icon

Neviem definovať svoju orientáciu

28. jún 2020

Ahojte ani neviem čo by som chcela či nejakú radu alebo iba sa vypísať. Ide o to že donedávna som si myslela že som 100% hetero. Vždy som plánovala veľkú svadbu veľkú rodinu muža s ktorým by sme sa milovali. Moje doterajšie vzťahy boli iba s mužmi aj sex iba s mužmi. Orgazmus som dosiahla len svojpomocne. V myšlienkach však často som so ženou nehovorím priamo o sexe ale skôr o takom hraní sa hladkaní a bozkávaní. Nikdy som nepoznala žiadnu L/Bi osobne takže som si to neskusila naživo a neviem či je to len v mojej hlave alebo by ma to takto lákalo aj naozaj. Už veľmi dlho nad tým rozmýšľam a sama neviem kadiaľ sa pohnúť. Hanbím sa priznať sa pred niekým že mám vôbec takéto túžby. Vždy som bola vychovávaná klasicky m+ž. Do hlavy mi nevidí nikto ani nikomu o tom nehovorím ale aj tak mám nejaké výčitky že som taká. Ako to v sebe spracovať a kam sa zaradiť ? Podotýkam že nie som žiadna 14tka ale dospelá žena pred 30tkou.

Strana
z2
tripetta
29. jún 2020

Asi si napísala na zlú stránku, lebo niektoré ľúbezné ženské stvorenia tu sú prudko homofóbne. Tunajšie tradičné, ťažko homofóbne a väčšinou kresťanské heteroidky ti
neporadia, skôr ťa upália na hranici :D
Btw, si normálna, nerieš. Pokiaľ nerojčíš o styku s nezletilými, či zoo, alebo mŕtvolami, si úplne úplne ok.

tinapa
29. jún 2020

@vladka2503 😀😅😨😲😕

mata25
10. dec 2020

tato stranka je primarne pre mamicky a tie su heterosexualne orientovane vacsinou, takze vztahy, z ktorych nemoze vzniknut dieta budu poburovat. ale kazdopadne homosexualne vztahy tu su a ja v nich nevidim problem, nikomu tym neublizuju a nikto nemoze za to aky sa narodi. podla mna autorke chyba intimita, blizkost a porozumenie, ktore nevedela najst pri partneroch.

nelusinla
Odpoveď bola odstránená
sardinka32
28. jan 2021

to že máš takéto predstavy neznamená, že si lesba

Strana
z2