icon

Nevadí vám, keď sa váš muž pozrie na iné ženy?

mara2010
8. máj 2022

Ahojte možno blba otázka ale nevadí vám keď sa muž pozrie na iné ženy? Ako to beriete?

Strana
z3
lara45
9. máj 2022

@vlcik1 presne tak hlavne že si rozumieme.Ty musíš byť asi slobodná alebo slobodný podľa prezyvky neviem odhadnúť pohlavie.Takže veľa štastia pri hladaní partnera a prosím ťa keď ho/ju budeš hľadať vyhni sa jaskyniam .🤭😛

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
ouwecka
9. máj 2022

@mara2010 normálne aj mne sa nejaky muzi pacia a co,nehne to so mnou ani nijak nic ine u neho tiež

sabinami
9. máj 2022

@mara2010 🤣 ja sama do mojho vždy štuchnem a ukazujem mu pekne ženy ale väčšinou sa nezhodneme, ta ktorá sa páči mne, jemu nie a zas naopak 😂

olioza
9. máj 2022

@mara2010 uprimne ti poviem ma pravdu. Každý chlap je takí istí. Ale je rozdiel o tom rozprávať a iné urobiť to. Sú muži co ti nehovoria a spravia to. Na tvojom mieste by som di kupila nove spidne prádlo a oživila to. Mate stereotyp. Muži majú radi zmeny a všetky možné zmeny. Fantaciu zapoj a vsetki bude super. A potom bude mať vždy inú ženu. Kľudne si sj parochňu kup. Bude sranda.

lara45
9. máj 2022

@vlcik1 tak to gratulujem.Hlavne ,že sa ľúbite😀.Budte šťastní😊

luizina
9. máj 2022

@mara2010 ked sa pozrie nevadi, vsetci to robime a je to normalne. Ocumovanie a nedaj boh oplzle narazky to by som nezniesla. Mne osobne velmi vadi, ked ma iny chlapi ocumuju prilis, je mi to proste neprijemne a toto ked povedal tvojej kamoske, tak ta ho mala rovno uzemnit a hadam by sa zbadal kamos, ze toto sa verejne nehovori.

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
lucinkak87
10. máj 2022

@mara2010 nevadí, keďže som mierne bisexualna, okukujeme ich spoločne 😁

ivec16
10. máj 2022

aj ked mas dietu do jedalneho listku sa mozes pozriet ;)

marteenka
10. máj 2022

Úprimne,
- Koľko mužov povie, že nepovedie a spraví to
- koľko mužov tajne sníva o iných ako o svojej žene
- kolko mužov povie, že by sa vyspal s inou, ale neurobí to, pretože svoju ženu miluje

Každý má nejaké svoje predstavy. Určite baby tiež pozriete po peknom chlapovi a poviete, že ten by stal za hriech. No neurobíte to, milujete svojho muža, rodinu. Predstavy sú fajn. Pomáhajú uniknúť zo stereotypu.
- ďalšia vec, že bol opitý, otázka je ako veľmi si pripustíš opilecke reci
- ty musíš svojho muža poznať, ako veľmi to myslel vážne
- my s mužom pozeráme po pekných babách a často sa pýtam, keď je nejaká pekna, či ju vezmeme do trojky, alebo chlap zas obdivuje trénera plávania našich chalanov :D
- jedna vec je hra slov, častokrát je vzťah odľahčený, keď si viete takto spolu zavtipkovať ako byt úpätí a brat všetko veľmi vážne, ale ako vidím, veľa žien by to nezobralo dobre
- je to o nastavení vzťahu aj povahach a dôvere

misenka88
10. máj 2022

Ide o inteligenciu muža, ja som so svojim 16r a nikdy som si nevšimla že sa pozerá po iných, samozrejme určite sa pozrie 😆ale proste len idiot sa pozrie tak okato že to žena vidi, nedajbože sa otočí, to je za mňa neucta k partnerke, každý to ma inak, ja by som s takým nebola ani minútu 🤷🙂

zdenusa4
10. máj 2022

@misenka88 hej hej. No je rozdiel medzi pozretím a pozretím. A tu by sa mali aj ženy naučiť robiť rozdiel. Ktorá z vás sa na pekného chlapa nepozrie

soldi
10. máj 2022

@misenka88 takze Ty tvrdis, ze ked je clovek inteligentny tak sa nemoze pozerat na opacne pohlavie pokial ma partnera? verim, ze ide iba o zlu formulaciu z Tvojej strany 😀

misenka88
10. máj 2022

@soldi čítaj s porozumenim. Pisala som isto sa každý pozrie ide o to ako okato. Pekný deň

soldi
10. máj 2022

@misenka88 skus zobrat do uvahy, ze existuju ludia, ktori nemaju silne majetnicke sklony a vobec im nevadi, ked sa ich partner/partnerka aj okato pozeraju na druhych. s inteligenciou to ziadno nesuvisi 🙂 skor o vztahu a vzajomnou nastaveni partnerov

Strana
z3