icon

Nevhodné správanie manžela v každodennom živote

18. mar 2024

Ahojte. Je to trochu trápne ale je normálne keď si manžel aj 10x za deň uľaví (prdne) fakt tak že to je dosť počuť. On sa na tom smeje no mne to začína dosť vadiť. Aj pri jedle sa mu podarí obcas nahlas grgnut. Pochopím keď sa stane raz dvakrát ale nie xkrat. Vďaka za odpovede

Strana
z2
777januska777
19. mar 2024

@vyrovnanaosoba reálne nevieme aké to majú oni doma. Pochybujem, ze niekto silou mocou prdi do rytmu.
To co tvrdis by sa teoreticky dalo brat, tak ze autorka sa na to už dlhšie hneva a jej manžel to robil naschvál. Takže áno v tom prípade je len skodoradostny, ale myslím si, ze keby autorka sa pri tom dala do kľudu, tak jej manžel by jej to potom nerobil, keďže by ho to nebavilo.
Ale akože fakt, prd, ktorý vyprchá za pár sekúnd je to najmenšie co by ma hnevalo a robila by som z toho drámu. Keby tu autorka napíše, že jen chlap sa nekupe a podobne veci, tak áno poviem, že je nechutný, ale prd? Ved to je taka hlúposť. A koľko krát taky človek za deň asi prdi?

vyrovnanaosoba
19. mar 2024

@777januska777 no by si sa čudovala koľkokrát si prdne taky človek co nemá v poriadku trávenie, alebo mu niečo škodí zo stravy. Môj bývalý manžel sa na tom ešte aj rehotal ako retardovaný so svojím otcom. Mne bolo trápne aj za neho. Až keď som už vrieskala, aby prestal, tak sa urazil, s poznámkami, že si nechá urvať bok, lebo má zákaz prdieť. A naozaj to nebolo 5, ani 10 prdov za deň. Ale každú chvíľu, aj keď som už nevnímala ten smrad tak tie nechutne zvuky určite.
A tým dával aj krásny príklad svojmu synovi. To už je ďalšia vec na diskusiu.

greywolf
19. mar 2024

Ako varis tak prdi. 😀😀 no co uz je z neho male prasiatko. 🐖 vsak mu to sprav ty ako bude reagovat.

777januska777
19. mar 2024

@vyrovnanaosoba tak ale v tom prípade treba riešiť problem s trávením. Lebo pri takej plynatosti to je aj pre toho daného človeka problém a sam sa nemôže cítiť konfortne. Takže zas by som neriešila prd, ale doktora a energiu do hnevu ma prdy by som dala do tlaku na doktora.

vykrik1111
Odpoveď bola odstránená
belaaaaaaaaa
19. mar 2024

Ja by som s takým mužom žiť nemohla. Mne by to veľmi vadilo. Žijem s manželom roky, ale také niečo by si pri mne a ani ja pri ňom nedovolil. Jasné, štát sa môže, ale aby sa smial ako primitív, sorry nie.

fauko
19. mar 2024

Kde si ma clovek poriadne ulavit, ked nie doma ???? V obchode? V praci? Na verejnosti? Kde???

yallaw
19. mar 2024

ja revem, sak ho kopni do zadku a povedz mu, ze ti to prekaza alebo si prdni aj ty taku bombu ze ho prefacka smrad a uz sa uvedomi snad potom :D
a mimochodom, pochopila by som ze to je na zaciatku vztahu mozno nevhodne ale tipujem ze nemate 20 a nechodite spolu 3 mesiace, tak coje take hrozne na prdeni? vo vztahu to je normalne, nebudte damicky

ibajaanikiny
19. mar 2024

@yallaw ja sa inak stale zamyslam nad tym,ako ti neprdiaci ludia funguju,vsak to su hrozne bolesti brucha,zaseknuty prd je au. To sa podla mna ani neda neprdnut si doma,alebo kym dojdu na wc,tak tp aj prejde,hromadi sa a zas je pruser,ci?😄

hope87
19. mar 2024

Hmm, ja neviem ale napr. mne nevadi, ked si moj pri mne prdne a ani jemu, ked je to naopak...samozrejme, nie rovno do usmevu ale proste, ked to na neho pride, neocakavam, ze sa rozbehne, len aby som nepocula alebo necitila...preco? Ved sme doma a sme partneri so vsetkym, co k tomu patri. Preco sa tvarit, ze "neprdime"? 😕. Ale tak zase je pravda, ze vacsinou, ked prdi, tak to je vacsinou len zvuk a ziadny smrad 😀. Keby mal zamorit vsetok priestor a zakazdym, ked si prdne, to by mi uz vadilo a riesila by som skor jeho zazivanie, ze asi nieco nie je v poriadku.

klip0
19. mar 2024

@fauko na záchode napríklad ? 😅🤷🏻‍♀️

ibatanecnica
19. mar 2024

@reanda 😂 somsi to predstavila

ibatanecnica
19. mar 2024

@h2 😂

ibatanecnica
19. mar 2024

@cyberk o chvíľu tu bude téma, sused prdí na balkone , 😂

tamitamitami
19. mar 2024

Za mňa nechutné prdieť druhému popod nos 😂. Šak normálne nech sa zdvihne a ide si uľaviť inde 🙈😅.
Neviem si predstaviť že by si partner vedľa mňa takto poprdkával 😂....prišlo by mi to maximálne odpudzujúce.

yallaw
19. mar 2024

@ibajaanikiny zadrziavat prdy nieje zdrave, moze to v klude aj creva zauzlit :D

ironman1256
20. mar 2024

priateľ si prdne aj 100x a stále sa na tom obaja zasmejeme, síce mu hovorím že nech pri tom nedvíha nohu jak pes ale je mu to jedno XD lebo si grgne pri stole keď doje to je tiež pohode len keď sme v meste tak mu poviem že nech sa stíši :D

saxana000
20. mar 2024

U niekoho normalne u niekoho nechutne.tak ako napriklad nahota.niekde nepripustne niekde uplne normalne kazda.rodina.si zije tym svojkm vnutornym zivotom.my si doma poprdkavame povie sa normalne pardon a nikomu to nevadi..nebudem urcite utekat na zachod ked si chcem prdnut vo vlastnom dome ani tam posielat muza.a je ine ked si.prdne ze.ho fakt tlaci brucho alebo robi zo seba prasa naschval aby bol vtipny.ako si sa zachovala ked si prdol pred Tebou prvy krat?vtedy ste si to mali nastavit.. ak.ti to vadilo uz vtedy mala si mu to povedat.. vsetko je o komunikacii..

daniela2202
20. mar 2024

@saxana000 👍👍👍

lauricka
21. máj 2025

Holt, zrejme sa tak chovajú ak doma, ako prasata a čo si si vybrala, to máš. Nejedla by som s ním za jedným stolom, ak by tam prdel a grgal. Nie si handra, nie?

Strana
z2