Nevadí vám, keď sa váš muž pozrie na iné ženy?
Ahojte možno blba otázka ale nevadí vám keď sa muž pozrie na iné ženy? Ako to beriete?
@mara2010 uprimne ti poviem ma pravdu. Každý chlap je takí istí. Ale je rozdiel o tom rozprávať a iné urobiť to. Sú muži co ti nehovoria a spravia to. Na tvojom mieste by som di kupila nove spidne prádlo a oživila to. Mate stereotyp. Muži majú radi zmeny a všetky možné zmeny. Fantaciu zapoj a vsetki bude super. A potom bude mať vždy inú ženu. Kľudne si sj parochňu kup. Bude sranda.
@mara2010 ked sa pozrie nevadi, vsetci to robime a je to normalne. Ocumovanie a nedaj boh oplzle narazky to by som nezniesla. Mne osobne velmi vadi, ked ma iny chlapi ocumuju prilis, je mi to proste neprijemne a toto ked povedal tvojej kamoske, tak ta ho mala rovno uzemnit a hadam by sa zbadal kamos, ze toto sa verejne nehovori.
@mara2010 nevadí, keďže som mierne bisexualna, okukujeme ich spoločne 😁
aj ked mas dietu do jedalneho listku sa mozes pozriet ;)
Úprimne,
- Koľko mužov povie, že nepovedie a spraví to
- koľko mužov tajne sníva o iných ako o svojej žene
- kolko mužov povie, že by sa vyspal s inou, ale neurobí to, pretože svoju ženu miluje
Každý má nejaké svoje predstavy. Určite baby tiež pozriete po peknom chlapovi a poviete, že ten by stal za hriech. No neurobíte to, milujete svojho muža, rodinu. Predstavy sú fajn. Pomáhajú uniknúť zo stereotypu.
- ďalšia vec, že bol opitý, otázka je ako veľmi si pripustíš opilecke reci
- ty musíš svojho muža poznať, ako veľmi to myslel vážne
- my s mužom pozeráme po pekných babách a často sa pýtam, keď je nejaká pekna, či ju vezmeme do trojky, alebo chlap zas obdivuje trénera plávania našich chalanov :D
- jedna vec je hra slov, častokrát je vzťah odľahčený, keď si viete takto spolu zavtipkovať ako byt úpätí a brat všetko veľmi vážne, ale ako vidím, veľa žien by to nezobralo dobre
- je to o nastavení vzťahu aj povahach a dôvere
Ide o inteligenciu muža, ja som so svojim 16r a nikdy som si nevšimla že sa pozerá po iných, samozrejme určite sa pozrie 😆ale proste len idiot sa pozrie tak okato že to žena vidi, nedajbože sa otočí, to je za mňa neucta k partnerke, každý to ma inak, ja by som s takým nebola ani minútu 🤷🙂

@vlcik1 presne tak hlavne že si rozumieme.Ty musíš byť asi slobodná alebo slobodný podľa prezyvky neviem odhadnúť pohlavie.Takže veľa štastia pri hladaní partnera a prosím ťa keď ho/ju budeš hľadať vyhni sa jaskyniam .🤭😛