icon

Nevera a malé dieťa

19. okt 2023

Ahojte, asi sa chcem iba vyrozpravat a mozno povzbudit, lebo mi je smutno zo zivota. Po 12 rokoch vztahu nas s 2,5 rocnou dcerkou opustil manzel...nasiel si inu zenu. A to sme mali roky velmi pekny vztah, iba posledne mesiace bolo citit, ze sa vzdalujeme a ze stale pracuje, na mne bola domacnost a dieta. Nic take hrozne sa u nas nedialo, proste taka klasika s malym dietatom-kolotoc povinnosti a unava, ale stale sme sa vedeli porozpravat a podporit. Iba posledne mesiace,ako uz niekoho mal, som ho nespoznavala. Najviac mi je luto, ze po prevaleni nevery sa rozhodol odist. Sice stale opakuje, ze ma zmatok a potrebuje cas, ale odstahoval sa a nadalej sa stretava s milenkou...tak aka snaha, ked sa k tomu postavil takto. Nechapem, ci ma tak zatemneny mozog novym vztahom alebo sa zmenil na takeho sebca schopneho takto ublizit svojim najblizsim a ja som to nevidela? Ale ani nikto z nasho okolia to necakal. Stalo sa to takto niekomu? Nespoznavam ho ani v tom, ze na miesto snahy a prosby o odpustenie hlada chyby vo mne a ospravedlnuje tym svoju neveru. Samozrejme, ze za vzdialenie sa vo vztahu su vzdy zodpovedni dvaja, ale takto sa riesi prva kriza vo vztahu po tolkych rokoch? Viem, ze za to, ze sa rozhodol pre neveru moze on a nie iba milenka, ale aj tak ma mrzi, co su zeny schopne urobit inym zenam. Kde sa vytratila ludskost a sucit? Novej zene staci, ze jej povie, ze " uz si s manzelkou tak nerozumieme"? Ved aj ona raz bude matka maleho dietata💔 Zeny nerobme si toto navzajom.

minenkak
20. okt 2023

@anna777115 ale mať sex so zadaným človekom není pre mňa ako slobodného človeka nič závažné ,zle a neetické a nemorálne je to len sex

anna777115
20. okt 2023

@ckocka Ale muž ju nepodvadza sám zo sebou.Keby, muž s milenkou spoločne zabili partnerku muža, ťa by si tvrdia, tiež, že to bola vražda,len zo strany manžela...?

minenkak
20. okt 2023

@anna777115 ako vražda a sex je teda príklad

minenkak
20. okt 2023

@anna777115 tá milenka nemala žiadnu zmluvou s manželkou toho muža nič jej neslubila ten muž niečo sľúbil a nidy není na víne len ten čo podvádza ale aj ten druhý v partnerstve

betulinka1
20. okt 2023

Je to debil. Este tebe bude vycitat chyby a tebe tym ide uplne dole sebavedomie. Ved to ta pomaly viac zničí ako to, ze ako chlap by odisiel a povedal ok tak som sa zaľúbil. Prosim ta !!!! nepocuvaj tieto keci o tom, kde si spravila chybu ty. Normalne ho stopni a povedz mu, ze toto nebudes pocuvat. Nech ti iba povie kedy pride pre dieta a kedy ho donesie, kolko posle vyzivne. A ty si daj na sud zverenie aj s výživným. Akoze ked chce nech ide. Neviem ci ta to ukludni ale videla som mnoho prípadou rozpadnutych vztahov cez moju pracu ale po rokoch vzdy tych co ublížili dobehla karma alebo osud alebo nech si to vola kto chce ako chce. Vzdy ked som po rokoch stretla tych, ktorych zradili partnery a videla som ich na dne, si dali svoj zivot do poriadku a ked som sa pytala ako ich ex, tak tie pribehy mi opat a zas potvrdzovali, ze najlepsi sudca je zivot sam. 😉😉😉 dieta je male este sa pekne prispôsobí tomu, ze chodi za otcom na vikendy. Len mu dieta davaj. Budes mat aj ty cas na seba a aj dieta bude mat cas s otcom. Drzim ti palce. Neboj sa vsetko prebolí a nepocuvaj toho hňupa o tom, ze si taka ci onaka.

anna777115
20. okt 2023

@minenkak No, keď tak zmýšľaš, tak sa ani nečudujem, že v dnešnej dobe nikto za nikoho a nič nenesie žiadnu zodpovednosť.O nezáväzný sex by išlo, ak by ho mali dvaja nezadaný, ľudia.Ak, je čo i len jeden vo vzťahu, tak sa už nejedná o nezáväzný sex, ale o neveru.

subartic
20. okt 2023

Napr. ja takýto typ mužov neznášam . Tak keď si najdem milenku , postavím sa tomu čelom a svojej žene poviem , nehnevaj sa mrzí ma to ale zaľubil som sa a chcem žiť s druhou ženou , zbalí si veci a vypadne . Ale tuto muž sa odsťahuje lebo má zmätok a musí si to premyslieť , lebo on nevie čo má robiť a manželka má poslušne čakať na jeho rozhodnutie a ešte na seba nechať aj liať tú žumpu čo mu ide z úst, nechať sa obivňovať že bola taká a taká a onaká a preto on musel toto a hento .
Od mojej sestry odišiel tiež manžel kvôli inej žene, doslovne zo dňa na deň , nechal ju s dvoma malými dcérami . Len jej napísal že má v sebe zmätok a musí sa rozhodnúť s ktorou zostane. Na to mu ona napísala že nie on sa rozhodne o tom či sňou zostane , ale ona sa bude rozhodovať či ho vezme vôbec späť. A zvolila nulovú komunikáciu s ním , deti mu podala vo dverách a zavrela mu dvere pred nosom . Odpovedala len na sms ktoré sa týkali výhradne detí . Muž sa vrátil späť po troch mesiacoch a teda dala mu to riadne vyžrať.

ckocka
20. okt 2023

@anna777115 Pri trestnom čine vraždy bude ten druhý spoluvinný. Trestný čin nevery neexistuje, a ja ho ani pomyselne na rovnakú úroveň nekladiem, takže to nemôžem porovnávať.

minenkak
20. okt 2023

@anna777115 stále tu ide ,že milenka, milenka a čo ty dvaja v tom vzťahu a áno pre milenku je to nezáväzný sex

sheila121
Odpoveď bola odstránená
anna777115
20. okt 2023

@ckocka No vidíš, je spoluvinna, tak isto ako pri nevere, lebo sa podieľala na Tom aby chlap bol svojej partnerke neverný.Nevera, má niekedy väčšie rany a následky, ako vražda.

minenkak
20. okt 2023

@sheila121 ja niesom slobodná

sheila121
Odpoveď bola odstránená
ckocka
20. okt 2023

@anna777115 V čom je rovnaká vražda a nevera? To je ako porovnávať mravca a medveďa - majú spoločné to že sú to živočíchy.

minenkak
20. okt 2023

@anna777115 ak je nevera horšia ako vražda tak potom fakt netuším už čo je zle a čo dobré,vraždou násilne ukončis život človeka za tým už nič neni,nevera je skomplikovany život na pár mesiacov a ideš ďalej

minenkak
20. okt 2023

@sheila121 rozvodovosť myslím není kôli neveram, nevera je len niečo čo druhému ukáže,že vzťah už asi nefunguje ako má lebo veľa ľudí nepočúva, čo ten druhý vraví a čo mu chýba, až nevera zrazu otvorí oči lebo zrazu bolo ublížené a aká som ja chudera a chudatko

karolinakr
20. okt 2023

Ja poznam jednu osobu, co mala dieta so zenatym, potom sa ospravedlnila tej manželke, teraz neni s tym chlapom ani jedna. Manželka to neprijala.To bol jediny pripad v historii, že milenka si uznala chybu, a este Carrie v Sex ve meste sa ospravedlnila Nataše

anna777115
20. okt 2023

Milenka, je síce slobodná, ani nikomu nič neprisahala, ako tu často a s obľubou píšete, ale nie je nesvojpravne teliatko, ktoré nevie rozlíšiť dobré od zlého.A keď, už nič jej nie je podľa niektorých žien, čo vytknúť, tak aspoň to, že je to vysoko nemorálne a neetické voči milencovej partnerke, lebo empatický človek sa dokáže vžiť, aj do pocitov druhej osoby.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
minenkak
20. okt 2023

@sheila121 tak ale zas to není chýba tej ženy ,že sa muž nedokáže ovládnuť,ako ja keď niekoho nechcem tak to viem veľmi ukázať a môže byť ten človek aj zo zlata

karolinakr
20. okt 2023

A z tych obvineni, čo ti povedal, vsetko striela na slepo, či je na tom kus pravdy? Lebo to zas neverim tiež, že jedna strana 100% nevinna, druha 100% vinna

kvetinka75
20. okt 2023

kamarátka mala ,,ukážkový ,, vzťah. Rozumeli si, za ručičky sa vodili a on zrazu - milenka. Rozvod. Časom si uvedomil chybu ale čo už, stalo sa a kamarátka mu už neverí, istotu nemá nikto nikdy že sa to nestane, jednoducho ho oblbla tá druhá.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
anna777115
20. okt 2023

@minenkak Naozaj, tomuto svojmu odôvodneniu, aj veríš.Psychologovia, majú nato iný názor.Zranenia duše, môžu vyústiť až do fyzickych ochorení a nesú sa s človekom po celý život.Maš, strašne, povrchné zmýšľanie ale, vôbec sa nečudujem, lebo taký je výsledkom v našich rodinách, vzťahoch a v celej spoločnosti.

minenkak
20. okt 2023

@anna777115 nemám povrchné zmýšľanie a mám aj dosť životných sklamaní za sebou a bolestí, ale aby som sa zložila na celý život kôli niečomu čo má teraz zloží na kolená a ešte nevera ,je fakt len slabosť,sú moc horšie veci na svete a každý deň to tu dosť žien píše

minenkak
20. okt 2023

@sheila121 niektorým ženám to nevadí všetko je uhol pohľadu

anna777115
20. okt 2023

@minenkak Slabosť, je to, keď nevieš udržať svoj sexuálny pud, pod kontrolou a nemáš zábrany praktizovať sex aj so zadanym mužom.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
minenkak
20. okt 2023

@sheila121 ale to je všetko uhol pohľadu,milenky a milenci tu vždy boli a budú,ľudia si musia riešiť hlavne svoje vzťahy doma ,lebo doma je tá chyba nie niekde mimo

minenkak
20. okt 2023

@sheila121 a áno nemalo ani ja niesom za to ,ale na milenku by sa fakt vina nemala hádzať