Nevera z mojej strany, ktorú mi navrhol muž
S mužom nám to neklape v posteli, lepšie povedané neuspokojuje ma a vie to. oboch nás to trapi ale neplánujeme sa preto rozísť pretože som tehotná. Sexuologa však odmieta. Raz mi povedal že keď mi nestačí nech si nájdem iného partnera na sex. Nepovedal to v hneve ani ironicky a ani zo srandy. Myslel to vážne. Ja som to odmietla prišlo mi to zvrátené ale v poslednej dobe nad tým často uvažujem. Chcela by som zistiť či je problém vo mne alebo v partnerovi. Pretože toto je take citlivé ale partner ma dosť maly, a viem že aj s malým šašom sa dá urobiť veľké divadlo a preto neviem či nie je chyba vo mne a takto by som to mohla zistiť keby raz skúsim iného, lebo on je môj prvý, ja jeho tiež. (Mám 20 on 22 a sme spolu od 17) Keď to skusam sama uspokojím sa ale keď sme s partnerom tak necítim ani len že je vo mne. Preto ak by bola chyba vo mne by som sa to snažila riešiť kľudne aj s odborníkom ale takto to neviem zistiť.
Čo by ste mi poradili? Prosím, nie to že sa rozísť, milujeme sa a chceme byt spolu, viem že sex je dôležitý ale pre mna nie je až taký podstatný aby to bol dôvod na rozchod. A partner je spokojný, len ja sa neviem uspokojiť
@danim zacat druheho urazt je tiez super znamka inteligencie....ja som spokojna dakujem o svojom seualnom zivote nemam dovod sa ti spovedat ale ked uz ta to zaujima som vydata desat rokov a praktizujeme monogamiu....napriek tomu chapem nove moznosti, rada si vypocujem nove pribehy a neodsudzujem ludi, hlavne ked verim ze od kazdeho sa da nieco naucit.
@danim ona nepotrebuje aby jej niekto niečo schvaľoval,spraví,čo uzná za vhodne.To,čo jej “povolil” muž je na vysokej úrovni pochopenia a žiaľ,nie každý sa dokáže obetovať kvôli milujúcej osobe.On si plne uvedomuje,aký obrovský celoživotný problém je,že ju nedokáže uspokojiť a tým,že ju nechce stratiť,tak radšej bude trpieť aby jej doprial to,čo ona vyžaduje...
@gabika0825 Bude to ľutovať.Nie to, že ho podvedie ale to, že ostane veľmi prekvapená keď ju každý len prefíkne.Vymení stabilitu s otcom dieťaťa za jednorázový sex.Preto nech ešte porozmýšľa čo pre svoje dieťa chce.Pokiaľ ho naozaj ľúbi tak existujú aj iné spôsoby ako tento problém riešiť.Nezahodila by som niekoľkoročný vzťah kvôli sexu.Keby ho vymenila hneď tak dobre nikto by ju nesúdil, tiež by som ho nechala, ale keby som muža ľúbila ešte k tomu tehotná určite by som ho nevymenila za sex.
Za 1. Ten chalan by jej to nikdy neodpustil (má len reči zúfalca)
Za 2. Kto by už len chcel tehotnú ženu ktorá podvádza otca dieťaťa.Len chudáci ktorí by ju využili.
Neľúbi ho.Žena ktorá miluje neuvažuje nad milencom.Nech idú radšej od seba lebo chalan bude mať depky už navždy.
@danim ale to si myslis ty,pravda môže byt úplne iná...ona si to uvedomuje a preto písala sem,lebo s tým v sebe samej bojuje.Iba človek ktorý skutočne miluje sa dokáže obetovať a posúvať hranice
Každý ma nejakú predstavu o živote,ale život nám ponuka viacero cesticiek...vždy ak sa to vymyká zauzivanej norme,ľudia nerozumejú,no pochopili by ak by boli v koži toho človeka
@littlebubble nuž každy nech si robí po svojom... mne príspevok príde ako keby to písal nedospelý človek... teda myslím úvahovo..
@danim Ani si nemyslím že vymyslená, ale jednoducho autorka je dieťa rozumovo... aspoň tento príspevok to dosvedčil... a čaká dieťa....

@sorak v tom prípade nech si dohodne aj grupak, či my jej to mame schváliť? Či ako??