icon

Neverný muž a morálna otázka

8. aug 2022

Spoznala som zaujimaveho muza, stretli sme sa v bare, velmi sme si rozumeli. Bol vsak cely nejaky tajomny. Kedze ja som clovek ktory doveruje, nejak som to neriesila. Stretli sme sa este 2x. On sa tvaril ako slobodny chlap. Nechcel mi povedat svoje priezvisko a nema vraj ani socialne siete. No zistila som si to a to co som zistila ma sokovalo. Ma 2 deti a manzelku. Tu manzelku poznam z cias zakladnej skoly, boli sme kamosky isty cas. Aj ked sa tvaril ze on nema zenu ani deti a ze mu to je luto ze uprednostnil karieru a bla bla....a teraz otazka. Co robit? Povedali by ste to jeho zene? Maju spolu deti asi vo veku 1 a
5 priblizne. Myslim si, ze to nebolo z jeho strany 1.x ani posledny.

Strana
z2
angel993
8. aug 2022

Povedz jemu, že vieš, že je ženatý s tvojou kamarátkou zo školy.

danica2711
9. aug 2022

nezaťahuj do toho jeho ženu, ak to potrebuješ vyventilovať, nalož tomu chlapovi. Aj keď - čo si čakala, keď ti nechcel povedať ani svoje priezvisko?

ibrunova
9. aug 2022

Preboha nič jej nepíš, ty sekni kontakt a viac to nerieš..

evaachesa
9. aug 2022

Ja byť na jej mieste, určite to CHCEM vedieť a bola by som tej osobe čo by mi to (hoci aj anonymne) povedala, veľmi vďačná!

wivienka111
9. aug 2022

tak skrelo by ma to, chcela by som tiez vediet, ze preco a neviem co, ale ked si vezmem aky to moze mat dopad na tu rodinu, deti, tak by som to asi nechala radsej plavat :-/

oblecenie99
9. aug 2022

Nepovedala.
A keby som bola na mieste tej kamošky a ináč by doma bolo všetko v najväčšom poriadku, tak by som to chcela vedieť iba za predpokladu, že nemáme deti.
Úprimne, po mojich iba pozorovacích skúsenostiach zo školení by som už nedala ruku do ohňa ani za jedného zadaného chlapa - ani za môjho muža, ani za môjho otca, za nikoho.

pragmaticka
9. aug 2022

Nechap ako môžete niektoré pisat, ze ste s takým chlapom stratili roky?! Co vás držal doma na reťazí a mohli ste len dýchať??? Sak aj keby som žila s nevernikom, stále žijem, mame spolu pekne chvíle, dobrý sex, romantiku, užívame si rodinku, deti, cestovanie, voľný čas atď,atď...

ysseba
9. aug 2022

@nelina1 Fuuuha, 20 rokov? A to ťa podvádzal s rôznymi milenkami alebo mal jednu s ktorou vlastne žil "druhý život"? A ako si sa to ty dozvedela? To je strašné čoho sú tí chlapi schopní ☹ (ale aj ženy, aby som nebola nespravodlivá)

katkati
9. aug 2022

@pragmaticka Manželky neverníkov stále žijú, ale sú neustale ohrozované prenosom pohlavných nákaz a chorôb. Neverím, že všetci neverníci používajú kondóm alebo si od milenky pýtajú test.

liusa82
9. aug 2022

Nechápem v dnešnej dobe jedno.Ako rýchlo tých chlapov omrzí rodinný život.Doma majú malé decké ledva to chodí do školy a už sa chcú rozvádzať alebo si hladať milenky alebo robia zo seba slobodných chlapov.Ešte by som pochopila keby sú so ženskou 10,15,20 rokov a že ich už to omrzelo,rutina ale toto čo vidím a to dosť často no smutné.A odpoved na otázku ani sama neviem čo by som spravila či povedať alebo nie

oblecenie99
9. aug 2022

@liusa82 Podľa rozprávania môjho už nebohého starého otca, ktorý ako malé decko s kamošmi videl všeličo po večeroch, keď zdrhli z domu (cca päťdesiate roky) :D to nebude problém dnešnej doby. Iba historky, ktoré som od neho počula, by už zakladali dôvod na preventívne genetické testy, keď sa berú takí, čo pochádzajú z tej istej dediny :D že v tej malej dedine kto každý s kým každým (výnimkou neboli ani ženy).. úplne inými očami som už potom pozerala na tie staručké babky, sediace v kostole ;) Myslím si, že sa to vedelo, tolerovalo a všetci sa tvárili, že nič.. rozvod vtedy pre ženu neprichádzal vôbec do úvahy, nehovorím, že neboli rozvody, ale boli to skôr ojedinelé prípady.

sense
9. aug 2022

Nepovedala by som to jej, ale jemu by som povedala ze je dobrý oje..vac, ze ma doma ženu a dve malé deti a báli dalsiu

liusa82
9. aug 2022

@oblecenie99 No šak jasné ja nemám ilúzie že volakedy to bolo lepšie.Nevernice a nevernici boli stále za každej doby.Ale volakedy sa to aspoň tutlalo.Aj rozvod bol dosť velka hanba.A dneska sa tým ešte aj chvália.

radacak
9. aug 2022

Mňa tak motal ženatý kolega v práci (+2 deti)vôbec mu nevadilo že tam pracuje aj môj manžel . Robí to stále,podľa mňa je chronicky neverník/záletník a myslí si že je neodolateľný a každá mu podľahne 🤣hold smola
Ja by som to jeho žene nehovorila,a načo?ešte sa to môže otočiť proti tebe a nakoniec môže byť taký pripad ako môj kolega a ktovie či to jeho žena aj nevie 🤔

Strana
z2