icon

Neužívam si sex s priateľkou. Má zmysel pokračovať ďalej?

13. mar 2021

Sme spolu 1 rok a 3 mesiace. Mám 23 rokov, priateľka má 19 rokov. S ňou som prvýkrát stratil panenstvo. Keď sme mali prvý krát sex, spravil som sa hneď, lebo som cítil ten pocit, hádam viete ako to myslím (proste že si to užívam). Ako náhle sme mali druhý a tretí krát a xyz krát necítil som nič, absolútne nič. Doteraz necítim nič, vôbec ma nepritahuje ako predtým. Keď nemám erekciu ona sa snaží ale potom sa nato vykašle. Niekedy sa chová ako decko, keď je nejaký problém, ona sa nato vykašle. Stále hovorí že som agressor, a pszichopat, a ze kričím (nekricim) lebo poviem svoj názor, čo sa jej nepáči, a vie ze mam pravdu a ticho je. A kvôli pravdu mi nadáva do agresora, do psychopata. Mám strašne veľa trpezlivosti. Pri sexe myslím na druhú ženu, aby som sa spravil. Neviem či sa to dá nazvať za "podvod" ale poviem pravdu, že s ňou si vôbec neužívam sex, absolútne. Rozumieme si, máme spoločnú reč, ale v sexe to nefunguje ako by to malo fungovať. Neviem či je chyba vo mne, alebo v nej, neviem vôbec. Ako hovorím na začiatku to bolo úžasné (prvýkrát), odvtedy nič necítim. Neviem čo mám robiť. Všetko klape, len to sex nie. Niekedy ma vie tak vytočiť, že vyčíta mi také sprostosti. Niekedy mám chuť sa s ňou aj rozísť. Stále vyvoláva hádky, hľadá niečo aby som niečo povedal a aby som bol potom ten najhorší. Bývam s rodičmi. Odkedy sme spolu dali dokopy sme spolu každý boží deň. Nebaví ma to už s ňou. Neustále sa odúva, urazi sa. Nemám na ňu niekedy nervy ani trpezlivosť potom hovorím ze rozidem sa s ňou ale neviem to urobiť. Neviem čo mám robiť. Poraďte prosím vás.

Strana
z2
autor
14. mar 2021

Nebije len žiarli a potom puff facka.

bennn
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2