Neviem definovať svoju orientáciu
Ahojte ani neviem čo by som chcela či nejakú radu alebo iba sa vypísať. Ide o to že donedávna som si myslela že som 100% hetero. Vždy som plánovala veľkú svadbu veľkú rodinu muža s ktorým by sme sa milovali. Moje doterajšie vzťahy boli iba s mužmi aj sex iba s mužmi. Orgazmus som dosiahla len svojpomocne. V myšlienkach však často som so ženou nehovorím priamo o sexe ale skôr o takom hraní sa hladkaní a bozkávaní. Nikdy som nepoznala žiadnu L/Bi osobne takže som si to neskusila naživo a neviem či je to len v mojej hlave alebo by ma to takto lákalo aj naozaj. Už veľmi dlho nad tým rozmýšľam a sama neviem kadiaľ sa pohnúť. Hanbím sa priznať sa pred niekým že mám vôbec takéto túžby. Vždy som bola vychovávaná klasicky m+ž. Do hlavy mi nevidí nikto ani nikomu o tom nehovorím ale aj tak mám nejaké výčitky že som taká. Ako to v sebe spracovať a kam sa zaradiť ? Podotýkam že nie som žiadna 14tka ale dospelá žena pred 30tkou.
tato stranka je primarne pre mamicky a tie su heterosexualne orientovane vacsinou, takze vztahy, z ktorych nemoze vzniknut dieta budu poburovat. ale kazdopadne homosexualne vztahy tu su a ja v nich nevidim problem, nikomu tym neublizuju a nikto nemoze za to aky sa narodi. podla mna autorke chyba intimita, blizkost a porozumenie, ktore nevedela najst pri partneroch.

Asi si napísala na zlú stránku, lebo niektoré ľúbezné ženské stvorenia tu sú prudko homofóbne. Tunajšie tradičné, ťažko homofóbne a väčšinou kresťanské heteroidky ti
neporadia, skôr ťa upália na hranici :D
Btw, si normálna, nerieš. Pokiaľ nerojčíš o styku s nezletilými, či zoo, alebo mŕtvolami, si úplne úplne ok.