Nevadí vám, keď sa váš muž pozrie na iné ženy?
Ahojte možno blba otázka ale nevadí vám keď sa muž pozrie na iné ženy? Ako to beriete?
Mne to hrozne vadí a cítim sa kvôli tomu vždy zle . Neraz sme sa kvôli tomu pohádali . To je aj mojou povahou a nízkym sebavedomím :(
@mara2010 a ostatne diskutujuce damy, je absolutne normalne, ze chlap ma chut pozerat sa a dokonca sa aj vyspat s inymi zenami, ako so svojou manzelkou. Je to ich prirodzeny instinkt. To ale neznamena, ze tomuto instinktu musia podlahnut na kazdom rohu. To, ze to Tvoj muz povedal Tvojej kamoske je pre mna trochu nevkusne, ale zase hladala by som za tym to, ze to nemoze povedat Tebe. Muzi su k zenam neuprimni v tomto, aby ich nezranili. Ale pre mna je takato neuprimnost vo vztahu nepripustna. V nasej spolocnosti je urcity moralny imperativ, ktoremu sa snazime podriadit, ale netreba zabudat, ze tento imperativ nevychadza z prirodzenosti cloveka.
Mne to vadi.Ma sa doma na co pozriet.
@mara2010 Nevadí,aj ked malokedy sa pozerá, skor ja sa obzriem za peknym muzom a peknou ženou 🙂
pozrie a co ved aj ja ked vidim pkneho chlapa tak sa pozriem, na tom nie je nic zleho. no je samozrejme ine sa pozriet a ocumovat a slintat nad niekym
Je zaujímavé že o tom vieš. Bola si pri tom keď to tvojej kamarátke hovoril? Lebo v tomto prípade je to veľmi nevhodné, nevkusné, mňa by sa to dotklo. Neviem či ho ospravedlňuje, že bol opitý. Si to radšej mohol nechať pre seba. Trt.
nech sa pozrie ked ma na co :D. Ale ak by mal vyslovene cumiet ako nejaky neukojeny drbo na ulici, tak to by mi vadilo..Vadi to aj mne ked na mna niekto tak cumi 🙄.
Nie nevadi a neriešim to.
@mara2010 aj ja pozeram keď je pekná alebo zaujímavá 😁
@mara2010 môj sa pozerá ešte keď šoféruje otáča hlavu ale ja sa tvárim, že to nevidím.. Keď som mala nízke sebavedomie, vedela som na to mať aj nejakú poznámku.. Teraz si poviem, že som krásna baba a čo nech kukne na inú a tvárim sa, že to radšej nevidím (napr keď mam svoje dni som haklivejsia😀😀).. Čím viac to budeš riešiť, tým viac budeš seba zhadzovať...
Tie poznámky, oni sú v tomto skratka jednoduchý hlavne keď majú vypité.. Skôr rozprávajú ako myslia mám to doma ale vždy bud nad vecou, dopraj si viac starostlivosti času pre seba maj sa rada.
Nieeee, koľko razy mu ešte na poviem "pozri aká šupa ide okolo", "pozri na ten zadok" 😀
Ja som mojmu priatelovi povedala ze ini muzi ma nezaujimaju okrem Antonua Banderasa a ak by prisiel na slovensko a mal navrhy nech ma doma necaka 😀 Myslim ze priatel uplne kludne spava 😀. Neries chlap je lovec ine cudzie zeny bude obzerat kazdi lebo je to ine, nove a teba uz pozna. Pokial obzera a nechyta tak je v pohode. A mozem Ti dat jednu dobru radu ak niekam pojdete spolu nahod sa, vystri hrud usmievaj sa nech sa muzi obzeraju za tebou (lebo su rovnaki lovci ako ten tvoj doma) a tvoj chlap bude strazit a starat sa o teba aby si mu neutiekla a nebzde mat cas riesit one baby 😀
Ja sa nedivam po iných mužoch, lebo sú škaredý.. on sa nediva po iných ženách lebo má mňa! Ale teraz vážne.. obaja sa nedivame, lebo si nerobíme vo vzťahu napriek!rešpektujeme sa navzájom, nikdy sme za celé roky na seba nekricali, nehadali sa, proste vieme odkiaľ - pokiaľ.. si vychádzame v ústrety vo všetkom.. ja som si ho vychovala od prvého mesiaca čo som s nim! treba mužovi dať najavo čo si môže dovoliť a čo nie..
Keby mi však povedal, že by spal s inou, dvere by som s nim vyrazila!
Ženám tu zrazu nevadí nič.. ani že sa ich muž pozerá po iných ženách?! Načo má doma tu svoju? Keď po druhých čumí?! nuž keď vám to nevadí, potom sa nečudujte ze majú chuť e na iné! u mňa by toto neprešlo! mužom je všetko dovolené potom sa čudujú ženy.. ze sa im k. rvia Tí muži..!
@888deborah888 😀 co sa zavzdusnujes 😀 nie kazda musi byt taka sekera ako Ty. Mam precitany aj ten prispevok co si zmazala 😉
@soldi pravdu mám ne!? 🤣
@mara2010 ja som asi chlap😅 ked vidim krasneho chlapa , usmievam sa nanho aj očkom mrknem😄😄 a po rozume mi behaju hocijake hluposti🙈😃😃 ale priatelovi by som to nepovedala 😉 a moj muz no predomnou sa moze hrat na anjelika ale ja vidim jednym okom ako sa obzera , usmieva , napriklad ak sme v obchode a je pekna pokladnicka tak sa snazi na seba upriamit pozornost , žartuje ..: neviem ci to robi preto aby som ziarlila ale ja to mam na haku 😂 taktiez vidim ako sleduje kto si mna obzera a ked vidi ze sa aj ja pozriem uz na nom vidim ze je urazeny 😂 no nech 😃😃
@888deborah888 "respektujeme sa....ja som si ho vychovala".....akoze citas co pises? 😀

@mara2010 prepac ale mne pride ze prehanas a chytas ho za slovicka. Bol opity, povedal to podla mna v zmysle ze aj tak pozrie na ine aj napriek tomu ze s tebou je vsetko super a podla mna je to normalne. Kazdy a aj kazda sa pozrie ale to neznamena, ze idem za tym clovekom a zacnem ho balit. Chudak chlap, povedal jednu hlupu opitu vetu a uz sa tu donho 30 zien obuje😂neberte vsetko doslova a tak hrozne vazne, ja tiez raz za cas trepnem nejaku hlupu poznamku ale neviem si predstavit ze by mi to chlap potom roku vycital a predhadzoval ze vtedy a vtedy som nieco povedala🙄