A to je žena po 40 tke.Muz je z toho otrávený a preto podľahne vždy prvému, ktorý by chcel...teší sa, že sa rajcovne oblečie do práce a muzov bude dráždiť. Vyskusali trojku, ona lesbicky sex
V pozadí je túžba po láske, ziaduckosti a hlavne je to psychicky náročné, lebo každý telefonát s ňou je o tom akého chlapa videla a čo by stvarali😊vzhľadom k tomu, že robím s podobnými poruchami môjmu vysvetleniu neverí a tvrdí, že má len rada sex.Je to choroba ako každá a lieči sa všetkého veľa škodí.
Ahoj mam známu a toto iste čo píšeš ako keby ona tak isto veľa veľa mužov mala v posteli a neustálu chuť na sex a raz sme sedeli na káve a ja jej hovorím počuj ako to ty dokážeš stále striedať tých chlapov není ti to hnusné a ona hovorí že ona si nevie pomôcť že má stále chuť a len čo vidí pekného muža tak by ho pretiahla do vzťahu nechcela ísť lebo vedela že by to s jedným nevydržala... A ja som tak rozmýšľala prečo by to mohlo tak byť a po strašne dlhom rozmýšľani mi doplo že jej otec sa obesil keď bola dieťa a toto mohli byť následky keď som jej to vravela tak povedala že je to dosť možné pretože s otcovou smrťou sa nevyrovnala do dnes... Preto sa chcem opýtať nezažila si v živote niečo strašné zle
Ja som na tom bola podobne môže to byť aj psychická porucha ak hormony nepomohli, pretože to sa deje hlavne v hlave.
Som na tom rovnako
Vidim, ze prispevok starsieho data. Opytam sa, zmenilo sa to nejako casom, alebo to stale pretrvava?

Ešte som chcela napísať že ďakujem autorke že začala túto tému, lebo ja si vždy pripadám pri rozhovore s kamarátkami ako nejaká nadržaná nymfa, každá rieši len ako sa tomu vyhnúť. Myslím ze je dôležité poukázať na to, že sú aj iné ženy a ako to berú.